19
  • ZeGa
    http://www.hoc.hu/?xref=18847 kérek mindenkit hogy kattintson erre a kedvemért!! NEM VÍRUS!!!!!
  • angol
    486 rulez yeahhhhh :)
  • dez
    Úgy tudom, úton van a JEDEC általi elfogadás.
  • dara
    A CL értéke önmagában nem jelent semmit, csak az órajellel együtt ad neked konkrét értéket ns-ban. Nem akarom linkelni a vonatkozott PH!-s hsz-t. Az okokat hagyjuk...
  • dara
    Viszont szabvány híján nem lehet hivatalosan támogatni. Max az E stepping DDR500 támogatásához hasonlóan lehet megoldani, de nem lehet alapspecifikáció.
  • turul16
    Még nagyobb CAS latecy -vel, AMD DDR2-t is azért kerülte eleinte AFIK.
    Roszabb CAS letency általában nem éri meg.
    Majd, ha DDR3-1333, DDR3-1600 -ak lesznek baráti áron akkor talán.
  • BlackRose
    A dokumentáció szerint a DDR3-at is támogatja...

http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/white_papers_and_tech_docs/31116.pdf
  • dez
    izé, hamva
  • dez
    (Én legalábbis hirtelen nem találtam mást.)
  • dez
    Az lehet, de attól még a legmagasabb órajelű DDR2, ami forgalomban van.
  • dez
    Nemrég még úgy volt, hogy az FX-80-assal egy időben jön 1-2 X2 is (Kuma). Nem tudom, ez változott-e, bár se híre se hanva dual-core die-nek.
  • dara
    Tudtommal a JEDEC a mai napig nem szabványosította, szóval a csúcs hivatalosan még mindig DDR2-800.
  • shabba
    Ahogy az FX-80 Desktop fronton inkább amolyan Extrem kategória, mert tuti nem lesz olcsó és kommersz termék, úgy hasonlóval az Intel is fog jönni az év végéig. Hasonló Core2 Extreme termék lesz, mint amilyenek eddig is voltak, drágán, nem kommersz terméknek, szóval az AMD FX terméknek meglesz a 45nm-es Core2-es párja. Persze lesznek Xeon 45nm-es termékek is, de azok a Barcelo termékek ellenfelei.

Valóban desktop 2 és magos termékkel az AMD is jővő év első negyedévben fog kijönni ahogy Intel is akkor jön majd a desktop 2-4 magos 45nm-es cuccaival.
  • ZeGa
    én még megelégszem egy ideig a x2 6000+-mal :)
  • dez
    "A Phenom FX-80 legfeljebb 1066 MHz-es DDR2 memóriát támogat."
    Mivel ez a jelenlegi leggyorsabb DDR2-es memória, talán jobb megfogalmazás, hogy ez a proci már ezt is támogatja.

"Ez természetesen a Penryn magos processzorok helyzetét hivatott erősíteni, amelyek november 11-én jelennek majd meg."
    Ehhez meg talán nem árt hozzátenni, hogy ezek még csak Xeonok lesznek, nem desktop procik. Utóbbiak valamikor jövő év elején jönnek elvileg.
  • dez
    Azért én megelégszem majd egy Phenom X2-vel is (dual-core, de szintén fejlettebb magokkal).
  • Frayer
    Én is nagyon izgulok már, hogy mijen lesz.
    Az első natív 4 mag együtt.
  • Csaba42
    Majd meglátjuk, milyen lesz, remélem, a történelem megismétli önmagát!
  • RecoPhile
    Na végre valami jó hír a deskopt pc vásárlók számára :)