12
  • Broafka
    szerintem sem volt rossz, mondjuk egy kicsit rövid volt, és az utolsó fightot nagyon gyorsan lezavarták, oda kellett volna még sok minden szerintem...

Szecska mestert meg szerintem baromira elrontották!
  • TeDDyRuSh
    Én is megnézem úgy döntöttem. Bár nem akarom Viktort megsérteni, "pikáns" ízlése van. Túl sokszor bukok bele az Ő értékelésébe. Igaz max legyint egyet, hogy a vélemény egy subjektív dolog. Igaz az én véleményemet nem ezrek olvassák:) NP viktor, ha neked tetszett, akkor megnézem én is, legfeljebb szídlak tovább:)
  • Visor
    Én régen nagyon sokat néztem. Kiváncsi vagyok milyen lesz az új ellenség, mert akárhányszor néztem elég sokszor felbukkant Zuzó. Amit viszont full nem értek, hogy miért kap 12-es besorolást. Egyszerűen megáll az ész ettől a hülye médiatörvénytől.
  • drizzt1666
    nekem még megvan a teknőcök ELSŐ része képregényben. Magyarul. Ha angol lenne, megérne 300$-t is (utánna néztem régebben)
  • InfectedMann
    Igen megjelent...
    Mi olyan meglepő?
    http://bluray.highdefdigest.com/901/tmnt.html

TMNT (Blu-ray)
    Warner Home Video / 2007 / 87 Minutes / Rated PG
    Street Date: August 07, 2007

Egyéb kérdés?
  • Loverman
    "megjelent"? hmm
  • InfectedMann
    Azért az szép, hogy nálunk ennyit késett. Már rég megjelent HD -ban is :D
    Magyarisztán RULZ :D
  • koimbra1978
    Részemről az év egyik legjobbja volt. Jót tett ez az új sötétebb hangulat.
  • Cat #4
    Nem értelek titeket, ugyanazt a filmet néztük? :D Szerintem katasztrófális volt, borzasztó unalmas. Az első 90%-ban az égvilágon nem történik semmi, zéró akció, tulzott moralizálás. Az ellenfél valójában nem is az, hiszen ugyanazon az oldalon állnak. Jön a sok gonosz, de azokat mások gyűjtik be, nem a teknöcök. Az elején egyet se bírnak legyűrni, a végén pedig mind a 13-mat egyszerre lenyomják. Totál baromság volt az egész.
  • NiGhTM4R3
    Úgy tűnik, én Szekeres Viktor totál ellentéte vagyok. Amit ő magasztal, nekem az egy hulladék (pl. Szörfre fel mekkora királyság,nyár legjobb anim.filmje - fújj, végképp elásta magát nálam) és nyílván ez fordítva.

Én jót szórakoztam ezen a filmen is, nekem tetszett. Szépen ki lett dolgozva, humoros, és azért a Teknőcök kiskorom kedvencei.
    "Jobbat érdemelt volna", naná, nekünk filmnézőknek sosem elég semmi, mindenből lehetne jobb,,,
  • Csaba42
    Jó volt, remélem, az animációs film hozni fogja a képregények hangulatát!
  • Real13
    Én nagyon élveztem,így,18 éves fejjel...