6
  • Dany007
    #6
    Sz.tem magyar o. nem jelent már akkora piacot hogy megérné nagy felhajtást csinálni ebből.
    Bár én is szivessen olvastam volna olyasmi híreket ahol az vadiújdonságokról számolnak be.
    Sz.tem mivel az Iphone még messze van európától ezért érthető hogy nem volt :)
    Bár az usában alig 2 hónap alatt elkelt 1millió darab biztos van benne valami. Megérné már itthon is forgalmazni.
    Amúgy már próbáltam iphone-t sz.tem egész komoly. Na ne ma tudása, hanem ahogy az egész ki van találva :) Ha minden jólmegy 1-2 hét és veszek is egyet :) Csak még sok a kecmec a függetlenítéssel.
  • djhopihe
    #5
    Jó volt a Mobil Show, de tényleg hiányoztak a nagyon laza újdonságok. Szerintem a Samsung standja volt a legmutatósabb a water display háttérrel, viszont Motoroláéknál voltak a legkedvesebbek. Volt néhány kiállító (GSM bazárok, PDA bazárok), akiknek semmi keresnivalójuk nem lett volna a kiállításon, de szerencsére ugyanolyan nagy ívben szartak minden lehetséges vevőre, mintha csak az üzletükben ücsörögnének. Apró észrevétel, hogy míg minden gyártó működő készülékeket állított ki, addig a SonyEricsson csak dummy-kal rakta körbe a standját, azokat is jót odakötözte a kis display-ekhez. Szóval hiányzott a szenzáció... senki nem mondta, hogy milyen jó a HSDPA, meg mekora buli videotelefonálni, a VoIP megoldásokról nem is beszélve. Ami pedig nagyon hiányzott, az az iPhone... kipróbáltam volna egyet, sőt... vennék is egyet, ha tényleg olyan jó, mint amilyen jónak mondják...
  • kvp
    #4
    "csak azért menjek ki hogy meg is foghassam azt az 1-et amit kiválasztottam a tesztek alapján?"

    Ez olyan, mint amikor az ember egy boltban veletlenul jon ra, hogy egy jonak tartott umpc toltokabele pont a megfoghato felulet kozepere dughato csak be, tehat vagy a kezunkben van a keszulek vagy tolton, de toltes kozben nem hasznalhato. Ez pl. kizarja az autos hasznalatot is. A weboldalrol nem drult ki, a tesztert meg nem erdekelte, pedig akkora hiba, mintha egy mobilnal vagy autos kihangositon lenne a telefon vagy tolton.
  • Flashy
    #3
    akkor lesz jövőre nagyszínpadon élőben agyműtét, hogy a mobiltelefonok rákkeltő hatását is bemutassák?
    amúgy csodálom hogy egyáltalán még csinálnak ilyen rendezvényeket. az információt ezer helyről meg lehet tudni, a tesztek a készülékek piacradobása előtt megjelennek a weboldalakon, csak azért menjek ki hogy meg is foghassam azt az 1-et amit kiválasztottam a tesztek alapján?
  • DjDano
    #2
    nagyon is!
  • Yany
    #1
    "Egy kicsit odébb sétálva pedig már teljesen megmagyarázhatatlan módon összetört autók és kerékpárok sorakoztak, a biztonságos vezetést népszerűsítve. Ez végképp nem jön össze sehogy a mobilkommunikációs területtel." -- nem a vezetés közben történő beszélgetés veszélyeire próbálták felhívni a nagyérdemű figyelmét?