720
-
#360 ki játszik úgy, hogy midnen segtség ki van kapcsolva, és profi köröket fut? én csak úgy tudok 2:22-es időt menni, hogy minden bevan kapcsolva! de más meg 2:13-at megy :S -
Toya #359 Igen ez igaz, ha nem lenne mindig jelszóval védve (ami persze nem feltétlenül baj).
A múltkor én is indítottam HSW néven egyet és zárójelben odaírtam, hogy a jelszó három pici betű). Érdekes módon egy csomó magyar betalált.
Használjátok ezt a megoldást, akkor nem kell fórumot böngészni, bogarászni, stb... -
#358 Eladtam a ramjaimat az új Kedden jön meg addig sajnos nem leszek:-(
már most hiányom van biztos sokat fejlődtök
én 2naplatt 10mp javítottam magamon
mikor lesz már kedd -
#357 Ezert kell olyan serveren jatszani amit mi inditunk pl!!! :) -
#356 mostanában már leszoktak róla főleg, hogy a szerver kidobja óket -
#355 a liver for speed nél is ez volt
direkt mindeki szembejött:-( :-) -
#354 Nembaj, eltelik egy kis idő és úgyis már csak az marad akit komolyabban érdekel, az ilyen kis kilökdösős buzik meg mennek majd enefesprósztítezni. -
#353 olyan, mint GTL grafikailag, fizikailag meg teljesen furcsa, legalábbis az én számomra, végre meg lehet fogni az autót ha megindul alattad. -
Zsolesz0721 #352 Hy! Én most töltöm. Milyen gép kel hozzá? Jó játék? -
#351 pénteken tudok csak
majd akkor a lámákat valahogy kizárjuk -
#350 Éppen most próbáltam meg játszani neten, mert a gyakorlásnál beleszerettem a játékba, nagyon tetszik. Felmegyek egy szerverre megfutom második legjobb időt mert hogy az első 2:09et ment, jön a verseny, mindenki rendesen elrajtol, aztán az első kanyarig elkapom az első helyet majd jön a sok mocsok és mind belém jön, megse próbáltak fékezni, már pedig Nürgburgban nem árt... Úgyhogy szívesen játszanék veletek, csak szóljatok szerverhez is jó lenne a netem. -
#349 sajnos elaludtam bocsi
ma viszik el a ramjaimat és a nem tudok sajnos péntekig versenyezni
remélem kiadnak a játékhoz balamiféle javítást mert tegnap 4órát kellet szenvedni mire lehetett valahogy játszani -
Toya #348 Annyira azért nem veszélyes és tényleg élvezetes is. Ha jó futamot fogsz ki és valóban korrektek az ellenfelek is, akkor laza "vigyorgós" versenyt futhatsz.
Mert bár kipróbáltad, de ez azért online az igazi móka :) -
#347 Na en, epp' ezert, egy centit sem mentem online a jatekkal;) Feltettem, megpiszkaltam, mentem nehany kort Nordschleife-en, eztan Del;)
Ahogy megjelent, foleg hogy ingyen van, raadasul BMW, raszabadult mindenki aki el es mozog;) Az a GameStar style kolyok csapat;D -
#346 ja, most léptem le én is, MaSzKának kéne tovább léptetni, de nincs ott per pill :\ -
#345 Igen? De az meg van rekedve a Practice végén 00:00-n. -
#344 MaSzKa szervere most is megy, fent vagyok én is -
#343 Rendez vki ma este vmi versenyt? -
Gibor #342 hááát dejó.. nekemis 6éves Wingman...om van csak a potméter 2héttel ezelött halt meg azt néha kanyarodik néha nem... de remélem nemsoká megcsinálják... -
#341 :(
akkor majd 2hétmulva jáccok én is:) -
#340 pedi jónek kell lenni mert 8-an vagyunk most race akkor nem tudsz -
#339 nem enged fel:S -
#338 Kormánnyal MaSzKa (sg.hu)
jelszó: sg.hu
ez az új server gyertek!!!!!!!!!!! -
#337 Gondolom azért hogy hülyüljenek egy jót...amúgy engem is nagyon idegesít.ma pl egy kanyar után kigyorsításnál bemegyek mellé, elkezd picit lökdösni oldalról, aszittem véletlen.és durr beléküdd egy nagyot, és elszállok a francba...ezért nem jók az ingyenes simek -
#336 jah, kaptam két pontocskát, bár legelőször ötöt akartak adni, de kimagyaráztam magam -
#335 végre jó lett norton antivirus 2008 kavart be
Kormánnyal by maszka néven fut:-) -
#334 Kormánnyal
jeszó: sg
most csináltam többször rá kell jelentkezni akkor talán be tudtok lépni -
#333 Erre en mar leirtam lentebb,hogy hogyan oldaom meg ezt elsonek indulva! :) -
#332 kötsögök -
Toya #331 Hihetetlen mennyi ökör van ebben a játékban. Az még hagyján, hogy a többség vezetni sem tud, nem ismeri a rajt procedúrát, de aztán még fel is van háborodva ha rövid úton elküldik a k.anyjába az már azért túlzás.
Nem baj, egy futamot csak sikerült lejátszanom normális társaságban.
De azt megtanultam, hogy utolsónak kell kiállni a rajtrácsra, mert addigra a sok ökör már kipörögte magát és letúrta a rajtrácsról a rendes játékosokat.
Az ilyen emberek minek játszanak autós játékokkal? -
#330 de úgy se volt jó:-(
senkie tudott rámanni csak én -
#329 nem tudom miért...csináld jelszó nélkül, talán jó lesz, aki meg nem magyar azt kidobod...
#326: Ha jó csinálhatsz máskor is, csak most nem tudom megnézni... -
#328 asszem neki is állhatnak a fejlesztők az 1.1-es patchnak -
#327 én azzal csináltam de ugy sem jo:-( -
#326 Inditottam nezzetek meg most! -
#325 a te gépedből lesz a szerver... -
#324 na találtam valamit...
aki szervert akar csinálni, mennyen a játék főkönyvtárába, és katt a BMW Dedicatedre!azzal csináljátok sztem a szervert, a játéknak nem is kell mennie, és a szerver fut, közben meg játszhacc máshol is.én csináltam nem rég, tudtak is hozzám csatlakozni, szal működik, csak a netem szar... -
#323 nem lehet olyan servert csinálni amire csatlakozni is lehet és jelszó is van nem tudo miért
én pl semilyet se tudok csinálni:-( -
#322 Lemaradtam,de nemertem mivolt a gond nalam! :( -
#321 én egyfolytába próbálok de nem jó
most dedicarted server lesz
és mindig játszok