Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig bentvolt a tûzbe , de mégse égett el <#whatever>#whatever>
Na mind1 , sikerült , köszi!
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Lehet hogy bug , de nem hal meg tõle ...
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Csal a jármû végéhez ezt az újraregenerálódó szörnyet lassítsad le fuss be a helyiségbe és indítsd el a hajtómûvet ezzel elpusztul.
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
amúgy Grebber az a ruha amit kapsz a 2. végigjátszásnál nem hasonlít a USG Vilor vagy Valor hajón használrta ? mert egy kis vedón mintha az arcfedõ rész ugyan az
Köszi a segitséget!
Az operációs rendszeren is túl...
Grebber, te profi vagy!<#integet2>#integet2><#puszi>#puszi>
sry a nagy felhajtásért.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezen a konfigon hogy menne?
7300GT,2GB RAM,AMD 2400+(2GHZ)
Tudom,tudom nézzem meg a gépigényt,de eddig sose vált az be,én tapasztalatokra vagyok kíváncsi.😊
én is úgy emléxem, jó táptalaj volt ezek szerint a monszták számára. az biztos hogy ezzel meg van alapozva a 2.rész, elvégre valahol csak kiköt egyszer a hajó^^
Közben mindt mondtam van egy 3. végigjátszásom is LEHETETLEN szinten.
Itt már van jelentõsége a sztázis cumonak mivel enélkül szerintem közöm nem lenne ehhez a szinthez.
De már ráéreztem nagyjából és már itt is a 3. fejezetben vagyok.Ezzel megfogok szenvedni ha végére akarok érni ilyen szinten.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Lenne 1 láma kérdésem.: Ahol 1 nagy hengeralakú szobábah kikapcsol a gravitáció ott hogy lehet átmenni a másik oldalra mert hiába nyomkodom a ctrl-t csak az utat mutatja meg a fejét vakargatja.
Help please
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA