8
-
#8 touché :D
amúgy szerintem is jó ötlet. Ebben a cuccban meg nem a felbontásra megy ki a játék, hanem az élményre, ami nem lenne nagyobb ha a felbontás is nagyobb lenne. Sőt, pici korunkban történik meg velünk a legtöbb "grandiózus" dolog, tehát így mindjárt több értelmet nyer. Ha lesz gyermekem, veszek egy ilyet neki :) -
Zero Albedo #7
Kedves kecskeszeme!
Hozzászólásod azért is kötözködés, mert annak ellenére, hogy a tiéd lényegesen rövidebb, mint a cikk írójáé, mégis követtél el helyesírási hibát. Te miért nem ellenőrizted írásodat, mielőtt közzétetted? Ez már tényleg "zujanórepülésbe viszi" a színvonalat. :)) -
gyuri12 #6 ez jó dolog, hugomnak kéne egy. -
sirGalahad #5 Ha lenne gyermekem,biztosan vennék neki egy ilyen gépet.
Egészen "más" perspektívából tudnám megítélni Őt is és a világot is a képei láttán.
/tényleg: kéne már egy gyerek nekem is;talán végre én is "felnőnék".../ -
#4 Ahhoz képest hogy csak 640*480-at tud elég drága bármilyen cseppálló "ütésálló" gyerekbiztos. -
Cat #3 Betűhibát bármely lapon találsz. Index hírek pl. híresen tele vannak elütésekkel, pedig nekik aztán van pénzük külön olvasószerkesztőre és korrektorra is. Ezt nem lehet kivédeni. -
kecskeszeme #2 Folyamatos problémám az SG-s cikkekkel, hogy látszólag nincsenek leellenőrizve, össze vannak csapva. Gondolok itt elírásokra, nyelvhelyességre például. Ebben a cikkben is van hiba, pedig nem túl hosszú...
"Persze attól függetlenül, milyen jó vagy rosszak a képek..."
Nem inkább 'jóK vagy rosszak'...?
Persze mondhatjátok, hogy ez csak kötözködés, de vannak cikkek, melyekben 5-6 ilyen (vagy durvább) hiba is előfordul és szerintem ez már egyfajta igénytelenségbe viszi az SG-t. Nem kéne ilyen hanyagul kezelni - az amúgy jó - cikkeket, mert érzésem szerint a színvonalat zujanórepülésbe viszi...
Csak ennyi. -
lipike008 #1 Jó ötlet. Ha én gyerekkoromban kapok egy gépet, akkor a fotozás iránti szerelmem, nem csak az elmult években alakult volna ki