16
-
winnie #16 ha nem lenne ismétlés, pillanatok alatt kifutnának az összes filmből - és így az ember nincs egy fix időponthoz kötbe. a karika..., no igen, de a törvény, az törvény, még akkor is, ha az ember pénzt adna, hogy megszegják:) -
jenojeno #15 Ami nem tetszik benne az állandó ismétlések,illetve a korhatárjező ikonok a képernyőn.Hamár fizetek érte akkor minek teszik oda ezért nem vettem még asztali DVD irót. -
Faby #14 Érdekes, tavaly ősszel (vagy idén tavasszal nem tudom) csak a UPC Direct rendszerén volt kódolatlan HBO, koppantam is nagyot, készültem ezerrel, kukorica, egyszámjegyes csatornára tettem azt a csatit, amin korábban jött a kódolatlan HBO, erre csak az égi csatornán jött a kánaán.
Anyáztam egyet, aztán megnéztem hétvégén egy csomó, addig még nem látott filmet a tékából. Így is jól szórakoztam.
Azóta meg kábeltv előfizum sincs, csak az antennával szabadon foghatók.
Nem is hiányzik. -
winnie #13 olvasd el figyelmesen, ezt írtad. "előbb lehet letölteni a filmeket mint ahogyan műsorra tűzné szerencsétlen" - vagyis akkor még nem tűzték műsorra.
btw, a tévés cuccok netes letöltése ugyanúgy warez. -
#12 amit a tv-ben adnak azt nem warez letölteni mert ennyi erővel ha otthon felveszed videóval akkor az is az ma már csak az varez amiért pézt kérel a többi bisztonsági másolat -
winnie #11 lol:) már megint eluralkodott valakinek a warezmegalománia:) oly kevesen vannak a netezől, még kevesebben a warezelők, legkevesebben pedig a nagytételben töltők. -
#10 könyörgöm 2007 van mit vár az ícsbíó ezzel a szánalmas akciójával előbb lehet letölteni a filmeket mint ahogyan műsorra tűzné szerencsétlen -
temes69 #9 jól beszélsz!! -
#8 Én csak az animét szeretem nézni, azt pedig nem igazán ad a Hbo. -
sirGalahad #7 részemről az HBO saját fejlesztésű sorozatait szeretem...
(letöltve a netről... ) -
winnie #6 az hbo mindössze 1-2 évvel hamarabb hozza el a legtöbb mozifilmet és ad évi 6-8 olyan sorozatot, ami máshol nem lesz, ennyi. ennek fényében fizetsz. -
Matt0123 #5 nálunk is bejön bármiféle dekóder meg előfizetzés nélkül... és azért amennyibe kerül annyira nem jó... -
#4 Ja csillagpontos kábel tévém van. -
#3 Nem tudom de sima kábeltvm van, nem fizettünk elő a hbora, de valami "hiba" miatt bejön a HBO. A képminőség változó, sokszor bozsorog(de simán élvezhető), de sokszor elég jó a kép. Ez így megy már két éve. Az összes szomszédom azt mondja hogy nekik nem jön be. -
#2 "ingyenes hazai csatornán még nem látott filmet tekinthetünk meg"
Ez sem teljesen igaz, akinek csak ingyenes csatornái vannak, nem fog még kódolatlan HBO-t se nézni, hiszen az csak kábeltévén fogható, és a legolcsóbb csomag is fizetős... -
#1 "A kódolatlan filmtermést természetesen úgy válogatták össze, hogy az alkotásokban minden korosztály rátaláljon kedvencére, így többek között láthatjuk a Volvert, az Azt beszéliket, a Kutyátlanok kíméljeneket, a Nehéz időket, Tűzfalat és a Se barátság, se szerelmet, valamint a Vadkalandot..."
Nnna! Hát ezért nincs HBO-m . . .