Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Ez nem is FPS lesz akkor?

saxicola

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
A kameramozgatás olyan lesz mint a Mass Effectben. Szerintem ott sem volt zavaró a mozgatás és a külsõ nézet. Bár FPS nézetben beszaratósabb lenne a Dead Space.

www.gportal.hu/bioshock

Seth
Hogy érted hogy forog a kamera, te forgatod amerre nézni akarsz, mi a gond vele?

PSN ID.: Beegabor

Mr Bishop
Hát, nem túl meggyõzõ...
Ahogy ebben a játékban forog a kamera<#guluszem1>, fél órán belül uninstall lesz.<#vigyor3>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

grebber

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
amiket említesz az Doom fear jericho.
fax fps-esek.
ezek meg mászkálóssak.
van köztük különbség.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Alone
Silent
Cold Fear
stb

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Én mint nézet és játékstílust gondoltam.

Töltsük le az internetet!

kirol
Mármint ebbõl bélsárkategóriából?
Doom, FEAR, Jericho meg gondolom még sok egyéb kakesz.

Ami viszont jó és értelmesebb játék: Silent Hill.

KILLER2
Én most így hirtelen csak a RE4et tudnám mondani ebbõl a stílusból 😊
Mik vannak még?

DarkSector
jah mint a többi, de legalább a többi része kiemelkedik a többi átlag romhalmazból.

KILLER2
Fennáll a veszélye. Nekem nem baj, nem nagyon szeretem a horror mûfajt (legalábbis úgy nem, ha játék és én játszok rajta, filmben jöhet 😊). Valszeg megszerzem majd, de hogy 3x-4x kipörgetem, az nem valószínû, instant idõlekötésnek meg agyatlan lövöldözõs szar is jó, feltéve, hogy jó agyatlan lövöldözõs szar lesz, mert vannak a szar agyatlan lövöldözõs szarok is 😊
Ha nem lesz bugos fos és nehézségre sem lesz vészes, akkor nekem már jó, nem várom, hogy odavágja a Resident Evil 4et.

kirol
Szép gagyi, agyatlan lövöldözõs szar lesz.

KILLER2
Szép fröcsögõs egy játék lesz 😊

grebber

Prince23
JAPÁN???

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

KILLER2
Kicsit nevetséges ez a kitiltás. Sok arrafelé az ilyen megõrült diák, aki bemegy az iskolába és megöl pár gyereket. És ez borzalmas, akárhogy is nézzük, a sok barom meg azt hiszi, hogy a játékok és a zene miatt, amikor szimplán csak annyi van, hogy kell valakit okolni az elbaszott gyerekek miatt. Remélem, hogy Magyarország legalább ebben nem fog idáig eljutni. Meg ez a betiltás is baromság, ha valakinek annyira kell, lewarezolja úgyis, aztán már szart sem értek az egésszel.

grebber
Dead Space betiltások: Túl sok az eperdzsem

Szõrmadár, 16:37 - PC X360 PS3 - Játék: Horror

(C&VG) Japán, Németország és Kína megelégelték a Dead Space túlélõshorrorjátékban fröcsögõ kéttonna vért meg beleket és kategorikusan betiltották a játékot. Amerikában október 14-re hozták elõre a megjelenést, két héttel az eredetileg betervezett Halloweeni éccaka fehérlepedõben kergetõzések elõtt. Meglepõ azért, mennyire kész állapotban van a Dead Space. Méginkább meghökkentõ (bár minket már nem nagyon lepnek meg ezzel), mennyire nincs hangulata. Pontosabban egy kiüresedett, kényszeres, eredetiség nélküli képvilággal és vérgyenge ötletekkel próbálnak izmolni.

Európában majd libabõrrel cidrizhetünk, mert itt pontosan október 24-án debütál a konzolos változat, illetve a PC verzió október 31-én érkezik. (Tenksz TnS!)

info: Hardwired

lol mindent tiltanak lassan nem is lesz ott más csak a sims!

DarkSector
Látom megelõztél....Halle Lujjá

grebber
Dead Space is in development for PS3, X360, PC, and will launch in North America on Oct. 14, PC version on Oct. 20, and in Europe Oct. 24th (PS3/X360) and October 31st for PC.

KILLER2
Jó lett. Bocs, de én nem jutottam odáig, hogy megcsináljam a bannert.

Prince23
95. hsz képeivel összetudnál hozni még egy bannert? 😄D fõleg az elsõ kép legyen hangsúlyban..pls😄

Fél óra múlva leszek megint, ha tetszik mindenkinek akkor nyugodtan rakassátok be 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Hehe, köszönöm 😊.

szép <#eljen>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Evin
Ez már vmi. Bár mindenhol ilyen minõségû banner lenne. Vagy jobb 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Na itt az én verzióm, remélem tetszik.

trick daddy
ez tuti cool game lesz ,csakis este fogom nyomni XD

Bannerkészítõsdi folyik itten? Beszállok én is 😄

Most néztem végig az 5 Animated Comic Issuet, nagyon várom a játékot!

Evin
Inkább passzolom. Csak egy mércét akartam, hogy ennél csak jobb banner legyen.

Prince23
Szerintem próbálkozz még ezekkel: 1., 2.

Evin
Természetesen nem konkurenciát akarok ezzel gerjeszteni!

Prince23
ja jó lene, grebber elsõ két képét csináld meg, szvsz
de az 1.-õt kötelezõen 😄
az a legfaszább kép, meg egy feliratot hozzá.

KILLER2
Próbálkozzak egy bannerral? Értek a PhotoShophoz.

grebber
Ezekre kellene valami j odaillõ Dead Space felirat.

Prince23

Prince23
Nem hiszem, h megcsinálnák... Én már szóltam a Hydrofobiához is, h csináljanak bannert, már egy hónapja, és vannak sok képek, lenne mibõl összerakni, de semmi

de sztem ez jó banner:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080813100753ecikk1.jpg

grebber
Ez egyre csak rosszabb lesz.
Egyszerûbb lenne a bannermûhelybe belinkelni a hivatalos oldal linkjét és megmondani hogy az ottani képekbõl hozzanak össze valami jó banner.

Prince23
erõsebb fényhatásokkal:

valamilyen jó feliratot kéne hozzá szerezni...

DarkSector
Jah durva
Egy felirat jobboldalt jo lenne azér

Prince23
Jó lesz bannernak?

DarkSector
Naon faxa gém, de a puska, brutál béna...ennél szarabb fegyvert játékban én még nem láttam.

grebber
Új trailer Nemtudom hirtelen volt-e már!

Prince23
Szerintem sem. tetszik a háttérbe a bolygó (?) muatatása, meg a hõsünk háttal állása, olyan titokzatos.
Még kéne vélemény, és szolók, h méretezzék át bannernak.

KILLER2
Akkor nem rossz.

Prince23
Ez csak minta!

KILLER2
Ez nagyon kicsi.

Prince23

új bannernak?