Simtractor V4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dávid 001
ha még szeretnél vmit az email címem [email protected] látom teis feráris vagy énis

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
a key 2T4Q6XXFQUN a logon mucha.mariayocho

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

CLAAS
hallo!
eben a játékban(simtractor v4) mi a kod hogy ne demo legyen a játék

Formula-1

dávid 001
marcell kösz és permetezõ laci nemtom csak keresgetem és egyszercsak melet és leszettem felraktam de a demóhoz valamien kódot kért és a játék sikerült bír menteni sajnos nemtom hogy honnan szetem le sajnálom

dávid te honnan töltötted le a john deere drive green?mert nekem eg volt csak valamit szart ír ki hogy meg kell vennem
telepítsdd újra játékotvgay ha ez se segít akk rakdd fel a v4.0-t
meg ha errrt ír ki akk valami veszély van vagy rosszul csináltál valamit
Boldog névnapot Dávid!
a vegyszerezõ alatt mit értesz?
Permetezõt?

dávid 001
köszönöm szépen de hol lehet feltölteni a vegyszerezõt?

vagy írd ide hogy mit ír ki pontosan
telepítsd újra a játékot ha az nem segít és ugyanúgy nem menti másodjára akkor tölsd le újra és úgy próbáld meg
dávid 001
csupa szar ez a játék van claas kombányom john deere new holand meg rakás traktor miért nem akkar menteni nem hiszem el hogy miden nap az elejétõl kell kezdenem segítsetek akárki mert nincs más íjen játékom csak a john deere drive green demója

dávid 001
a v4 ben iétr nem akkar menteni ez a szar mineden megvan de ez a szar nem ment azt írja ki hogy eror az elsõ mentés bezeg sikerült 2. tól már csk a feléig ment el nekem a v4,1 van meg nektek?

honnan lehet letölteni eke modot?????
fendt:www.files4farmers.com oda kel regisztrácio
www.skinsimtractor.com ide is
www.skintractor.fr
www.mysimtractor.com ide is kell
www.simtractor.com ide is
Heló! A V4-be le lehet tölteni a Claas Mega 204-est vagy a Claas Tucano kombájnt valahol? Ha igen akkor tudtok segíteni? kösz elõre is...
máá tom
caseih9400 hoan lehet képet felrakni?
mert akarok
héééééé!!!
ez a simtractor oldala nem az ls meg...
arra van külön oldal ne adjam meg?
honann töltötök ti le skineket?

hát szerintem is tökmindegy
szerintem tökmindegy úgyis kihalófélben van

itamragy
ez simtractor v4 topik.
nem "kérdez felelek topik"!!

Egyszer fenn, Egyszer lent.

neked megvan a medal of honor spearhead??
én sehonnan me nekem se megy
nem is megy<#rinya>sajna nem is megy de az egyik barátomnak megy és neki kelen és te honnan szoktál módokat letölteni<#pias>

aztmontad neked nem megy az ls2008
abba modokat kell berakni abba nem lehet venni gépeket
ls 08 ba kéne

de milyik játékba akarsz gépeket venni?
Az ls 2008 gépigénye
* AMD/Intel 2 GHZ
* Nvidia Geforce 6800 Serie / ATI Radeon X850 (mind. 256 MB RAM)
* 512 MB Szabad terület
* Hangkártya
* 1 GB RAM

nem tudom azt tudom hogy nálam azért nem megy mert a videokarim kicsi De ha valaki megtudná mondani még mindig hogy hogyan kel gépeket venni azt megköszönném

vagy mennyi kell hozzá me nekem laptopom van Fujitsu SIEMENS ESPRIMO Mobile ezen futna -e???
ki játszik még laptopon ls 2008-at vagy 2009-et?
Az ls2008 hoz hogy mennyen ennyi gépigény elg???
768MB RAM
[email protected]
Boldog Karácsonyt am én az ls röl beszéltem hogy abba hogyan lehet gépeket venni képet feltölteni a "képféltõles" Menüpontba lehet a "mehet"menüpont mellet

nem tudjátok hoan lehet képeket feltölteni?
Boldog karácsonyt minden SimTractor kedvelõnek!
dávid 001
én úgy veszek gépeket hogy a ha betöltöt a játék akkor a busines bele megyek és a legfelsõbre megyek és ot lehet gépeket választani john deeret megy new holand claas meg ezek meg lehet földeket venni úgyhogy én így veszek gépeket és utána a masinez és ott kiválasztod meikel akarsz meni dolgozni akkor vanak küldetések?

lehet beletenni modokat
mond meg Dávid hogy az ls be hogyan lehet traktorokat venni vagy csak azz a 2 fend van bent

dávid 001
KINEK KEL A LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR MERT 5 HÉT MULVA MEGLESZ A 2008

dávid 001
hogyan lehet beleteni más gépeket vagy az adja magátol és meg kell veni? és vanak küldetések a játékba vagy szabad játék ez úgy étem hogy azt csinálsz amit akarsz?

dávid 001
neked meik van meg?

dávid 001
az gáz nekem a v4.1 van meg ezért tán?

akinek megvan az ls 08 az írjon privátba vagy adjon meg egy fórum címet

én írtam privátba Dávid nem tudom hogy mi lehet az

dávid 001
amikor a játékot inditom el akro azt írja ki connexion closed azal lehet gond?

dávid 001
segitsetek kérlek

dávid 001
miér nem mondjátok meg akkor mit csináljak?

és ebbe milyen képet teszek be ?
és ha betettem akkor hogyan teszem be a játékba ?

mindegyik traktora tenni ikerkereket tenni a v 4 ben

dávid 001
hogyan kell menteni mert nem engedi?