Szellentési inger elmulasztása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kellemetlen probléma, de a társaság ugyis gumis topikot kreál belõle idõ után, szóval, zárva, mondjuk a saját fórumon esetleg megnyitni
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Társaságban fogd rá másra, amúgy meg egyél rengeteg babot meg lecsót az tuti segít<#eplus2>#eplus2>
Ha sokáig visszatartod a fingást akkor spontán öngyulladásod lehet😮O
Szeressük a zacskós tejet
Elmulasztható egy kurva nagy fingással.
Nna komolyra fordítva a szót.. nemhiszem, hogy erre a problémádra itt, ezen a fórumon találnád meg a választ. Szerintem minél hamarabb menj el a háziorvosodhoz, mert komolyabb gondok is kialakulhatnak rosszabb esetben!
Nna komolyra fordítva a szót.. nemhiszem, hogy erre a problémádra itt, ezen a fórumon találnád meg a választ. Szerintem minél hamarabb menj el a háziorvosodhoz, mert komolyabb gondok is kialakulhatnak rosszabb esetben!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"Visszatartani semmiképpen sem mert végigkuszik a gerinced mentén fel az agyadba aztán attól jönnek a szar gondolatok, ötletek" <#nevetes1>#nevetes1><#gonosz1>#gonosz1><#nevetes1>#nevetes1><#gonosz1>#gonosz1><#nevetes1>#nevetes1><#gonosz1>#gonosz1>
púúúúú
Visszatartani semmiképpen sem mert végigkuszik a gerinced mentén fel az agyadba aztán attól jönnek a szar gondolatok, ötletek 😄 Egyébként meg inkább örülj neki sokkal rosszab ha valaki nem tud, napi 20ig teljesen normális láttam róla egy mûsort valamelyik ismeretterjesztõ csatornán. Max menj arrébb gyujts egy cigit, illatgyertyát 😄DD
GanXstaZolee#2709
arra mondják hogy fokozza a gázképzõdést + büfögtet
csak nem tudom hogy sok-e a savam, ugye azt arra adják
csak nem tudom hogy sok-e a savam, ugye azt arra adják
igazad van, de érdekelnének házi gyógymódok, tapasztalatok is
mondjad neki h ez meg ez a bajod..nem kell szégyelni..
lehet van rá vmi más gyógymód is..
próbáld meg
lehet van rá vmi más gyógymód is..
próbáld meg
nem említettem a háziorvosnak, gondolom másoknak is van hasonló gondja
Szevasztok!
Nem tudom mi van a bélrendszeremmel de sokszor igen kellemetlen bélgázképzõdésem van, ami társaságban fõleg kínos.
Mitõl van? azt nem tudom, néha semmi, néha meg igen, lehet menzai kajától, vagy szoros a nadrágom szíjja, de azon már engedtem
hallottam valahol hogy akinek sok a sava a gyomrában annak is lehet ilyen gondja
sok csodaszert reklámoznak, "eszpumizángyöngy" és társai, ezek mennyire hatásosak?
Nem tudom mi van a bélrendszeremmel de sokszor igen kellemetlen bélgázképzõdésem van, ami társaságban fõleg kínos.
Mitõl van? azt nem tudom, néha semmi, néha meg igen, lehet menzai kajától, vagy szoros a nadrágom szíjja, de azon már engedtem
hallottam valahol hogy akinek sok a sava a gyomrában annak is lehet ilyen gondja
sok csodaszert reklámoznak, "eszpumizángyöngy" és társai, ezek mennyire hatásosak?