3362
Simtractor V4
-
#3242 A V3 BAN MÉRT CSAK A KOCSIVAL MEG A KISTRAKTORAL LEHET LENI MEG A ST KOMBÁJNAL HOL VANNAK A TÖBI GÉPEK TETEM BELE CLAAST DE NEM BIROM MEG VENI MERT SEHOL SINCS -
#3241 meg vagy nem reisztráltál rá -
#3240 ato függ mien traktor és meik a v4 vagy v3 a v4 ben van olyan gép amit az m , kel mükötetni mert néhány magátol megy -
quaddani #3239 miért nem lehet tractorral menni, pedig megvan azaz összeg . ha todod irj. -
#3238 ÉN 3 KOR FENT LESZEK LEGKÉSŐB 4 -
#3237 MIKOR LECTEK MÁR FENT? -
#3236 kinek van meg a v3 mert azal szeretnék multizni -
#3235 mag van a játék de mit kel csinálni mert csak egy kombány van traktorok meg nincsenek? -
#3234 a simtraktor v3.6 hol birnám leszedni mert néhány farm kiegészítő bisztos hogy aba kel beleteni segítsetek -
#3233 BE TETEM A JÁTÉKBA A Deutz Fahr Agroton M DE NEMTOM HOGY MEIK TRAKTOR AZ A JÁTÉKBA MINEN gépem megvan de egyiksem hasonlít ara mit kel még csinálni? -
#3232 hol lehet megjavítani a gépeket ha felrobanak? -
#3231 énis csak ezeket tudom hogy lehet azt hogy a farmon töb épület legyen mert csak a tehán raktárt meg a garázst cseréli meg de nekem töb garázs kéne segíts -
Fendt936 vario #3230 Heló! Valaki nem tud mondani olyan oldalt ahol még lehet modokat letölteni? a www.mysimtractor.com
www.simtractor.net
www.skintractor.fr-en kívül
Kösz előre is!! -
#3229 holnap 9 kor fent leszek -
#3228 hogyan kel beleteni a traktorokat meg a épületeket -
#3227 lebírtam tölteni de nem tom hogy kel beleteni -
#3226 registráltam rás és leakarnám tölteni de hogy? -
#3225 halod laci megvanak a cucok de hogyan kel beleteni a játékba -
#3224 én holnap 9 órakor fent leszek -
marcell9531 #3223 szerintem nincs benne -
#3222 holnap hány órakór lesztek fent? -
#3221 na csá nekedis -
#3220 hogyan lehet beleteni a v4 be mtz 82-est -
Fendt936 vario #3219 B.Ú.É.K.!!!!!!!!!!!!!! -
#3218 ezt most nem értem mond el joan lécies mer én nem találtam ojat hogy v4 farm mods -
soponyai laci #3217 ezen az oldalon van olyan lent hogy v4 farm mods itt az oldal lent van az oldal alaj körül tessi tt az oldal csak rámész oldalt a view files-ra és ott megin oldalt a downloadsra és beírod a emailt meg kód azt töltsd http://www.files4farmers.com/game_sections.asp?id=SimTractor -
#3216 hogy lehet meg csinálni hogy más épületek legyenek pl garázs -
#3215 B.Ú.É.K. -
#3214 Kösz -
#3213 boldog új évet b.Ú.É.K -
#3212 ha még szeretnél vmit az email címem [email protected] látom teis feráris vagy énis -
#3211 a key 2T4Q6XXFQUN a logon mucha.mariayocho -
#3210 hallo!
eben a játékban(simtractor v4) mi a kod hogy ne demo legyen a játék -
#3209 marcell kösz és permetező laci nemtom csak keresgetem és egyszercsak melet és leszettem felraktam de a demóhoz valamien kódot kért és a játék sikerült bír menteni sajnos nemtom hogy honnan szetem le sajnálom -
soponyai laci #3208 dávid te honnan töltötted le a john deere drive green?mert nekem eg volt csak valamit szart ír ki hogy meg kell vennem
telepítsdd újra játékotvgay ha ez se segít akk rakdd fel a v4.0-t
meg ha errrt ír ki akk valami veszély van vagy rosszul csináltál valamit -
marcell9531 #3207 Boldog névnapot Dávid!
a vegyszerező alatt mit értesz?
Permetezőt?
-
#3206 köszönöm szépen de hol lehet feltölteni a vegyszerezőt? -
mtz 82 zts #3205 vagy írd ide hogy mit ír ki pontosan -
mtz 82 zts #3204 telepítsd újra a játékot ha az nem segít és ugyanúgy nem menti másodjára akkor tölsd le újra és úgy próbáld meg -
#3203 csupa szar ez a játék van claas kombányom john deere new holand meg rakás traktor miért nem akkar menteni nem hiszem el hogy miden nap az elejétől kell kezdenem segítsetek akárki mert nincs más íjen játékom csak a john deere drive green demója