3362
Simtractor V4
-
#362 hálám örökké üldözni fog köszi(csak utol ne érjen) -
pecspapi #361 C:\directx9c\ -
#360 de hova telepítsem a frissítést? -
pecspapi #359 ez a júniusi úgyhogy müködni kell neki -
#358 adtad de meglehet hogy az nem juniusi volt vagy megtevedthetel de majd meglatom mikor leszedem nekem nem syber NET-em van mint feletek -
pecspapi #357 ha véletlen nem jó tudok küldeni de asszem nandorb én adtam neked.neeem???? -
#356 nm -
#355 nagyon szépen köszönöm -
#354 direct link a letolteshez
en is megprobalom ujra mert amit leszedtem az nem orginalis directX 9 volt
mikor leszeded csak telepited -
#353 tudnál vmi tanácsot adni hogy azt hogy kell? nem vagyok valami gépzseni ezen a téren. -
pecspapi #352 nekem is volt először ilyen.frissítettem a direktx9-et és príma lett -
#351 az lenne a kérdésem hogy feltelepítem a játékot, elindítom, bejön a kis képernyő simtraki meg minmden mint 3.66nál és utána eltünik és mint a 3.66nál elöszőr kicsi képernyőben aztán gyorsan teljes képernyőbe kidobja. nekem a kicsi képernyőt se dobja ki de olyan mintha ott lenne mert ha vmit megnyitok akkor azon a részen a háttér látszódik meg az ikonok olyan mintha bennlenne de mégse és ilyen sűvitő hangot ad ki folyamatosan megszakításokkal. bocs a sok szövegért de így tudtam csak leírni. vki tudna segíteni? -
pecspapi #350 meg nekem is születésnapomra.na léci valaki:D:D:D:D -
#349 de jo vona ha nekem valaki megvenne -
#348 jó rég jártam itt. közbe kijött a V4 de látom kód senkinek. pedig de jó lenne.... -
pecspapi #347 ok.kösz.én arra kerestem amere az elötte lévőbe volt.jobra,jobra balra -
Muthig #346 Kimész a telepről balra kanyarodsz, mint amikor a traktorkereskedés felé mennél, csak tovább mész egyenesen és ott lesz bal oldalon. Ahol a vasút megy át az út fölött, kicsit előtte. -
pecspapi #345 akkor addig aratúnk meg a kombájnal húzzuk a cuccokat.csak a kombájn kicsit lassú.aki megtalálta már ahová le lehjet adni a magot,bálát stb az írja meg merre kell menni mert én nem találtam.előre is köszi -
#344 énis próbálgattam minden félét de semmi! -
pecspapi #343 rossz hír.sajna nem jó.cserélgettem a betűt számokat sehogysem -
pecspapi #342 elöző játéké nem jó ehez???próbálta már valaki??? -
#341 Hivatalos euro devizaárfolyam
2008. június 30.
EUR 237.03
237,03 x 38 = 9007,14 Ft. Ehhez hozzáadod a kezelési költséget, ott a 10ezer huf.
Nehogy már neked legyen igazad. -
pecspapi #340 aha -
#339 előbb-utóbb vki úgyis kiböki a key-t:D csak nemtom mikor:S -
#338 végre egy értelmes ember én is onnan szedtem le az egyik kódot. -
#337 Úgy legyen! Én meg irtam Youtube-on az egyik ST video alá,vissza is irtak,de csak "játszik velem a csávó" hogy száradjon le a töke... -
#336 nyugi -
#335 nyuki meg lesz az a kurva kulcs -
#334 csak 8000-, de ha meglenne akkor néhány embernek megadnám
-
#333 Gondolom, ha te megvennéd ~10.000 Ft-ért, az lenne az első, hogy megosztanád masokkal a reg. kulcsot.:D -
#332 mer nincs + senkin ek -
#331 De ha megvan vkinek, akkor miért nemadja meg a többieknek?
-
#330 Nincs login-em, demoban készítettem. 3D Very High, minden bekapcsolva, 1024x768 felbontáson. Kell alá egy komly vas, hogy akadásmentesen fusson.:S -
Miky90 #329 jé új vágóasztalkocsi van benne.:)meg végre normális rendet hagy a kombájn. -
#328 te keszitetted?? megvetted a codot??
amugy egy rendes ember vagy dobtal kepeket a topikba en meg csak videon lattam -
-
#326 na figyi a youtube ezt a longi 10534437 ezt nekem el fogata de a többit nem valaki nincs fen regisztrálva -
#325 Hogy lenne?-.- Ha megvette vki,akkor annak van,de még nem adtak kis "free serialt" -
#324 dazeg most azt akarjátok mondani hogy senkinek sincs kódja a játékhoz. -
#323 mindenre mindent lehet akasztani!bocs de nem tom pontosan nem értek hozzá:D