171
Meghalt Colin McRae
-
#51 Téged sem sajnálna senki ha megdöglenél
RIP -
#50 ban -
#49 :( R.I.P -
#47 Hát igazán sajnálom! Én elég rég óta figyelem őt. Kb 93 óta. Láttam amikor bajnok lett! Neki drukoltam akor is amikor a másik nagy emberrel Burnsel harcolt a vb-ért. Ott Burns nyert. Az a durva hogy mind 2 ekkora emberről csak mult időben beszélhetünk. Hát nagyon sajnálom tényleg! R.I.P!
Ráadásul a fia is hát ez kész. -
#46 ISTEN VELED! -
Wedgee #45 Nyugodjon Békében! -
#44 én is, az első résszel játszottam nagyon sokat ismerősnél '95 környékén és azóta követtem figyelemmel a pályafutását
aztán amikor lett saját gépem az első dolog volt, hogy megszereztem a játékot:)
-
#43 Gyerekkoromban mindig az ő nevével jelzett játékkal játszottam. Hát nagyon sajnálom... -
zoolee #42 Ez így télleg jobb..
Már majdenm elbőgtem magam.:S -
Szabi1991 #41 pff, az elöbb töröltem a lomtárból is :S -
tzsoltika #40 ezt nagy méretben légyszi töltsd fel valahová :) -
tzsoltika #39 Őszinte részvétem!
A tegnap este még működött a hivatalos oldala, mára már az is gyászba borult (http://www.colinmcrae.com). -
Szabi1991 #38 ez jobb verzió :P -
zoolee #37 Én régen a ralliból ismertem meg, aztán kezdtem játszani a gémmel, és azóta fojamatosan néztem az x gamest amiben benne volt stbstb.. -
#36 Nekem meg az ifjúságom egy része :(
R.I.P Colin McRae -
Mustang GT #35 meghalt 1 példaképem :( -
#34 † Colin McRae † -
Jammer #33 Nyugodjék békében! Igazi Sportember volt! -
#32 nyugodj békében Colin -
#31 -
#30 R.I.P :( -
#29 Tegnap még nem mondták komolyan. A hivatalos oldala sem írt semmit tegnap. Mondjuk tényleg nagy pilóta volt világbajnok, de néha a kijelentései nem tetszettek. Kicsit nagyképűek voltak. -
#28 Hát igen, érdekes, hogy rákeresek a google képek között és az első oldal szinte csak játék képekkel van tele.....
-
#27 RIP
(azért kíváncsi lennék, hogy innen hanyan ismernék ha nem készült volna rally játék a nevével) -
Hellsing47 #26 nane már :(
RIP -
#25 BEBIZONYOSODOTT :( R.I.P. -
#24 mostmár bizonyos h meghalt:( -
#23 ha ilyen nagyszerű embernek tartjátok (..), akkor miért nem nyitottatok neki eddig ? jah, legalább van 1 indok arra hogy nyissatok egy hülye topicot...
amugy sajnálom. jó versenyző volt...
rest in peace (márha igaz a hír) -
#22 5 -
Paranoia #21 -
zoolee #20 Azthiszem 7 vagy 8. -
Vegas #19 a fia hány éves volt? -
#18 ez szörnyű ):
-
#17 jaja....mindig elírom...mostmár odafigyelek :@ :D -
#16 Colin Mcrae Ford Focus WRC -
#15 sajnálom nagyon...
#10: még mindig Mcrae -
#14 R.I.P -
#13 NEM "Mcrae"! Meg mindig nem erted! Hihetetlen:( Szerintem, gozod sincs mit jelent az Mc a neve elott...:( -
#12 nem reklámozom.Most nehogy mrá összevesszünk egy topic miatt.Az enyémet zárják be.Kész vége.Téma lezárva!!! -
#11 Ha mar a topicodat reklamozod, akkor legalabb a nevet leirhatnad rendesen:( Sot, ilyenkor elvarhato lenne, hogy legalabb egy oldalas informaciot osszeallits rola: eredmenyek, kepek, filmek, stb.
De nem. Marad a ultragagyi, mediahajkuraszos, RTL Klub-os gagyizas;( Ugy nez ki, a media elerte a celjat, es droidokat nevelt a TV-nezokbol;(