720
  • DJ Skyline
    ki játszik úgy, hogy midnen segtség ki van kapcsolva, és profi köröket fut? én csak úgy tudok 2:22-es időt menni, hogy minden bevan kapcsolva! de más meg 2:13-at megy :S
  • Toya
    Igen ez igaz, ha nem lenne mindig jelszóval védve (ami persze nem feltétlenül baj).
    A múltkor én is indítottam HSW néven egyet és zárójelben odaírtam, hogy a jelszó három pici betű). Érdekes módon egy csomó magyar betalált.
    Használjátok ezt a megoldást, akkor nem kell fórumot böngészni, bogarászni, stb...
  • MaSzKa
    Eladtam a ramjaimat az új Kedden jön meg addig sajnos nem leszek:-(
    már most hiányom van biztos sokat fejlődtök
    én 2naplatt 10mp javítottam magamon

mikor lesz már kedd
  • Ombika
    Ezert kell olyan serveren jatszani amit mi inditunk pl!!! :)
  • Varenga
    mostanában már leszoktak róla főleg, hogy a szerver kidobja óket
  • MaSzKa
    a liver for speed nél is ez volt

direkt mindeki szembejött:-( :-)
  • Varenga
    Nembaj, eltelik egy kis idő és úgyis már csak az marad akit komolyabban érdekel, az ilyen kis kilökdösős buzik meg mennek majd enefesprósztítezni.
  • k8bal
    olyan, mint GTL grafikailag, fizikailag meg teljesen furcsa, legalábbis az én számomra, végre meg lehet fogni az autót ha megindul alattad.
  • Zsolesz0721
    Hy! Én most töltöm. Milyen gép kel hozzá? Jó játék?
  • MaSzKa
    pénteken tudok csak

majd akkor a lámákat valahogy kizárjuk
  • k8bal
    Éppen most próbáltam meg játszani neten, mert a gyakorlásnál beleszerettem a játékba, nagyon tetszik. Felmegyek egy szerverre megfutom második legjobb időt mert hogy az első 2:09et ment, jön a verseny, mindenki rendesen elrajtol, aztán az első kanyarig elkapom az első helyet majd jön a sok mocsok és mind belém jön, megse próbáltak fékezni, már pedig Nürgburgban nem árt... Úgyhogy szívesen játszanék veletek, csak szóljatok szerverhez is jó lenne a netem.
  • MaSzKa
    sajnos elaludtam bocsi

ma viszik el a ramjaimat és a nem tudok sajnos péntekig versenyezni

remélem kiadnak a játékhoz balamiféle javítást mert tegnap 4órát kellet szenvedni mire lehetett valahogy játszani
  • Toya
    Annyira azért nem veszélyes és tényleg élvezetes is. Ha jó futamot fogsz ki és valóban korrektek az ellenfelek is, akkor laza "vigyorgós" versenyt futhatsz.
    Mert bár kipróbáltad, de ez azért online az igazi móka :)
  • Alexease
    Na en, epp' ezert, egy centit sem mentem online a jatekkal;) Feltettem, megpiszkaltam, mentem nehany kort Nordschleife-en, eztan Del;)

Ahogy megjelent, foleg hogy ingyen van, raadasul BMW, raszabadult mindenki aki el es mozog;) Az a GameStar style kolyok csapat;D
  • DJ Skyline
    ja, most léptem le én is, MaSzKának kéne tovább léptetni, de nincs ott per pill :\
  • SuperCharger
    Igen? De az meg van rekedve a Practice végén 00:00-n.
  • DJ Skyline
    MaSzKa szervere most is megy, fent vagyok én is
  • SuperCharger
    Rendez vki ma este vmi versenyt?
  • Gibor
    hááát dejó.. nekemis 6éves Wingman...om van csak a potméter 2héttel ezelött halt meg azt néha kanyarodik néha nem... de remélem nemsoká megcsinálják...
  • cicai
    :(
    akkor majd 2hétmulva jáccok én is:)
  • MaSzKa
    pedi jónek kell lenni mert 8-an vagyunk most race akkor nem tudsz
  • cicai
    nem enged fel:S
  • MaSzKa
    Kormánnyal MaSzKa (sg.hu)
    jelszó: sg.hu

ez az új server gyertek!!!!!!!!!!!
  • Balintrial
    Gondolom azért hogy hülyüljenek egy jót...amúgy engem is nagyon idegesít.ma pl egy kanyar után kigyorsításnál bemegyek mellé, elkezd picit lökdösni oldalról, aszittem véletlen.és durr beléküdd egy nagyot, és elszállok a francba...ezért nem jók az ingyenes simek
  • w77d
    jah, kaptam két pontocskát, bár legelőször ötöt akartak adni, de kimagyaráztam magam
  • MaSzKa
    végre jó lett norton antivirus 2008 kavart be

Kormánnyal by maszka néven fut:-)
  • MaSzKa
    Kormánnyal
    jeszó: sg

most csináltam többször rá kell jelentkezni akkor talán be tudtok lépni
  • Ombika
    Erre en mar leirtam lentebb,hogy hogyan oldaom meg ezt elsonek indulva! :)
  • MaSzKa
    kötsögök
  • Toya
    Hihetetlen mennyi ökör van ebben a játékban. Az még hagyján, hogy a többség vezetni sem tud, nem ismeri a rajt procedúrát, de aztán még fel is van háborodva ha rövid úton elküldik a k.anyjába az már azért túlzás.

Nem baj, egy futamot csak sikerült lejátszanom normális társaságban.
    De azt megtanultam, hogy utolsónak kell kiállni a rajtrácsra, mert addigra a sok ökör már kipörögte magát és letúrta a rajtrácsról a rendes játékosokat.
    Az ilyen emberek minek játszanak autós játékokkal?
  • MaSzKa
    de úgy se volt jó:-(
    senkie tudott rámanni csak én
  • Balintrial
    nem tudom miért...csináld jelszó nélkül, talán jó lesz, aki meg nem magyar azt kidobod...
    #326: Ha jó csinálhatsz máskor is, csak most nem tudom megnézni...
  • MaSzKa
    asszem neki is állhatnak a fejlesztők az 1.1-es patchnak
  • MaSzKa
    én azzal csináltam de ugy sem jo:-(
  • Ombika
    Inditottam nezzetek meg most!
  • Balintrial
    a te gépedből lesz a szerver...
  • Balintrial
    na találtam valamit...
    aki szervert akar csinálni, mennyen a játék főkönyvtárába, és katt a BMW Dedicatedre!azzal csináljátok sztem a szervert, a játéknak nem is kell mennie, és a szerver fut, közben meg játszhacc máshol is.én csináltam nem rég, tudtak is hozzám csatlakozni, szal működik, csak a netem szar...
  • MaSzKa
    nem lehet olyan servert csinálni amire csatlakozni is lehet és jelszó is van nem tudo miért

én pl semilyet se tudok csinálni:-(
  • Ombika
    Lemaradtam,de nemertem mivolt a gond nalam! :(
  • MaSzKa
    én egyfolytába próbálok de nem jó

most dedicarted server lesz

és mindig játszok