20
Legújabb Börtön Kaloda ;)( Prison Tycoon 3 )
-
Savmacska #20 Igen, miért ? -
#19 mindenkinek van hangja? -
maptel #18 honnan lehet leszedni? -
nagygore #17 érdekes nekem se jönnek a sittesek. tulajdonképpen csak az öröket látom semmi más népet.
egyébként ha belépek egy épületbe az tök ÜRES!
ááá. sprite. -
gabika110 #16 kell hozzá crack?
-
#15 még nem játszottam ezzel a tycoon-nal, de itt komolyan azt kell elérni, hogy minél több sittes jöjjön? :))
elsőre kicsit fura ezt hallani. -
Savmacska #14 Röggtön az elsö küldiben elakadtam a legelsö Challenge-ben, miért nem jönnek a sittesek?:) épitetem már mindent de semmi:( -
Savmacska #13 Köszönöm szépen elindult 1000köszönet -
#12 baromi egyszeru. nehany alkalmazas inditasanal meg jelentkezhet ilyen problema. ilyenkor azt mondjak, mosom kezem :)
keress ra goole -ben egyszeruen a kovetkezore: d3dx9_25.dll
vagy inkabb itt az elso talalat google -ben: link
egyszeruen toltsd le ezt a free dll file -t es masold be a "windows\system" mappaba.
de szerintem ilyenkor egyszerubb kapasbol google beirni es megnezni mit talal ra mert lehet elobb lesz megoldva a problemad mint ahogy valaszol valaki. -
Savmacska #11 prisontycoon3.exe - A komponens nem található
Az alkalmazást nem sikerült elinditani mert d3dx9_25.dll nem található. Az alkalmazás ujratelepitése megoldhatja a problémát
Msot mi a teendő? -
Savmacska #10 Én el akadtam, nem tudom ki tudna segiteni de lehet crackelni kellene ajátékot mert elsem tudom inditani sajnos ugyhugy kéne a help elöre is kösz ! -
Savmacska #9 Saját börtönöd lehet rabokkal cellákkal és még amivel akarod :) -
ktomi22 #8 régebben össze akartam gyűjteni az összeset..de rájöttem hogy felesleges, mert nem jók már...sajnos :( -
#7 Jaja, én is nagyon szerettem a tycoon játékokat, de ezek az újabb eresztések már nagyon gyengék.
-
#6 Ennek mi is a lényege? -
ktomi22 #5 UI.: pedig régen nagyon tycoon mániás voltam.. -
ktomi22 #4 sajnos ez így van.. gyártjék a minőségtelen sok tycoon-t.. régen még jó volt.. de manapság már mind egyformán unalmas.. -
#3 manapsag mar ugy szorjak ezeket a rosszabbnal rosszabb es jatszhatatlan Tycoon jatekokat mint nyuszi a bogyokat.
egy ilyen leszedese, telepitese, kiprobalasa, torlese maximum 30-35 percet vesz igenybe igy batran ajanlom mindenkinek...
valami belso hang azt sugja, hogy erdektelenseg vegett zarhato topic lesz belole -
Cat 02 #2 info honlap videó? -
Savmacska #1 Szevasztok!
Megjelent a legujabb Prison Tycoon a Prison Tycoon 3 tesséka fórumot nyugodtan használni és kérdezni akármit mi szemnek szájnak ingere
ByeBye