Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úgye az csak érziki csalódás volt a 9. chapternél hogy miután felmentem a USG Valorra túl gyors volt az a dög
NeBby
Aha tényleg , az volt a gond , hogy nem volt teljesen a közepén a szörny.
Pedig bentvolt a tûzbe , de mégse égett el <#whatever>
Na mind1 , sikerült , köszi!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

vegyíteni kel a ketõt ellövöd a lábát aztán lassítás
NeBby
Mind1 megpróbálom még párszor , ha nemmegy szerzek mentést <#rolleyes>

NeBby
Ezt már próbáltam , amint látod nincs már lassítóm , mert elhasználtam arra <#szomoru1>
Lehet hogy bug , de nem hal meg tõle ...

mcwolf
Én inkább a láb ellövését javaslom. Akkor tovább marad a földön. Én 2szer próbáltam lassítani (igaz,alap stasis-szal), de mindkétszer elmászott onnan,mire elértem a kapcsolót. Viszont ha ellövöd mindkét lábát, akkor tuti ottmarad.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

grebber
Melletted van egy terem oda be tudsz menni.Ott be tudod kapcsolni a gép hajtómûvét.
Csal a jármû végéhez ezt az újraregenerálódó szörnyet lassítsad le fuss be a helyiségbe és indítsd el a hajtómûvet ezzel elpusztul.

Next PC upgrade: 2022

NeBby
Itt merre vannak a dokkoló satuk vagy mit kell csinálni?<#confused>

mcwolf
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végével nem vagyok teljesen tisztában? Most akkor a szöszi csaj mindvégig halott volt? Akkor hogy lehetett látni? (Sajna a felirat nem volt bekapcsolva,és az angol szöveget nem tudtam teljesen értelmezni)

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

akkor az a USG Valor az egy katonai hajó és amikor kinyírtam azt a valamit a hajõ törzsen volt egy videó és tök ugyan az a ruha volt a csávón
grebber
Igen katonai öltözetnek mondták amikor kaptam!

dante3 szúrt be képet azután vissza mentünk bekapcsoltuk és kaptunk egy videót a USG Valorról (asszem így hívták a hajót) és azon aki beszélt a maszkja ugyan az volt mint azon a ruhán. meg az a ruha úgye katonai nem ?
grebber
Elsõ végigjátszás után kapni ezt a ruhát.És nem tudom melyik ruhára gondolsz, de amilyet kaptam olyat nem láttam máshol.

dante3
thx

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

köralakba kell mindegyiket ami jó az az elsõ helyre kell rakni
dante3
Itt hogyan kell helyesen elhelyezni az antennákat?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

ez a hajó egy katasztrófa ahoz hogy megcsinálak 1 valami mellé még 30 másikat kell megcsinálni.

amúgy Grebber az a ruha amit kapsz a 2. végigjátszásnál nem hasonlít a USG Vilor vagy Valor hajón használrta ? mert egy kis vedón mintha az arcfedõ rész ugyan az
Blacksheep333
Már túljutottam, csak nem gondoltam, hogy ilyen egyszerû.
Köszi a segitséget!

Az operációs rendszeren is túl...

Nem olvastad el, mit írt. A 2. ilyen lényel találkozik ahol elvileg van 2 kisérõ nah azokat viszont meg kell ölni.

grebber
Nem tudom nekem nem okozott semmi nehézséget kijutni onnan kinyílt az ajtó ,ki kell neki, mert azt a halhatatlant nem lehet kinyírni!

Blacksheep333
Jééé, tényleg.
Grebber, te profi vagy!<#integet2><#puszi>

sry a nagy felhajtásért.

Blacksheep333
De az halhatatlan 😄 Na megpróbálom.

grebber
Ja elképzelhetõ sokszor csak akkor enged tovább ha az összes halott!

Blacksheep333
De már alapból benne van, nem is tudom mozgatni. Lehet ki kéne nyírni az összes monsztát kivéve amelyiket nem lehet?😊

grebber
Pedig ha behelyezed azt a francót ki kell nyílnia az ajtónak ,tedd be még1x lehet bug!

The Protector
tegnep este mikor feltettem nyomtam vele egy flél vagy 3/4 órát.Most meg akárhányszor betöltöm a mentésemet 10perc után kidob.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Blacksheep333
Nem olvastam 100% ig vissze, de a #561 hsz -re tudja valaki megoldást?
Az 5. fejezetben mikor a regenerálódó / halhatatlan szörny jön felénk másodjára (nem amikor a zöld löttybe volt a testévre mellett) akkor merre kell menni? Van ott egy ajtó de be van zárva. Az "energi dobozt" vagy mit is probáltam jobban belehelyezni "E" betüvel és a telekinézissel is, de csak nem nyíl ki. HP -m 50% alatt, pénzem nuku, kizárt dolog hogy kinyirjam a többi dögöt mégha a halhatatlant lassítom is folyamatosan. help me!

Akkor reménykedek... Ha nem megy sehogy se,akkor megveszem jövõre,vagy késõbb boxra,oszt csókolom.😊

grebber
Még nincs hozzá felirat.

jah és valaki, nem tudom hova irni, dead space downfallhoz van már felirat? én nem találtam!

szolj ha elindul, sztem 7300on nem fog

Kandurex
Low-on jól futna (über randa) (med-high lassú lenne)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Üdv.

Ezen a konfigon hogy menne?
7300GT,2GB RAM,AMD 2400+(2GHZ)

Tudom,tudom nézzem meg a gépigényt,de eddig sose vált az be,én tapasztalatokra vagyok kíváncsi.😊

meg van a 4. páncél is meg remélem nem sokára vége a 7. chapternak
mikor áll le? ha leinditod vagy mondjuk 20 perc játék után?

TurboX
"videoba ongyilkos lett a csaj nem ?"
én is úgy emléxem, jó táptalaj volt ezek szerint a monszták számára. az biztos hogy ezzel meg van alapozva a 2.rész, elvégre valahol csak kiköt egyszer a hajó^^
grebber
Na elejétõl lezdve csomo cuccal és jó ruhával röpke 2 óra alatt 6-os fejezetnél tartok ismét.
Közben mindt mondtam van egy 3. végigjátszásom is LEHETETLEN szinten.
Itt már van jelentõsége a sztázis cumonak mivel enélkül szerintem közöm nem lenne ehhez a szinthez.
De már ráéreztem nagyjából és már itt is a 3. fejezetben vagyok.Ezzel megfogok szenvedni ha végére akarok érni ilyen szinten.

az elsö ilyen résznél célzás + ctrl, aztán nemtom h van e még valami

The Protector
nekem folyton leáll az exe hibát észlelet ezért leállal.Mit tegyek?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

oooo igen 😊 lehet mar almos voltam fel3 kor vagy paranoias de nekem az utolso kepsorok ugy jottek le , hogy valaki raugrott a kepere a csavonak dehat a videoba ongyilkos lett a csaj nem ? vagy azis csak kepzelges volt 😊... komoly.. hat remelem lesz folytatas mert van 1 par kerdes ami megvalaszolatlan maradt

célzás + ctrl
stultus78
Halihó mindenki.
Lenne 1 láma kérdésem.: Ahol 1 nagy hengeralakú szobábah kikapcsol a gravitáció ott hogy lehet átmenni a másik oldalra mert hiába nyomkodom a ctrl-t csak az utat mutatja meg a fejét vakargatja.

Help please

Ennek is lockolt már a bootloadere?

STREEX
A leviatánt hogyan lehet kinyírni onnantól kezdve hogy leszedem a 3 "kígyóját"?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

TurboX
ennyiért a hülyének is megéri majd ha megyek megnézem tényleg annyi-e mert ha igen gyorsan letudom a karácsonyt 😄
szerintem is a jatek vegen megtamadja a fohost 1 arctamado kis szar 😊 de nem 100% mert tenyleg csak rovid ideig mutatjak lehet ezzel akartak nyitva hagyni a tortenetet 1 lehetseges folytatas miatt meg ugye van meg 1 olyan "oszlop" volt is rola szo. Mondjuk en az egesz jatek alatt nemertettem minek a vallast belekavarni 1 urben jatszodo tulelo horror gamebe 😊

nincs meg kell tanulni wasd-vel játszani
Figyeljetek.Meg lehet változtatni a billentyûzet beállítást?Mert ugye a mozgás alapból a WASD.De nekem jobban kézreállnak az iránynyilak.Viszont ugye azt a térkép mozgatásához állították be.És nekem ezt még nem sikerült átállítanom.Van erre mód?

Tatyla
eléggé elírták,az a durva aki ennek bedõl és a pénztárnál néz nagyot 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TurboX
nem mernék rá megesküdni de a végén egy pillanat erejéig mutatnak valami ocsmányságot a sikló anyósülésén miután hõsünk megmenekült, és szerintem "támadó pozícióban volt" 😄
de mint mondtam ez a jelenet tizedmásodpercekben mérhetõ így a fejemet nem tenném rá. de ha még1szer eljutsz odáig és ha fürge ujjakkal bírsz egy szkrínsátot nyomj és tedd fel. thx