12
-
#12 szerintem sem volt rossz, mondjuk egy kicsit rövid volt, és az utolsó fightot nagyon gyorsan lezavarták, oda kellett volna még sok minden szerintem...
Szecska mestert meg szerintem baromira elrontották! -
TeDDyRuSh #11 Én is megnézem úgy döntöttem. Bár nem akarom Viktort megsérteni, "pikáns" ízlése van. Túl sokszor bukok bele az Ő értékelésébe. Igaz max legyint egyet, hogy a vélemény egy subjektív dolog. Igaz az én véleményemet nem ezrek olvassák:) NP viktor, ha neked tetszett, akkor megnézem én is, legfeljebb szídlak tovább:) -
Visor #10 Én régen nagyon sokat néztem. Kiváncsi vagyok milyen lesz az új ellenség, mert akárhányszor néztem elég sokszor felbukkant Zuzó. Amit viszont full nem értek, hogy miért kap 12-es besorolást. Egyszerűen megáll az ész ettől a hülye médiatörvénytől. -
#9 nekem még megvan a teknőcök ELSŐ része képregényben. Magyarul. Ha angol lenne, megérne 300$-t is (utánna néztem régebben) -
#8 Igen megjelent...
Mi olyan meglepő?
http://bluray.highdefdigest.com/901/tmnt.html
TMNT (Blu-ray)
Warner Home Video / 2007 / 87 Minutes / Rated PG
Street Date: August 07, 2007
Egyéb kérdés? -
Loverman #7 "megjelent"? hmm -
#6 Azért az szép, hogy nálunk ennyit késett. Már rég megjelent HD -ban is :D
Magyarisztán RULZ :D -
koimbra1978 #5 Részemről az év egyik legjobbja volt. Jót tett ez az új sötétebb hangulat. -
Cat #4 Nem értelek titeket, ugyanazt a filmet néztük? :D Szerintem katasztrófális volt, borzasztó unalmas. Az első 90%-ban az égvilágon nem történik semmi, zéró akció, tulzott moralizálás. Az ellenfél valójában nem is az, hiszen ugyanazon az oldalon állnak. Jön a sok gonosz, de azokat mások gyűjtik be, nem a teknöcök. Az elején egyet se bírnak legyűrni, a végén pedig mind a 13-mat egyszerre lenyomják. Totál baromság volt az egész. -
NiGhTM4R3 #3 Úgy tűnik, én Szekeres Viktor totál ellentéte vagyok. Amit ő magasztal, nekem az egy hulladék (pl. Szörfre fel mekkora királyság,nyár legjobb anim.filmje - fújj, végképp elásta magát nálam) és nyílván ez fordítva.
Én jót szórakoztam ezen a filmen is, nekem tetszett. Szépen ki lett dolgozva, humoros, és azért a Teknőcök kiskorom kedvencei.
"Jobbat érdemelt volna", naná, nekünk filmnézőknek sosem elég semmi, mindenből lehetne jobb,,, -
Csaba42 #2 Jó volt, remélem, az animációs film hozni fogja a képregények hangulatát! -
Real13 #1 Én nagyon élveztem,így,18 éves fejjel...