7577
-
Cat 02 #3576 4 en több a zombi is... -
#3575 Kicsit lejebb olvasol sokan ajálnkoznak. Ha te vagy a szerver akkor érdemes 1 megabites feltöltéssel rendelkezned. -
#3574 vki help! nem tok felmenni online mert nem fogadja el a serialt! és igy nemtok coop-ozni se -
theodor #3573 Hamachi-t ismerem. szoktak lenni ilyen COOP war-ok? mármint hamachin keresztül? -
#3572 Lan-ban. És ezt vagy switch/router vagy egyéb topológiával vagy interneten keresztül hamachival. -
theodor #3571 A COOP az az, amikor együtt viszitek a játékot
És, hogy lehet azt megoldani? -
#3570 Én pl a Sacred2-t vettem meg, gondoltam hogy azzal nem az lesz mint a warez résszel, hogy exe hibával kilép. A hibát elhagyta, de még nincs az optimalizálva így van mikor 10 percenként kidob az asztalra. Szerintem elég lutri. -
SkylineGTR #3569 máséra feltudtam már, de az ővére nem megy -
SkylineGTR #3568 ha azt a this longer szöveget írja ki, ha felakarok menni haver szerójára, olyankor mi van? -
#3567 most ezt magyarul ha lehetne
köszönöm:D -
LayerSlayer #3566 valaki aki ért hamachi-n szerver-t késziteni az irjon rám priv be léccives vagy vegyen fel msn-re: [email protected] -
#3565 lejjeb megtalálod Neoncsoves!
hogyan tudok a játékhoz csatlakozni? mert nem fogadja el az onlinehoz a serialomat, letöltöttem azt a szerver lofaszt bemásoltam de onnantol kezdve nem tom mit kell csinálni -
Neoncsoves #3564 mi a hamachi szoba neve?:) meg jelszava? -
#3563 help! nem tok online menni mert ha kiirja hogy cisnáljak egy online profilt, beírok egy nevet, és rámeek h yes, akkor megint kiirja hogy irjak be egy nevet. összevissza van. amúgy nekem is DX hiba miatt szarakodik a single, pedig frissitettem. -
#3562 Zombi modot hol tom beállítani?:)
-
#3561 Valaki csináljon már egy zombi szervert, mert elvileg most van, de nem látom, szóval nincs... PLS! -
chadi #3560 Sziasztok!
Nálam nem megy a játék directx stb hiba miatt.Nem is ez a lényeg hanem az , hogy ha megveszem eredetiben akkor ugyanúgy megmaradnak ezek a hibák, vagy ez csak a törés miatt vannak?
Mert ha akkor sem fog menni akkor nem érdemes rá költenem.De ha akkor jó lesz akkor elgondolkodom.
Vélemény?y -
#3559 tehát gyakorlatilag az amit kiadtak 1.0 néven egy fikarcnyival sem volt jobb mint a béta (ahogy ez várható is volt), az 1.1-ben javították az ott megismert hibákat. mert hogy nem 4 nap alatt jöttek rá ezekre és hogy nem ennyi idő alatt javították őket az is fix :) -
#3558 * Mods are now enabled in Co-op, Single Player, and Multiplayer.
* Players will now be notified when a new patch is available.
* Improvements for SLI support.
* G_Spawn: no free entities crash has been fixed.
* Server no longer runs out of script variables.
* License key is no longer required to run a Dedicated Server.
* A Dedicated Server can now be started from the Command Line via Remote Desktop Connection.
* Various fixes in Server Browser.
* Players will no longer see multiple friend invites from the same friends.
* When a player calls in a recon plane in a Hardcore match, the HUD will properly appear.
* Clan Tags will now display in game where appropriate.
* Map holes fixed
* Spawn improvements and weapon balancing -
#3557 szevasztok
leírná valaki hogy mit javít ez az új patch? -
#3556 Hali!!!!!
Zombis szervert merre találok??
Előre is köszi -
iceQ #3555 Co-op modot toljuk vagy zombit(inkább ezt) vagy mission-t hamachin!
Ha van valakainek kedve jönni akkor várjuk szeretettel!
Szoba név:Call of Duty- WaW
pw:12345 -
#3554 Így a játékba a co-op-host lan-nal is sgmama2 lett... Most már gondolom így jó. Nem? -
3-an. 4-en szerintem megcsináljuk a 24-et:) -
#3552 most már van. De mivel a mama2-t nem engedte, ezért lett:sgmama2
Jelszó:1 -
Miskolc88 #3551 ilyen nincs a hamachin! -
#3550 Jőjjön már valaki!!! mama2 a szerver név, zombis mód! -
#3549 A játék elején offline profilt gépit válaszoztam.Hol tudom ezt a nevet megváltoztatni??Mert coopban nem akarom hogy ez legyen. -
#3548 csá all! vki segítene? egy csomó küldetést nem tölt be, directx hibára hivatkozva, vagy csak egyszerűen lefagy. (reloaded verzióm van) kipróbáltam már 2 cracket is hátha az a gond de ugyse jó. -
#3547 Jó ez a zombis coop nagyon.Csak az a gáz hogy sokszor kiirja Connection interruped meg exe hibát észlelt és leállt meg ilyen apróságok.
-
#3546 Aki akar zombit gyilkolni az jöjjön most! mama2 a szerver név! -
#3545 Haggyukmár :CCC flame off.. előre is htx:D -
#3544 Sziasztok!!!azt szeretném kérdezni hogy ha nekem ment a COD4 akkor menni fog a world at war is?? válaszotokat előre is köszönöm:) -
chadi #3543 Sziasztok!
Nálam nem megy a játék directx stb hiba miatt.Nem is ez a lényeg hanem az , hogy ha megveszem eredetiben akkor ugyanúgy megmaradnak ezek a hibák, vagy ez csak a törés miatt vannak?
Mert ha akkor sem fog menni akkor nem érdemes rá költenem.De ha akkor jó lesz akkor elgondolkodom.
Vélemény? -
#3542 Nem én csinálom a szervert hanem haver de most én se látom a szervert:(
11-esnél meghaltunk azt onnan nagy kuss :( -
#3541 Nekem megszakadt az egész, aztán nem láttam a szerót:(. MSN-ed micsoda? Jöhet privibe, köszi! -
#3540 nincs. Mi az az aláírás?
"Mama2, vald be hogy nem áll fel a fütyi, mert már akkora a hasad ..:( "
Te hülye vagy? Nem az számít hogy mekkora a has... Az 500 kilós embernek is feláll, más kérdés hogy a háj azt már benőtte. De az enyémet még nem-.-". -
#3539 nem tudom melyik topikba illene, de valami nincs rendben a hanggal nálam. szépen fut a game, minden oké, csak folyamatosan sistereg a hangfal. de csak a cod waw-nál. nincs valakinek valami 5lete? -
#3538 Na most toltunk kicsit 4-en de csak 11-es ig jutottunk :( -
#3537 Van mikrofonod?