26
-
#26 Jah, azt fogják hinni, h heresérved van. :) -
#25 Nem fer el a zsebembem...Errol ennyit XD. -
Inquisitor #24 Csak Japánban fogják forgalmazni.
Amúgy ez tényleg egy robot + player, az AIobo "agyát" kapta meg, tanítható, programozható, stb.
Értelmét én se látom, de van benne karaoki mód, ezért akármennyit el udnak majd adni belőle :D -
#23 Az idő urai nem mond nektek semmit? -
#22 Ronda, semmi ujat nem tud es lagalabb draga. Tuti siker lesz nehany orszagban... -
DePreSsZYo #21 ez bűn ronda... -
ppista #20 Hát ez tipikus Japán.Nagyon tetszik,de nagyon drága. -
katonalevi #19 nekem tetszik a szine es a design , tenyleg uj , es epp ezert fogjak eladni , az emberek agya , sajnos , csak a sokkolo dolgokra hat mar , es ezek a bizniszmenek jol tudjak, azt is lehet latni h a perverzio(hala az egnek) kezd kimenni a divatbol , tehat vissza a hagyomanyoshoz modern valtozatban , es mi hagyomanyosabb egy tojasnal ? -
Inquisitor #18
Itt meg oldal közepén van pár video is. -
Inquisitor #17 Lol, másik oldaláról véletlenül nincs kép, ahol a kamera van? Na, a Japánban bemutatoról készült fotókon egy bazinagy Made in Malaysia delirat van, amin ki is akadtak a szakírók. Meg ha már bekerült egy robotos oldalra, akkor valószinüleg a Bluetooth nem csak zene tötésre van benne ... Gondolom távirányítással simán el lehet küldeni a lakáson belül A pontból B-be, akár internetten keresztül is.
De mint lejátszó, tényleg nincs értelme. -
#16 bocsi, de ez nem jópofa. iszonyat irritáló. -
spydee #15 gondold el amerikában ugyanezt fekete szinben leoperált hangszóró takaró fülekkel, amint bekapcsolod egy forgalmas bevásárlóközpontban. Lerakod a földre/asztalra és bekapcsolod, minek hatására mondjuk GOA zene esetén sípolással indul a zene, hozzá még mondjuk piros színben villog a készülék....tuti mindenki hasravágja magát és letartóztatnak és bebörtönöznek tennorizmus alapos gyanújával. Mindenesetre nekem egy gránát jutott eszembe róla nem egy ártatlan mpizé lejátszó. -
sgbo #14 Ezt a sz@rt csak ferdeszeműeknek tudják eladni...
Az irányításáról meg eszemebe jut a galaxis utikalauz űrhajója ahol olyan suintre fejlődött a távirányítás hogy az emberek (vagy egyéb lények) a puszta mozdulataikkal irányították a rádiót. Ennek egyenes következménye volt hogy mozdulatlanul kellett maradni.
Szóval épeszű ember marad a gomboknál... -
Dany007 #13 @Mezcalero:
Háháá ez jó :D
Amúgy sz.tem ez olyan asztali mp3 lejátszó. Látszik a képen, hogy az oldalán van 2 kis hangszóró.Vagyis biztos nem az a zsebbetevős mp3 amiből tucatnyi van az üzletekben. Meghát az utcán abból a oldalsó hangszóróval nemsokra mennének :) -
1hengeresVmotor #12 meglátná édesanyám reakció ----> bang húskloffoló -
Mezcalero #11 Nem a farzsebbe kell tenni hanem előre és akkor mindjárt vagányan fog dudorodni! :-))))))))) Lehet hogy ezért is tervezték ilyenre hogy tuti bukjanak rá a japcsi kiscsajok. -
herlius #10 Ehhez a cucchoz még a nevét is adta a Sony? Szánalom. Egy újabb értelmetlen kütyü a sok hülyegyereknek. -
#9 Ez lesz az újgenerációs gyerekek játékszere. :) -
#8 Úgy tudom iPodhoz van már ilyen kiegészítő, ami a zene ritmusára vibrál :) -
#7 Sok értelme nincs, viszont jópofa: http://www.youtube.com/watch?v=GepKz9qsQQ4&eurl=http%3A%2F%2Fbigyo%2Eblog%2Ehu%2Findex%2Ephp -
#6 Ari, meg jópofa meg minden. Csak télleg tök értelmetlen és drága. -
wanek #5 Ennyi pénzt valóban nem ér meg egy átlagembernek. De mint tudjuk, vannak gazdag hülyék is, azok meg is fogják venni. Volt már a Sony-nak robotkutyája is eléggé horror áron, és ha nem is lett slágertermék, elég sokat eladtak abból is. A japók igénye, izlése eléggé eltér az európaitól, így nem lesz csoda, ha majd eladnak ebből is szép számmal. -
#4 Ez egy rakás sz*r.
Főleg ennyiért.
-
AranyKéz #3 Vibrátor alakú zenelejátszót mikor dobnak piacra ?
-
#2 hát... én nem fizetnék érte ennyit... meg totál haszontalan, ha asztalra leteszem lejátszónak gondolták akkor már inkább hifi, ha meg hordozhatóra, akkor eléggé eltévelyedtek mert mp3lejátszót az ember zsebbe tesz, ez meg formája miatt erre alkalmatlan szerintem, legalábbis az első képen a hölgy kezéhez képest nagy, tehát ha bele is tömöm a zsebembe akkor erősen látszani fog nem éppen vagány módon -
gyuri12 #1 wáow! :/