7
-
winnie #7 egyszer én is benne voltam egy ilyen jelzőhármasban, de én azt értékeltem köszönömnek, hogy javították, amit mondtam és utána az okafogyott komment törlésre került. -
#6 Érdekes teória... Érdekes, hogy azután lett törölve a hozzászólásom miután, javították...
mellon, nekem sem ez az első ilyen esetem... -
winnie #5 de, ha egyszer ő áhítja a köszönömöt. ki tudja, lehet, hogy más szólt vagy odabent fedezte valaki, csak kisajátítja:)
j/k -
#4 Ilyen már nálam is előfordult. Én nem foglalkoztam vele. -
#3 Csak, hogy értsétek mireől írtam:
A cikk eredeti címe ez volt: A Le'csót lehetetlen letaszítani a trónról. Erre én írtam, hogy az nem Le'csó, hanem a magyar cím: L'ecsó.
Erre azt a hozzászólásomat törölték, a címet pedig megváltoztatták. Azért az bunkóság, hogy ki is törlik a kommentemet. Ok változtassák meg a címet mert azért írtam a kommentet, de ne töröljék, vagy ha törölni is akarják legalább egy "köszi PrisonMan-t" betehetnének....
Nem tudom volt-e értelme egyáltatán leírni ezt a kommentet, mert ha jön a cikk szerzője/ vagy egy moderátor törli úgyis... Tisztelet ha nem, és még egy köszt is oddabiggyeszt...... -
Andrews2007 #2 Animációüs filmek itthon is ahogy USAban mindig sikeresek a család eggyütt megnézi szóval sikeresek. -
#1 Azért egy kösz PrisonMan vagy egy bú nem lenne rosssz....