425
-
#105 Serial :) -
cristof198411 #104 Sziasztok!Tudna valaki nekem segiteni abban,hogy hol találok serialt?
A segitséget előre is köszi:)sziasztok! -
#103 akkor jó:D azt hittem nem vagoyk képes menni
de full gázon meg beakad az eleje és a leamortizálom is a kocsit, a lemaradás úgy is 2 perc. Meg néha kézifék és akkor felpörgetem és felmegyek lendülettel. -
#102 ezze én is igy vagyok :S
egy versenyt nem tudok megnyerni csak a falmászosat az meg 1 sincs -
#101 Detto. Esélyem sincs.. A rallynál még oké, hogy rövídítek, de a trialnál nem.. Ott simán kapok én is 2 percet :DDDD -
#100 nekem mindegyik verseny nehéz:D Nem tudom megcsinálni egyiket sem. Jó a falmászós még nem annyira, de a másiknál 2 percel tuti lemaradok. -
#99 igen valószinű, hogy a bekulázott 7600gs-t helyettesítő kicsit régi radeon 9200 128 mb-os kártya a ludas, bár a hibaüzenet nem biztos hogy erre utal szerintem. -
#98 lehet nem jó a gép.
sötétB.: a checkpointos versenyen ( nem a mászós ) ott az a lényeg, hogy rövidíts. -
#97 Hát pedig szivesen megnéztem volna, a Screamer 4x4 is tetszett nagyon. -
GPx8 #96 Nekem is kilépeget, valami bug. :( -
#95 Nekem mikor töltené a pályát kb 55%-nál mindig kivág egy hibaüzenettel.
-
#94 bekreppált a demo :( egyszerűen nem tudok autot váltani se tuningolni állandóan kilép -
#93 talán este má játszook vele -
#92 nekem még nem jött le, majd ma! :D -
#91 Én vagyok veszettül tehetségteleN? A hegyremászós versenyen kívül a többihez közöm sincs a demoban.. Mondjuk elég lassúnak érzem az autót is.. Szal mi lehet a baj? (Nem felezővel mentem végig a rallyn, hülye nem vagyok.. És maxos tunying van a dszsippen szal nem értem.. Érzésre nem megyek olyan szarul..) -
#90 Talán először meg kéne várni hogy egyáltalán megjelenjen...
Torrentezni már a hülye gyerek is tud :)
Havasról dobj be képeket érdekel :) -
davech #89 az orosz teljesnek tűnik, én már a havas mapon vagyok :) -
#88 majd két büntipont után... -
#87 Nem nagyon ismerem még az sg forumokat :( -
#86 Bocsi nem tudtam!
GPx8:
hát ha orosz nem baj! :D csak kiigazodok valahogy :) -
#85 szerintem fake vagy orosz de a lényeg ne nagyon erőltessük a warezt annyit csak majd, hogy megjelent azt kész. aki meg megkérdezi honnan lehet le szedni kap egy szép bann-t. -
GPx8 #84 Ez nem csak orosz véletlenül??? -
#83 isohunt.com rol má lehet szedni a motorm4x teljest!! -
#82 csak a gépemen van -
#81 mi a kép linkje? ahol van? -
#80 valahogy még fellehetne rakni? -
#79 nem engedi
-
#78 A képet automatán lekicsinyíti a fórum, nyugodtan rakhatsz fel :) -
#77 én meg vettem a dodge-t is, már csak a hangja miatt is megéri, de nem megy olyan jól terepen, mint a chero. -
#76 én végigjártam az egész demó pályát vagy 20 tank benzint ami gázolaj, elpöfögtem szal ismerem. Rájöttem h nem a legnagyobb kerék a legjobb
meg kicsit pofozgattam a verdát és most nagyon megy és jó terepen is. Első próbára nagy kereket nyomtam rá meg minden offroad-ot aztán most rájöttem h elég kisebb is motorból az utolsó előtti és gyorsabban megy terepen is erősebb és meg tud indulni így. nagyjából ezek a tapasztalatok. -
#75 Igen a demót töltöm!
Lejött feltelepitettem meg minden elinditottam, megprobáltam kiigazodni menüben aztán jöhetett a nagy kóborlás!
Nos, srácok ez a játék valami eszméletlen jó!
a fizika a grafika az irányitás sztem tökéletes nekem nagyon bejön!
sajnos képeket nem tudok feltölteni mert lekicsinyitem a képet aztán szinte nem is láccik semmi.
Nos nekem egy cherokee-m van gallytörővel, emeléssel + nagy M/t-s kerekekkel.
Most mek aludni majd holnap isk. után még irok! -
#74 de a demót töltöd. nem?
az hamar megunható de kibaszott jó és magyon tetszik
csak várom a sarat meg a jeget meg a havat..:D -
#73 még negyed óra áááááá! nem birok magammal :D -
#72 várjuk! egyébként én is raktam a screenshot topikba! -
#71 ha lejött majd készitek képeket aztán felrakom!
-
#70 köszi! -
#69 igen van free roam és demohoz képest jónagy a bejárható terület vannak jó kis szakadékok is -
#68 amugy lehet szabadon menni valahogy?? mert az lenne király lenne
-
#67 most töltöm a demót 133 kb/mp-vel jön kormánnyal fogom tesztelni (Logitech formula feedback nem egy drága kormány de nekem naon bejön)
má naon várom hogy lejöjjön és kiprobáljam
-
#66 A free camerát át lehet valahogy buherálni a pad egyik joyára egérről? Mert enélkül elég értékelhetetlen a kamerakezelése.. :(