720
-
#440 én nem bánnám, ha visszatérne a kocka BMW korszak :D
-
#439 eleve ha beállítom a servernél a 128kb-ot akkor csak max 7ember kiirja
256-nál 10 -
Gibor #438 Ha kell tok szerót csinálni ami elbír 10embertis... 512kb sztem elég... -
#437 simán mentünk ma 6-an szinte alig akadozott
persze ha jönn valaki a torrent+flashfxp+letöltés kapcsolja ki legyenszíves
-
#436 Épp ezt akartam mondani.. letöltésed lehet 100Mb ha nincs hozzá feltöltésed hogy elküldjed az adatokat minden embernek. -
Gibor #435 ojan BMW-s... dehát kell az audinak ujjítás a BMW-nek is kell... a végén már a BMW-k fognak Audinak kinézni az Audi meg BMW-nek mekkora flash lenne már :D -
#434 az a baj van sok láma aki billentűzettel játszik és azt hazudja kormánnyal tolja
olyan is volt aki azt mondta g25-je van azt néztem a kocsi kereke 3állást tudott csak: egyenes jobbra balra :-( -
#433 Ez a net 4 embert bír el rajtad kívül, afölé nagyon ne tervezz. -
#432 kolléga! :) -
#431 én vasárnap gondoltam erre, mikor láttam egy Q7-est, és a hátsó lámpa, hát... -
#430 úgy néz ki stabilak az új ramok:-) -
#429 Jó kis játék ez, tetszik nagyon, én Logitech Formula Force EX kormánnyal tolom :) -
#428 nem tudom hogy vagytok vele de ezeknek az új bmw-knek kezd audi-s kinézetük lenni vagy az audi néz ki bmw-nek
ennek az e92-nek a4-re hasonlít a hátilja -
Gibor #427 De a carbon részis a kormány közepén van csak... -
Gibor #426 nekemis csak a piros rész gumirozott.. a többi meg műanyag aminek ijen carbon féle recéi vannak.. mérmint recés de tökre úgynézki mintha carbon lenne :D -
#425 rohadjak meg pont ilyen mintázatú íróasztalom van -
#424 a pedál az ugyanaz ahogy látom!
#421, nekem csak a piros része gumírozott, de az is bőven jó nekem! -
#423 és mivel megy ilyen jó időt
zászlószabállyal?
mert kiderült úgy megy valaki 1:58-at hogy rövidit 1 et:-(
úghogy legközelebb zászlószabály lesz FULL -
#422 videót vegyetek már fel pls hanggal belső nézettel :D -
#421 az az előnye az én kormányomnak hogy végig van gumirozva és a force feedback nem tépi ki a kezedből mert sajnos nincs benne -
csimpok #420 2:12.4 kb másfél óra után - csak ABS van bekapcsolva; LFS-es csapattársam komolyabban nyomja, neki 2:11.1 -
#419 nem kicsik egyáltalán nekem pont jó
amúgy én is olyan kormányt akartam mint a tied csak régebbibe
most G25-öt akarok csak nnincs rá pénzem -
Gibor #418 mivel elszált a jóöreg kormányomban a potmétre.. ezért ha kanyarodni akarok nem érzékeli rendesen... azt a pedálok meg tökéletesen működnek és a gáz fék a pedálon van a kormányzás meg billel történik... :D
és ijenem van:
01
02 -
#417 csak 256kb -
#416 4Mb feltöltés ? -
#415 nem kicsi nagyon a pedál?
enyémen ekkorák -
#414 nekem 4Mb van és kivan kapcsolva virusirtó meg ilyenek a letöltés se megy ilyenkor -
#413 nekem ilyen van: Logitech WingMan Formula sárga (a színe nem tetszik)
-
#412 nem, ilyen -
#411 meg talán net is kéne hozzá hogy ne teleportáljanak az emberek... -
#410 momo van neked akkor?!
nekem 4db gomb+2db bajuszváltó
nézet+hátranéz+fényszóró+hud ki-bekapcs
billenytűn: space=chat enter:duda -
#409 akkor én már nem játszok, mert 2:27 a "rekord" kormánnyal + rásegítésekkel! :D -
#408 összekéne hozni 1 olyan servert ahol minimum 2:18-as időt megy mindeki és csak kormánnyal vagy analóg gamepaddal lehesen játszani
aki kilöki a másikat direkt annak off -
#407 nekem 16 :D abból 2 váltó, szal ha úgy vesszük akkor "csak" 14 szabad gomb van, amit oda alakítok ahova akarok -
#406 nekem is
bár csak 4 gomb van
mindig rávilogatok a valakire ha közel van ez felidegesíti és elbaszza -
#405 azt hogy? nekem minden a kormányon van, a dudától kezdve a fényszórón át a kézifékig minden! :D -
#404 Kombó? És a billentyűzetet lábbal nyomkodod? Vagy foggal kormányzol? :) -
#403 :-) -
Gibor #402 Na.. a kombo kormány+bill beállításommal egyenlőre tudok tanulni vlamit.. még a végén jobb leszek mint simán kormánnyal :D -
#401 ja de mentünk 1-2 fasza versenyt 5-6-an
csak néha betalálnak olyanok akik kilöknek mert balfaszok