14
-
quentit #14 1. A Pannon NEM vezető mobil szolgáltató, se lefedettség, se sebesség alapján! Ez a kijelentés a fogyasztók tudatos megtévesztése!
2. Az ilyen kijelentéseikkel mint látható csak társadalmi felháborodást váltanak ki... A Pannon támogatja a hajléktalanokat, a romákat, a magyarokat viszont nem.. Úgy gondolom rossz lóra tettek... -
Chriss745 #13 Az összeset: -
kadar1 #12 Mindig csak ezeket az élösködöket támogatják.Hány nehéz helyzetben lévö magyar család van.Akkor ök miért nem kapnak semmit? Mindig csak ezek a putrisok..... -
#11 valamiért hangos röhögésbe kezdtem a cím láttán. hmm..tehét nem a segély segíti őket? -
Ronny #10 akkor ne kapjanak semmit. A szociális államnak véget kell vetni. -
chokeerigo #9 max. eleldzsuniorponthút nézik meg neten, azaz érzésem :| -
AranyKéz #8 Nem jó dolog a munkaadóra pakolni az ilyen dolgokat, akkor nem nagyon fűllik a foga alkalmazni az emberkénket.
-
Ronny #7 akinek meg van melója annak a továbbképzését támogassa szépen a cége. -
AranyKéz #6 Ja, az anyuka meg a 3 apuka XD
---
Amúgy meg, melóhoz kéne kötni a támogatást (mint a legtöbb támogatást). Avval tökéletesen egyetértenék.
Akinek meg nincs melója, az kap egy szép kis újságot, tele álláshirdetésekkel.
-
Turul1 #5 milyen meghitt családi fotó. -
Ronny #4 legalább magánpénzből csinálják. -
#3 Pár alkalommal kisegítettem egy netkávázóban.
Ugye tudjátok miket töltögetnek a 10GB-al?
Már ugye amelyik nem a farkát akarja au USB portba dugni... -
#2 de utálom a sok tetűt... ezeknek minden szart a seggük alá tolnak én meg éhen is dögölhetek... -
szombi #1 Biztos ezeket is eladják és cigit meg piát vesznek rajta.
De nem baj, megiszom a kávémat, és máris beszállok a kocsimba,
hogy én lehessek az első, aki fillérekért vehet laptopot a cigóktól!!!