16
-
hunluigi #16 hihetetlen! kitüntetést az összes résztvevőnek! Az elfogott "bűnözőknek" meg fejlövést!
Komolyan mondom szánalmas amit a "jog"védők megengednek maguknak... Az meg különösképpen felháborító hogy a rendörséget pedig úgy használják mint valami magánhadsereget. De pl a legtöbb településen ha hozzád betörnek várhatod mig kiküldenek valakit. (szerencsére ahol lakom jóarcok a zsaruk)
Az ASVA meg a többi rablóbanda Az a baj hogy legjobban nem a vásárlókat nyúlják le hanem a szerzőket/előadókat (tapasztalat). Hatalams nagy maffia az egész. -
M0rph3u5 #15 2000lemez??????????????????????????
nekem csak filmekből bőven több van, pedig én csak magamnak írogatom a fiilmeket -
Wittgen #14 Mint lentebb is írva vagyon, itt a pénz diktál. Míg a zsaruknak és ügyészeknek abból nem származik bevételük, hogy lekapcsolnak egy drogszállítmányt - max a népnek, akik így nem lesznek drogosok, meg ilyesmi -, addig a kiadóktól/jogvédő szervezetektől elég szép kis ösztönző csomagokat kapnak szép kövéren duzzadó bankszámlák képében. Mert ugye az senkinek sem anyagi érdeke, hogy az alvilágot felszámolják (max annak a politikusnak és zsernyáknak , akit nem kentek meg), de az már igen, hogy a terror-arcú filmletöltőket elkapják. -
who am I 7 #13 Gyanítom, a német rendőrség is "hatalmas" intelligenciával rendelkezhet, és felmérték a helyzetet, hogy hááát igen, 60 db gép, 2000 cédével meg 15 vinyóval igazán nagyobb fogás mint fél tonna kokain, 1000 db uzi, vagy netán 100 millió euronyi mosott/hamis pénz.Gratula...ez max a software rendőrségnek lenne a dolga, az igazi jardoknak meg fel kéne számolni az alvilágot.Csak hát, ott is gondolom a fél rendőrség benne van, szép kis korrupció stb...mint ahogy a világon bárhol máshol :) -
haxy27 #12 megfelelő hardwer? széles sávu internet?
most erre mit mondjak? Hány embernek is van meg? A régi gépektöl eltekintve szerintem az összes új gépben van dvd író, a széles sávú internet meg szerintem úgy nálunk 30% lefedettséget jelent nálunk. de az 1M val is lehet töltögetni napi 2db DVD filmet.
Ennyi erővel a számítógép használók 70% ánál lehetne házkutatást tartani! De akkor hol az ártatlanság vélelme? Mert amig nem mennek be adig nem tudhatják menyi másolat van. -
pepe003 #11 Szánalmas... -
Inquisitor #10 "házkutatások alkalmával lefogtaltak összesen 60 asztali számítógépet, 15 merevlemezt és körülbelül 2000 CD-t és DVD-t. A rendőrök, illetve az ügyészség munkáját számos belső informátor és tanú segítette. A tervek szerint várhatóan 40 gyanúsított ellen emelnek majd vádat."
Ez mekkora eredmény! :D
Egy legszutyokabb zárt torrent oldalnak van 30-50.000 tagja kb. Meg egy nagyobb warezhuszárnak több adathordozója van egyedül, mint amit összesen lefoglaltak. -
kadar1 #9 Ez nevetséges ! Fogadjunk,hogy megint a kishallakat fogták el!A nagyokhoz meg nem nyulnak hozzá...Szerintem többségében megint azokat vették elö,kik saját részre irogatják és nem a negyedik albérletben foglalkoznak dvd irásal. -
dez #8 Azt ugye nem finanszírozza külön senki... -
Wittgen #7 Heh, a maffiát csak nem zargathatják.
Azért ezekre a besúgókra és tanúkra kíváncsi lennék, egyszer derülne ki, kik voltak, asszem nem kéne többé azon aggódniuk, hogy vannak-e még barátaik. -
#6 60 asztali számítógép / 2000db CD/DVD lemez
Ezért mozgósítottak 200 rendőrt??? Nagyon unatkoznak a német rendőrségnél. -
#5 > Országos razziát tartott a német rendőrség
Miert van az, hogy eleg volt ezt elolvasnom es maris biztos voltam benne, hogy nem az illegais fegyverek, drog, gyerekkereskedelem, stb rezzentette a rendoroket ekkora buzgalommal razziara? -
dez #4 A többi kidobásra került az ablakon. :P Azóta is vakarják a fejüket a rendőrségi szakértők (pár rendőr, aki be tudja kapcsolni a gépet), milyen trükkel érték el a gyanúsítottak, hogy nem bootol be a gép. :) -
kicsibicska #3 60 gépnek volt összesen 15 merevlemeze? :D -
avman #2 "50 lakást és üzlethelyiséget kerestek fel. Csak Északrajna-Vesztfáliában 14 lakásban és üzlethelyiségben tartottak házkutatást."
"A razzia sikeres volt, hiszen sikerült több csoportot, illetve fontos személyt is felkutatni, ezenkívül a nyomozók a házkutatások alkalmával lefogtaltak összesen 60 asztali számítógépet, 15 merevlemezt és körülbelül 2000 CD-t és DVD-t."
zsíros zsákmány... -
#1 Másolócsoportok a torrent korában... Bár ehez nem mindenki ért.