A Le'csót lehetetlen letaszítani a trónról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszer én is benne voltam egy ilyen jelzõhármasban, de én azt értékeltem köszönömnek, hogy javították, amit mondtam és utána az okafogyott komment törlésre került.
Érdekes teória... Érdekes, hogy azután lett törölve a hozzászólásom miután, javították...
mellon, nekem sem ez az elsõ ilyen esetem...
mellon, nekem sem ez az elsõ ilyen esetem...
de, ha egyszer õ áhítja a köszönömöt. ki tudja, lehet, hogy más szólt vagy odabent fedezte valaki, csak kisajátítja😊
j/k
j/k
Csak, hogy értsétek mireõl írtam:
A cikk eredeti címe ez volt: A Le'csót lehetetlen letaszítani a trónról. Erre én írtam, hogy az nem Le'csó, hanem a magyar cím: L'ecsó.
Erre azt a hozzászólásomat törölték, a címet pedig megváltoztatták. Azért az bunkóság, hogy ki is törlik a kommentemet. Ok változtassák meg a címet mert azért írtam a kommentet, de ne töröljék, vagy ha törölni is akarják legalább egy "köszi PrisonMan-t" betehetnének....
Nem tudom volt-e értelme egyáltatán leírni ezt a kommentet, mert ha jön a cikk szerzõje/ vagy egy moderátor törli úgyis... Tisztelet ha nem, és még egy köszt is oddabiggyeszt......
A cikk eredeti címe ez volt: A Le'csót lehetetlen letaszítani a trónról. Erre én írtam, hogy az nem Le'csó, hanem a magyar cím: L'ecsó.
Erre azt a hozzászólásomat törölték, a címet pedig megváltoztatták. Azért az bunkóság, hogy ki is törlik a kommentemet. Ok változtassák meg a címet mert azért írtam a kommentet, de ne töröljék, vagy ha törölni is akarják legalább egy "köszi PrisonMan-t" betehetnének....
Nem tudom volt-e értelme egyáltatán leírni ezt a kommentet, mert ha jön a cikk szerzõje/ vagy egy moderátor törli úgyis... Tisztelet ha nem, és még egy köszt is oddabiggyeszt......
Animációüs filmek itthon is ahogy USAban mindig sikeresek a család eggyütt megnézi szóval sikeresek.