7156
-
zsomboor #6475 Holnap is fent leszek valamikor. -
zsomboor #6474 Jó volt a játék dzsavermadar és faszagyerek!!! -
dzsavermadar #6473 OK -
zsomboor #6472 A kód elsotali
a szervernév pedig zsomboor
Kész van!! -
dzsavermadar #6471 Azért írd ki az adatokat, hátha valaki betéved. felőlem mehet. Szólj, ha kész, és akkor újraindítok és jövök. -
zsomboor #6470 Megcsinálom én -
zsomboor #6469 Én csináljam vagy te? -
zsomboor #6468 Ja igen elvileg -
dzsavermadar #6467 Hárman leszünk? -
zsomboor #6466 Akkor ugyan úgy legyen mint tegnap -
dzsavermadar #6465 Hárman leszünk? -
dzsavermadar #6464 AHA -
zsomboor #6463 A privátban csak az választ aki csinálja a szervert
(ugyan tegnap te csináltad de közben kiléptél de az első versenyt te csináltad) -
dzsavermadar #6462 Itt vagyok. Tegnap én nem láttam semmi pályaválasztást, nem tudom miért? De nekem minden pálya jó, minden autó megfelel. Ha olyan autó lesz amivel nem szoktam menni, akkor majd megtanulom. A pályákat meg névről úgysem tudom azonosítani. Lassan tudok írni, úgyhogy menet közben nehézkes nekem sokat beszélgetni.Ha exe hibára hivatkozva megint kilép a gépem a játékból, akkor újraindítás után visszamegyek.De most minden futó dolgot kikapcsolok, újraindítom a gépet, ezért késhetek egy kicsit. -
zsomboor #6461 Rendben -
dzsavermadar #6460 10 perc -
zsomboor #6459 Itt vagytok? -
zsomboor #6458 Akkor jössz te is??? -
zsomboor #6457 De az 1.2 az fent van nekem is. -
zsomboor #6456 Hát majd meglátom de most nem akarom elrontani.( ha mégse menne)
De kösz hogy szóltál. -
#6455 1,2-s patch fenn van mert én feltettem.
Most mentem publikon és egy srác mondta hogy az 1.3-s patch-t zavarja a magyarítás, viszont jobb az autó fizikája és nem lehet csalni, szal érdemes elgondolkodni a felrakásán. -
zsomboor #6454 Egyátalán nem gond, sőt jobb ha többen jönnek -
#6453 5-kor én is ráérek, ha nem gond akkor jövök. -
dzsavermadar #6452 A közösséget igazából nem is kell kialakítani, mert az jön magától, ha egyre többen csatlakoznak a fórumhoz,a játékhoz. Itt sok minden okosságot is tanulhatunk egymástól a játék mellett. Ha valakit érdekelnek az ilyen dolgok, akkor csatlakozik a csapathoz. Ha valakit csak a játék érdekel, akkor csak játszik. Nincs kötelezettség.Ha életképes a dolog, majd kiforrja magát. Ennél a közös versenynél is úgy vettem észre, hogy jó az érdeklődés. Most még szervezési, meg egyéb problémák is voltak, de minden kezdet nehéz. Egyre jobb lesz minden.Csak mindig előre. -
dzsavermadar #6451 Még nem tudom, hogy alakul az elkövetkező 2-3 órám, mert volna itthon pár dolog, amit meg kellene csinálnom, de általában 5 után már nem szeretek "dolgozni". -
dzsavermadar #6450 Épp itt vagyok.Persze, hogy szeretnék minden alkalommal játszani, hiszen azért vagyunk itt. -
zsomboor #6449 Különben azért kérdeztem mert tegnap csak fél órát játszottunk. -
zsomboor #6448 Én csak felvetettem hogy játszhatnánk, ha akarsz.
Az öt óra jó lenne nekem is bármelyik nap, csak a haver is akarna játszani
veled.(de nézni mindenképp)
A közösség kialakítása pedig nagyon jó ötlet.Csak azt nem tudom hogy lehetne megvalósítani. 15:50-kor itt leszek ha játszanál akkor szólj,ha nem akkor is. -
dzsavermadar #6447 Én is benéztem. Nem csak a játékról szól az élet, bár nagyon kellemes játszani. A fórumot kellene felpörgetni, hogy minél többen összejöjjünk, és akkor nem számít, hogyha valaki nem ér rá, mert mindig lesznek partnerek. Egy közösség kialakítása szuper lenne, és egyre bővülhetne. A szórakozás, a kapcsolat a lényeg. Tegnap kérdezted, hogy miért nem mentem el, amikor bezúztad magad. Mert nagyobb élmény volt együtt autózni, mint egyedül beérni a célba, és "ujjongani", hogy legyőztem egy törött autót. Persze a győzelem az fontos, de nem minden áron, és ha lehet azonos feltételekkel. A másik meg az, hogy tegnap csak ketten voltunk, és ha jól tudom, barátságos meccs volt. Később még benézek, általában 5 óra után ráérek játszani is, meg beszélgetni is, hellyel-közzel. -
zsomboor #6446 Heló csak hogy tudd voltam itt, majd még felnézek.
Most itt van egy haverom szal ma nem nagyon érek rá játszani.
De még lehetséges!!!
Ha játszanál akkor írj. -
zsomboor #6445 Én is. -
dzsavermadar #6444 Rendben!Szia! -
zsomboor #6443 Na még egyszer szia, most már megyek.
Holnap délelőtt vagy holnap után fent leszek
Majd vlamikor még játszhatnánk.
SZIA -
dzsavermadar #6442 Köszi! Én élveztem. -
zsomboor #6441 De nem, baj jó volt. -
dzsavermadar #6440 Ketten, 1.2 verzióval csurogtunk.A versenynek vége. Neked milyen a verziód most?
-
zsomboor #6439 Most jöttem vissza
de csak ketten voltunk dzsavermadarral -
#6438 sikerült összehozni ? -
zsomboor #6437 ottvok
-
dzsavermadar #6436 OK! Kész a verseny.