Kódolatlan lesz az HBO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem lenne ismétlés, pillanatok alatt kifutnának az összes filmbõl - és így az ember nincs egy fix idõponthoz kötbe. a karika..., no igen, de a törvény, az törvény, még akkor is, ha az ember pénzt adna, hogy megszegják😊
Ami nem tetszik benne az állandó ismétlések,illetve a korhatárjezõ ikonok a képernyõn.Hamár fizetek érte akkor minek teszik oda ezért nem vettem még asztali DVD irót.
Érdekes, tavaly õsszel (vagy idén tavasszal nem tudom) csak a UPC Direct rendszerén volt kódolatlan HBO, koppantam is nagyot, készültem ezerrel, kukorica, egyszámjegyes csatornára tettem azt a csatit, amin korábban jött a kódolatlan HBO, erre csak az égi csatornán jött a kánaán.
Anyáztam egyet, aztán megnéztem hétvégén egy csomó, addig még nem látott filmet a tékából. Így is jól szórakoztam.
Azóta meg kábeltv elõfizum sincs, csak az antennával szabadon foghatók.
Nem is hiányzik.
Anyáztam egyet, aztán megnéztem hétvégén egy csomó, addig még nem látott filmet a tékából. Így is jól szórakoztam.
Azóta meg kábeltv elõfizum sincs, csak az antennával szabadon foghatók.
Nem is hiányzik.
olvasd el figyelmesen, ezt írtad. "elõbb lehet letölteni a filmeket mint ahogyan mûsorra tûzné szerencsétlen" - vagyis akkor még nem tûzték mûsorra.
btw, a tévés cuccok netes letöltése ugyanúgy warez.
btw, a tévés cuccok netes letöltése ugyanúgy warez.
amit a tv-ben adnak azt nem warez letölteni mert ennyi erõvel ha otthon felveszed videóval akkor az is az ma már csak az varez amiért pézt kérel a többi bisztonsági másolat <#mf2>#mf2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
lol😊 már megint eluralkodott valakinek a warezmegalománia😊 oly kevesen vannak a netezõl, még kevesebben a warezelõk, legkevesebben pedig a nagytételben töltõk.
könyörgöm 2007 van mit vár az ícsbíó ezzel a szánalmas akciójával elõbb lehet letölteni a filmeket mint ahogyan mûsorra tûzné szerencsétlen <#szomoru2>#szomoru2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
jól beszélsz!!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
részemrõl az HBO saját fejlesztésû sorozatait szeretem...
(letöltve a netrõl... <#vigyor2>#vigyor2>)
(letöltve a netrõl... <#vigyor2>#vigyor2>)
Az élet a legjobb méreg...
az hbo mindössze 1-2 évvel hamarabb hozza el a legtöbb mozifilmet és ad évi 6-8 olyan sorozatot, ami máshol nem lesz, ennyi. ennek fényében fizetsz.
nálunk is bejön bármiféle dekóder meg elõfizetzés nélkül... és azért amennyibe kerül annyira nem jó...
Nem tudom de sima kábeltvm van, nem fizettünk elõ a hbora, de valami "hiba" miatt bejön a HBO. A képminõség változó, sokszor bozsorog(de simán élvezhetõ), de sokszor elég jó a kép. Ez így megy már két éve. Az összes szomszédom azt mondja hogy nekik nem jön be.
A
"ingyenes hazai csatornán még nem látott filmet tekinthetünk meg"
Ez sem teljesen igaz, akinek csak ingyenes csatornái vannak, nem fog még kódolatlan HBO-t se nézni, hiszen az csak kábeltévén fogható, és a legolcsóbb csomag is fizetõs...<#buck>#buck>
Ez sem teljesen igaz, akinek csak ingyenes csatornái vannak, nem fog még kódolatlan HBO-t se nézni, hiszen az csak kábeltévén fogható, és a legolcsóbb csomag is fizetõs...<#buck>#buck>
Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)
"A kódolatlan filmtermést természetesen úgy válogatták össze, hogy az alkotásokban minden korosztály rátaláljon kedvencére, így többek között láthatjuk a Volvert, az Azt beszéliket, a Kutyátlanok kíméljeneket, a Nehéz idõket, Tûzfalat és a Se barátság, se szerelmet, valamint a Vadkalandot..."
Nnna! Hát ezért nincs HBO-m . . . <#buck>#buck>
Nnna! Hát ezért nincs HBO-m . . . <#buck>#buck>