3362
Simtractor V4
-
#682 megvarunk teged -
pecspapi #681 neeem.
-
dj norboo #680 ti regiztetek? -
pecspapi #679 mien vírusírtod van?????tuti nincs olyan jó mint az enyémé -
landwir #678 nincs tele van vírusirtom és nem jelzett -
pecspapi #677 regelni kell rá. -
pecspapi #676 legalább tele vírúsokkal van??? -
pecspapi #675 pfff -
landwir #674 Talátam 1 oldalt de nem néztem mégát ha valakit érdekel nézze meg -
Miky90 #673 ja értem.a répát majd a kukoricavetővel lehet vetni.csak másik mag kell bele. -
karipapa #672 hy benice!meg lehet venni csak az egy picit huzós!a simtractor.com-ról le tod tölteni!de csak demó!bent vannak a modok is márt de csak akkor tod használni ha megveszed a logint+key-t!vagy ha megszerzed!!!!a key+login 38euró:(ez a mi bajunk is!!!!de ha megveszed akkor légyszike add meg itt fent a fórumban mert mi is arra várunk kú....ra!!!kösz -
benice #671 helo szia pisztácia eddig a 3.66 os van meg de a v4 re pájázok ugyhogy nem tudnátok segiteni hogyan tom megszerezni? Pl:
-hol lehet letölteni
-mennyibe kerül
-és pontosan melyik üzletben vettétek
köszi ja és még az hogy ha megveszem eredetiben akkor is kele bele mod meg skin
-
axial1991 #670 be és az ment -
axial1991 #669 csá nekem a ropa tigert raktam beésazment -
#668 az a baj a v4 ben hogy nem lehet tudni meik a lucerna v a tengeri v a cukorrépa:( -
karipapa #667 megpróbáltam átmásolni a térképet meg a gépeket!egyet értem el vele!megált betöltés közben:(!tehet az a terv is kiesett:(de nem volt halott ötlet -
#666 csátok.valaki tudna nekem ebben a témába amiröl beszéltek mert nagyon nem értem mit hova kell másolni.aki tud nekem segiteni az irjon (vagy jelezen itt)elöre is köszönöm -
axial1991 #665 a v4-ben megkerestem és átmásoltam a v3.66f-e
ugy kell bemásolni mintha uj modot tennél be csak a páját nem sikkerült
átmásolni -
#664 de hogy próbáltad ki??? Ezt mond meg nekünk... -
axial1991 #663 de csak nemtudom hogy a gépeken és a páján kivül kel e még valamit másolni hogy mükadjan
én mér a cukorépakmbájn-t kiprobáltam de a páját még nem.
-
Muthig #662 A másoláshoz nem értesz? -
axial1991 #661 Hello van 1 ötletem nem lehetne a gépeket és a páját át másolni a simtractor 3.66f-be de én nem értek hozzá nem tudom, hogy müködne e
aki érthozzá probálja meg elöre is köszi. -
pecspapi #660 olvass vissza -
djmadar #659 hello ha tudja valaki a Simtractor V4-hez a kódokat az elmondaná nekem.... nagyon megköszöném
-
dj norboo #658 Azt én próbáltam de nem jött össze a játékot meg nem akartam elbaszni.. -
karipapa #657 különben lehet használni a tigert demóban!lásd 3.oldal alja fele!!!!!!kis átalakítással:) -
karipapa #656 kód az nincs!arra mondtam hogy más mert ilyen gép még nincs a 3.66-ban!de kircsi!és van vetőgép is?(répa) -
Miky90 #655 ja és persze egy fokkal jobb grafikával. -
Miky90 #654 most akkor van kódod?sztem nem változott sokat.a kezelés szinte ugyan az.max ezzel a répával újítottak.meg már alapból berakták azokat a módokat amiket a 3.66hoz csináltak. -
karipapa #653 az de az ezelötti rész után kicsit furcsa
-
karipapa #652 vagyis a tiger
-
Miky90 #651 az.de ez nem egyértelmű a képekről? -
Miky90 #650 mért van hozzá kódod?demoba úgyse tudod használni a répaszedőt. -
karipapa #649 hali!a ropa az cukorrápa szedő? -
djmadar #648 hellotok azt szeretnám kérdezni hogy a cukorrépát hova kell elszállítani?? kérlek segítsetek...
-
#647 hááát ez nem rosssz ötlet de ez mátr csak télleg végsö stádium :D:D:D:D
aki ki birja várni inkább várja -
#646 ezt mindenki a sajat felelosegere olvassa azert raktam spoilerbe meg kul. van web-fordito -
karipapa #645 a traktorba nem tudsz beszálni mivel az csak teljes verziónál működik sajna!és ahhoz meg kód kell de az meg még nincs:( -
dimana #644 Sziasztok!Megtudja nekem azt mondani valaki hogy az miért van a simtractor v4-ben hogy be akarok szállni egy traktorba és nem engedi.
Már újra is telepítettem és még úgysem jó.
TUD VKI SEGÍTENI? -
karipapa #643 hali nandor!én nem tok angolul ezért örülnék ha valaki tudna segíteni hogy mit irnak!valaki forditsa le légyszi!köszi