Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fatboyz4ever!
9800GTX kártyát tettem bele a régi 7900GT helyett sl a COD5 hibaüzenettel elszáll. általában dx hibákkal, meg legutóbb nv4_disp hibával. Persze mindezek elõtt nvidia driver uninstall és friss driver fel, cod5 újrarakva a directx is feltéve a lemezrõl és mégis nem indul el, betöltés során elszáll.
Mindez csak multiban, soloban elindul! Erre mit tudtok tanácsot adni?
Megvette haverom a játékot xbox360 ra és CO-OP ban szeretnénk játszani de neten csak olyan videót találtam ahol két kis kép van. És az elég ronda.
A monitor 1/3 meg fekete. Nem lehetne valahogy átállítani teljes képernyõre?
Válaszotokat várom!
BattleTag: kabel15#2672
execing ragdoll.cfg from disk
----- Client Initialization -----
----- Client Initialization Complete -----
Trying SMP acceleration...
...succeeded.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 2.0 code path is available.
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 1024 x 768 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Using 4x anti-aliasing
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Initializing static model cache...
Initializing dynamic buffers...
Initializing particle cloud buffer...
Creating Direct3D queries...
Loading fastfile 'code_post_gfx'
used 1.13 MB memory in DB alloc
Setting initial state...
DirectX reports 512 MB of video memory and 656 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 496 MB.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 0 on normal maps, and 0 on specular maps
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc
------- sound system initialization -------
Waiting for $init to finish. There may be assets missing from code_post_gfx.
Error during initialization:
Unhandled exception caughz
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Sajna HD 2600 XT-nél is 😞
Gondolom megint egy kicseszés az ATi karisokal.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Valszeg igazad lesz! Amikor sokan vannak benn a szerón, akkor szokott ilyet csinálni leginkább, pedig 10/1-es vonalam van, ADLS.
Alapvetõen nem igen szaggat,de pl.: Amikor indítok egy szervert és egyedül vagyok benn akkor is látom a seelow palyan kicsit, hogy laggol, le is esik az fps 45 kerulire itt-ott, amugy 55-60 korul van, max grafon, de ez egy elég nagy pálya, valszeg azért.
GIJOE:
OK. megnézem majd.
Mindekinek:
4850, 4870-nel nektek van olyan, hogy a víztócsák körül fehér kontúros vonal van...nvidianal nem lattam és 1.2 patch-el és 9.1-es ATI driverrel is csinálja?!
Gondolom eredeti a játékod?
Milyen vkártyával nyomod?
Mert nekem hd4850 alatt néha bebicskázik a kép, lehet elcserélem egy hd4870-re.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
steam, origin: ACE_hun
Lacee86: Javaslom tedd meg azt cukorfalat, hogy tükörbe nézel és azt mondnod nem vagyok kislány és levágatom az emos hajacskám, hogy lássam még is mennyi idióta láma van ami mellett nem lehet elmenni beszólás nélkül. Hát ennyi fiacskám csak gondolkozz el rajta.
u.i: most majd jön a te hozzászólásod ami senkit nem érdekel de csak rajta.
Már egy csomó mindent megcsináltam, de nem akar betölteni!
Addig jutottam, hogy befejezem a második pályát jön egy intro és az intró közepénél megakad a hang utánna meg fekete képernyõ! Mi lehet vele!?
Csak az bosszant, hogy az elsõ 2 pályánál nincs vele semmi! (solo-ba)
C2D@3,0 - 2 GB/800 - 8800gt/512
Olyan 50-60 életerõ pont jó úgy automata egylövetüekbõl kell azért 2 gyolyó alaphangon,thomson sem 1 véletlen puttyal öl,1lövetüek azonnalhalál,csipa szintén...
Ki fasz vagy te itt szakadj meg és nézz utánna minvel játszol te hulladék!
Idióta!
Abszolút FAV CoD2 azt a fillinget nem adják már vissza bár kitudja hátha lesznek még csodák. CoD4 azzal csak játszogatok de ezzel már csak belépek és ott vagyok majd kilépek xD
De tényleg nincs esélyed a kar98-cal HC-ben...
Az 1.2 rifle finom hangolás is elég gyengére sikeredett.
- kéne olyan mod, hogy nincsenek +kiegészítõk a fegyókhoz, géppisztolyhoz tényleg nagy saláta, arra nem való távcsõ, már airborne sem jott be annyira, nem igen voltak ilyen fegyók anno, ha jól tudom, bár volt egy két próbálkozás talán.
- 1.2-es patch-ben megnoveltek a Bolt action-ok sérülését, általában 1 elég és fekszik a kar98k-nál
- tényleg cod4, csak 2vh környezetben+robbanásmodell az embereknél (leszakadó testrészek), és valamivel szebb textúrák
- bug az bug, remélem további patchekben lesznek ilyen javítások, hála istennek én még ilyen csókákkal nem nagyon találkoztam...
- futást tényleg nem szabad kivenni...
Az egész multi HC módban kb 50-55 körülire vett életerõvel ér valamit amúgy egy nagy zsák szar.
1. Multiban az acog és egyéb távcsõ,taktikai irányzékok a géppisztolyokra,egylövetüekre...Na az erõpsen sznalmas,nemtudom minek kellett bele,az összes noob fax acogos hg-kel rohangál,a másikfele meg hc-ben az automata 1lövetüekkel szedi csipaként az áldozatokat...
2. Televan a játék továbbra is idegölõ bugokkal amire egyes "pro"-k rágyúrnak,úgymint,honnan lehet úgy lõni hogy max a feje teteje látszódjon ki vagy azsem de õ premierplánba lásson...
3. Az egész új fejlesztõgárda mûve...ehhezképest MINDEN 99%-ban megegyezik a cod4-el,perkrendszer,módok...Haggyánlenne de a bugok egy az egybe ugyanazok,egytõl egyig az egész nemmás mint a cod4 átmodolva/áttextúrázva futurisztikus (említett acogok és egyéb szarok) II. vhb-s környezetre...
Nagy kamu az egész....