16
Bélgáz képződés visszaszorítása, milyen lehetőségek vannak?
-
#16 kellemetlen probléma, de a társaság ugyis gumis topikot kreál belőle idő után, szóval, zárva, mondjuk a saját fórumon esetleg megnyitni -
homeless #15 Társaságban fogd rá másra, amúgy meg egyél rengeteg babot meg lecsót az tuti segít -
Dave John #14 Ha sokáig visszatartod a fingást akkor spontán öngyulladásod lehet:OO -
#13 Elmulasztható egy kurva nagy fingással.
Nna komolyra fordítva a szót.. nemhiszem, hogy erre a problémádra itt, ezen a fórumon találnád meg a választ. Szerintem minél hamarabb menj el a háziorvosodhoz, mert komolyabb gondok is kialakulhatnak rosszabb esetben! -
n3whous3 #12 "Visszatartani semmiképpen sem mert végigkuszik a gerinced mentén fel az agyadba aztán attól jönnek a szar gondolatok, ötletek" -
#11 + szerintem nincs köze a savképződéshez. -
#10 Visszatartani semmiképpen sem mert végigkuszik a gerinced mentén fel az agyadba aztán attól jönnek a szar gondolatok, ötletek :D Egyébként meg inkább örülj neki sokkal rosszab ha valaki nem tud, napi 20ig teljesen normális láttam róla egy műsort valamelyik ismeretterjesztő csatornán. Max menj arrébb gyujts egy cigit, illatgyertyát :DDD -
#9 igen arra..
szvsz próbáld ki..ha jó akkor megoldódik..ha nem akkro télleg menj orvoshoz..
-
Wolfsnack #8 arra mondják hogy fokozza a gázképződést + büfögtet
csak nem tudom hogy sok-e a savam, ugye azt arra adják -
#7 szódabikarbóna?
nem próbáltad még?
-
Wolfsnack #6 igazad van, de érdekelnének házi gyógymódok, tapasztalatok is -
#5 mondjad neki h ez meg ez a bajod..nem kell szégyelni..
lehet van rá vmi más gyógymód is..
próbáld meg
-
Wolfsnack #4 nem említettem a háziorvosnak, gondolom másoknak is van hasonló gondja -
#3 hústól,babtól lehet szellenteni..
orvosod tudja h ilyen problémád van? ő mit javasolt?
-
#2 -
Wolfsnack #1 Szevasztok!
Nem tudom mi van a bélrendszeremmel de sokszor igen kellemetlen bélgázképződésem van, ami társaságban főleg kínos.
Mitől van? azt nem tudom, néha semmi, néha meg igen, lehet menzai kajától, vagy szoros a nadrágom szíjja, de azon már engedtem
hallottam valahol hogy akinek sok a sava a gyomrában annak is lehet ilyen gondja
sok csodaszert reklámoznak, "eszpumizángyöngy" és társai, ezek mennyire hatásosak?