VDrift

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk wow-ért soha az életbe nem adnék pénzt annyira nem jó játék... amugy igen CRC-t megvettem de több oka volt... amugy LFS-t nem fogom neked a tescoba megvenni.. és én online-ba soha nem rendelek...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

[Walaki]D`Lair
He? Nem azért adsz pénzt...a World of Warcaft-nál adsz ki erre pénzt havonta...

Az LFS-t szépen legálisan megveszed és utána játszol vele (mint ahogy tetted a CRC-vel is gondolom...<#ravasz1>) magadba, vagy neten, innentõl kezdve csak a saját dolgod...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

SimaSuna
játsz/ottam/ok is néha vele..
csak mivel dombornyomott kari kell hozzá..ezért kevesebben is veszik meg..
driftre legalkalmasabb 😊
jó meg minen de akkoris, pénzt nem adok érte hogy neten jétszhassak...

[Walaki]D`Lair
Óh sry...Szóval a Cross Racin Championship-el pedig a NASA következõ marsraszálló robotjait tesztelik virtuálisan, így az aztán pedig végképp odavissza basz minden magát satnyadék módon szimulátornak nevezni merõ árkád fosadékot...<#nyes><#nyes><#nyes>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Ja, immáron 5 éve 😄😄 Csak tud valamit az a szim. nem? 😊)

Alexease
Csak poenkodik😉
SimaSuna
rá van állva..
hagyjad már a hülye LFS-edet léccives, az összes topicban at látom hogy te mindig írod hogy LFS így LFS úgy...

SimaSuna
nálam sem marad szvsz sokat fent..még igen csak kezdetleges fázisban van..
SimaSuna
nem szóltál...
Alexease
Szuvenyir nyihaha, nye kukucsiny protko! 😊 <#idiota><#zavart1>
lol mekkora kaki <#szomoru1><#ejnye1><#hehe>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Alexease
Az LFS 6 eves, a Races sem sokkal fiatalabb😉 Ezt nem tudom mikor kezdtek, de igy ranezesre, ott tarthat, ahol az LFS 5-6 eve😉 Bar az LFS-bol, mar eleve egy eleg jol hasznalhato verzio jott ki...
😛

[Walaki]D`Lair
LFS meg aztán össze-vissza ver mindent 😄

nah én töröltem is 😊)

RACER fényévekkel jobb 😊

szervered megy ? 😛

érdekes, a Hacsi hangja nagyon gáz XD

SimaSuna
van szerver és kliens választás..
IP és port alapján lehet multizni
SimaSuna
nemtom..nézem
SimaSuna
be kell állítani..
0%van alapból a kormány..100%on már már túlkormányzott..
cicai
az írányítás naon szar😞

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Mien a Multy ? Lan ? 😊

SimaSuna
úgynézki fentvan..csak indítási probléma akadt amit Ezzel a dll fájllal kijavíthatunk 😊
😮

nincs söfõr ? :S

Solid Snake
Várjuk <#worship> "pofás" darabnak tûnik
SimaSuna
hamarosan irok az "ingame"rõl csak még nem jött le.
SimaSuna
Üdv!

A hivatalos honlapjáról már letölthetõ a vDrift névre keresztelt nyílt forráskódú autószimulátor (nevében bennefoglalja a DRIFT módot). Bár nem sûrûn fordul elõ, de ez esetben ingyenesen juthat hozzá bárki a játékhoz.

Windows és Linux alapú rendszerek használóinak sem okozhat gondot a letöltés és telepítés, mivel mindkét operációs rendszerre elérhetõ.

Letöltés Windows Operációs Rendszerre

Mit tartalmaz?

This game is in the early stages of development but is already very playable. Currently the game features:

* 19 Tracks: Barcelona, Brands Hatch, Detroit, Dijon, Hockenheim, Jarama, Kyalami, Laguna Seca, Le Mans, Monaco, Monza, Mosport, Nürburgring Nordschleife, Pau, Road Atlanta, Ruudskogen, Spa Francorchamps, Weekend Drive, Zandvoort
* 28 Cars: 3S, AX2, C7, CO, CS, CT, F1, FE, FF, G4, GT, M3, M7, MC, MI, NS, RG, RS2, SB, T73, TC, TL, TL2, XG, XM, XS, Z06
* Compete against AI players
* Simple networked multiplayer mode
* Very realistic physics
* Mouse/joystick/keyboard driven menus

Hivatalos Honlap
← ElőzőOldal 2 / 2