Januárban támad John Rambo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja én is úgy gépelek, mint a villám. olyan cikk-cakkosan <#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota>
ha gyorsírsz tudhatnád hogy egyben van a szó.. érdekes én is úgy gépelek mint a villám de van bennem ennyi...
nemismerlek valahonnan? Egyébként remélem pont olyan lesz mint a többi, és akkor röhögök egy jó nagyot 😄
Zenty jó gyerek<#vigyor>#vigyor>
szopjátok ki a cerkám
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
RRRRRAMBÓÓÓÓÓÓ
RAMBBÓ MAMBÓ
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC
RRRRRAMBÓÓÓÓÓÓ
RAMBBÓ MAMBÓ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC
szopjátok ki a cerkám
amiért te is
és most miért is fasz?
gyors írok, és nem kompatibilis az ilyen faszoknak akiik nem tudnak olvasni 😊
Én 7 éves voltam az elsõ rész bemutatásakor és volt egy cimbim akinek megvolt videón még 83-ban vagy 84-ben. Kétszer néztük meg egymás után, aztán még kitudja hányszor. Lehet mondani, hogy ezen nõttem fel! 😄 A második, harmadik elég nagy nulla sajnos, a trailer alapján ez sem tûnik jobbnak. 😞
úristen, mondd hogy ezt fejjel lefelé kellett gépelned azért ilyen
jó lesz bár most valami olyasmi kellen bele, hogy egy hasonló csávóval is össze vetõtidik. Egy különleges alakulatos gyerekkel. A 2-ben egy orosszal össze találkozott helikopter birkoználsnál ,de msot kicsit hsoszab távú harc kéne. Nem csak írtani a sima lamer köz katonákat 😄
cca...akkor a netes közönség már 26.-án láthatja is akár..
ott a nyertes😊
Miért a Rambo1-nél hány éves voltál?<#conf>#conf>
rég vártam ennyire Rambo filmet(lehet találgatni,hogy miért😄) de ezt nagyon várom!😊