16
-
Lordboxi #16 jaja én is úgy gépelek, mint a villám. olyan cikk-cakkosan -
Loverman #15 ha gyorsírsz tudhatnád hogy egyben van a szó.. érdekes én is úgy gépelek mint a villám de van bennem ennyi... -
xizor #14 nemismerlek valahonnan? Egyébként remélem pont olyan lesz mint a többi, és akkor röhögök egy jó nagyot :D -
yajirobe #13 Zenty jó gyerek -
yajirobe #12
RRRRRAMBÓÓÓÓÓÓ
RAMBBÓ MAMBÓ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC -
Zenty #11 amiért te is -
gyuri12 #10 és most miért is fasz? -
Zenty #9 gyors írok, és nem kompatibilis az ilyen faszoknak akiik nem tudnak olvasni :) -
#8 szerintem a 4, jobb lesz, mint az eddigiek. (trailer alapján) -
marcee #7 Én 7 éves voltam az első rész bemutatásakor és volt egy cimbim akinek megvolt videón még 83-ban vagy 84-ben. Kétszer néztük meg egymás után, aztán még kitudja hányszor. Lehet mondani, hogy ezen nőttem fel! :D A második, harmadik elég nagy nulla sajnos, a trailer alapján ez sem tűnik jobbnak. :( -
Loverman #6 úristen, mondd hogy ezt fejjel lefelé kellett gépelned azért ilyen -
Zenty #5 jó lesz bár most valami olyasmi kellen bele, hogy egy hasonló csávóval is össze vetőtidik. Egy különleges alakulatos gyerekkel. A 2-ben egy orosszal össze találkozott helikopter birkoználsnál ,de msot kicsit hsoszab távú harc kéne. Nem csak írtani a sima lamer köz katonákat :D -
Wittgen #4 cca...akkor a netes közönség már 26.-án láthatja is akár.. -
gyuri12 #3 ott a nyertes:) -
ddt500 #2 Miért a Rambo1-nél hány éves voltál? -
gyuri12 #1 rég vártam ennyire Rambo filmet(lehet találgatni,hogy miért:D) de ezt nagyon várom!:)