11
-
wanek #11 Ez így igaz. -
Ronny #10 A legjobban érintett országokban minden családnak megvannak a halottai mégis csak őket halljuk folyamatosan a szenvedésiparukal együtt. Ennyi... -
Zsoldos #9 Sztem hagyd beken, szenvedni mindenkinek szive joga. Azt nem tudom, hogy a zsido szarmazasuak kozul aranyosan tobben haltak-e meg, mint a tobbiekbol. Sajna nekem is a fel csaladfam kihalt, a masik felet meg a mazli mentette meg, pedig semmi zsido szarmazas.
-
#8 ez a fazon szerintetek látott már élőben számítógépet? -
Ronny #7 aha és ha az ötvenmillió fehér-keresztények szemszögéből nézed akkor még rosszabb a helyzet. Hagyjuk már ezt a folytonos zsidó szenvedés dolgot. -
Ronny #6 nem tudom miből vontad le ezt az elmés következtetést, de az a vicces, hogy pont az ellenkezője igaz. -
erb #5 Ha zsido szarmazasu emberkent eled meg a masodik vilaghaborut nyilvan nem ugy fogalmazol, hogy "csupán 12 évig tartott". sokatsejtetotpontpontpont -
wanek #4 Sejtettem, hogy zsigerből utálod a németeket. Tudod, ha nem lettek volna németek, a világ nem ott tartana, ahol ma. A nácizmus csupán 12 évig tartott, de előtte is és utána is tettek le a németek rendesen az asztalra, sokszor nem német színekben... -
Ronny #3 a kontinensen a németek és a britek vannak a legjobban megőrűlve.
Hajrá, csináljanak csak rendőrállamot mégegyszer ha akarnak, de itt már nem a "germán faj" jóléte lesz a cél, ők lesznek a 100%-os vesztesek. -
wanek #2 Ezzel mit akartál kifejezni? Még jópár nép nevét leírhattad volna...
Úgy látszik, hogy hülyül a világ. Korábban csak a vörös blokkra voltak jellemzők a nagy jelszavak, mint pl. peresztrojka, glasznoszty, előre a lenini úton, stb, de mára már úgy látszik, hogy az alkoholista gyengeelméjű bokorgyuri a nyugati blokkot is meg tudta fertőzni, pedig eddig azt hittük, hogy azok bizony előrébb tartanak. -
Ronny #1 németek...