2
Magna Cum Laude
 • Happy Holiday
  #2
  Sziasztok!  Tudtátok, hogy a gyulai fiúk újból a vas megyei közönséget fogják szórakoztatni?  2011. júlis 29-én (péntek) Bükfürdőn tartunk fergeteges partit, a Büki Gyógy-és Bornapok alkalmával! Nap közben animátoraink foglalkoznak a gyerkőcökkel, és lehetőségük lesz: Légvár, csúszda, paintball, arcfestés, népi fajátékok használatára.  Este 8-9 között a húrok közé csapnak a srácok, szóval újból élvezheti a közönség a híres slágereket, így például a Pálinka dal, Színezd újra, Vidéki sanzon-t.


  Reméljük minél többen leszünk, hiszen hatalmas parkoló várja a vendégeket, és a több ezres tömeget! :)  További információért keressétek fel a honlapot! KATTINTS IDE  Tehát 2011. július 29-én este találkozunk Bükfürdőn!!! :)
 • Lipi1980
  #1
  A Magna Cum Laude zenekar közel hét éve alakult gyulai zeneszerető barátokból. Ez idő tájt a magot Benedek Tomi dob, Milek Joci billentyű, Szabó Tibor gitár, Mező Misi ének, és Kara Mihály basszusgitáros alkotta. Egy hónapon át tartó huzamosabb próbaidőszakot követően a zenekar egy országos tehetségkutatón mérettette meg magát, melynek megnyerésével bizonyosságot nyert, hogy a produkció életképes. Három nap alatt elkészült az első négy számot tartalmazó demó felvétel, melyet egy féléves kalandos házalás követett kisebb - nagyobb kiadókhoz. A gyümölcs az Osztály című szám maxi szerződésével érett be, melyhez egy üstökösként robbanó a magyar zenetévén is új színfoltot jelentő klip társult. Ez nem is vonhatott mást maga után, csak egy szédületes koncert turnét számos klubba, megfűszerezve az ország legnagyobb fesztiváljaival és néhány meglepetés koncerttel. Kisvártatva elkészült a második kislemez és videoklip a Lemegy a nap című számhoz, mely igen közkedvelt rádiós sláger lett. Dacolva a palettán lévő zenei irányzatokkal. A Magna Cum Laude 12 számmal a tarsolyában elkészítette első nagylemezét Hangolj át! címmel, majd leforgatta az egyik legsikeresebb klipjét, a Minden állomást, mely a zenetévé és sok rádió etalonjává vált. 2006. március 10-én megjelent a Minden Állomás c. nagylemez, melyről több videoklip is készült. A zenekar Fonogram Díjat kapott az Év Poplemeze kategóriában, illetve az együttes basszusgitáros szövegírója lett az Év Szövegírója. Az új nagylemez megjelenésének várható időpontja szeptember-október. - Forrás: www.magnacumlaude.hu

  A legismertebb zenéi:

  Vidéki sanzon

  Te légy most

  Minden állomás

  Visszhang

  SZINezd újra

  És egy - az RTL KLUB reggeli műsorában szereplés alkalmával a Sirató című szám!

  Egyedi a hangzásviláguk és Mező Misinek is elég kellemes hangja van!

  Szerintem nagyon jók...