80
vDrift, az ingyenes autószimulátor
-
[Walaki]D`Lair #40 Very realistic physics...pfffffff :D:D:D:D:D:D -
Szabi1991 #38
-
#37 senkit? :D -
[Walaki]D`Lair #36 Most őszintén...ERRE VALÓ A FÓRUM BASZKI, hogy véleményt cseréljenek az emberek...a másik, meg hogy kit érdekel ez a szánalmas játékteremszökevény játék? :D -
Gibor #35 azért mert kicsit offolsz... minden témában... idi..a vagy... ááá lol
Nem gondoltad még hogy nem kellene mindenhol LFS reklámot hagyni magad után? -
[Walaki]D`Lair #34 Jaja, NFSU2 dö beszt :)))) -
[Walaki]D`Lair #33 1x próbáltam a CRC demóját, kb 5 percet volt a gépemen utána uninstall, de tegnap rakta fel valaki torrentre, csak a te kedvedért kipróbálom G25-el is...
Az meg milyen má', hogy téma lezárva, ne írjak...há' lol... -
Szabi1991 #32 sztem az NFS a legjobb -
Gibor #31 honnan veszed hogy nincs jogsim? amugy hidd el nekem hogy a CRC-bőven jó azért mert láma vagy és nem tudod használni az megint más... téma befejezve lécci ne írj többet... -
[Walaki]D`Lair #30 Majd ha lesz 1x jogsid akkor te is megtudod, hogy miért jó az LFS és miért kaki a CRC :))
Arra nem gondoltál, hogy megkérsz valakit, hogy rendelje meg neked? :D:D:D:D -
Gibor #29 mondjuk wow-ért soha az életbe nem adnék pénzt annyira nem jó játék... amugy igen CRC-t megvettem de több oka volt... amugy LFS-t nem fogom neked a tescoba megvenni.. és én online-ba soha nem rendelek... -
[Walaki]D`Lair #28 He? Nem azért adsz pénzt...a World of Warcaft-nál adsz ki erre pénzt havonta...
Az LFS-t szépen legálisan megveszed és utána játszol vele (mint ahogy tetted a CRC-vel is gondolom...) magadba, vagy neten, innentől kezdve csak a saját dolgod... -
#27 játsz/ottam/ok is néha vele..
csak mivel dombornyomott kari kell hozzá..ezért kevesebben is veszik meg..
driftre legalkalmasabb :) -
Gibor #26 jó meg minen de akkoris, pénzt nem adok érte hogy neten jétszhassak... -
[Walaki]D`Lair #25 Óh sry...Szóval a Cross Racin Championship-el pedig a NASA következő marsraszálló robotjait tesztelik virtuálisan, így az aztán pedig végképp odavissza basz minden magát satnyadék módon szimulátornak nevezni merő árkád fosadékot... -
[Walaki]D`Lair #24 Ja, immáron 5 éve :D:D Csak tud valamit az a szim. nem? :)) -
#23 Csak poenkodik;) -
#22 rá van állva..
-
Gibor #21 hagyjad már a hülye LFS-edet léccives, az összes topicban at látom hogy te mindig írod hogy LFS így LFS úgy... -
#20 nálam sem marad szvsz sokat fent..még igen csak kezdetleges fázisban van..
-
#19 nem szóltál...
-
#18 Szuvenyir nyihaha, nye kukucsiny protko! :) -
leipsig #17 lol mekkora kaki -
#16 Az LFS 6 eves, a Races sem sokkal fiatalabb;) Ezt nem tudom mikor kezdtek, de igy ranezesre, ott tarthat, ahol az LFS 5-6 eve;) Bar az LFS-bol, mar eleve egy eleg jol hasznalhato verzio jott ki...
-
Szabi1991 #15 :P -
[Walaki]D`Lair #14 LFS meg aztán össze-vissza ver mindent :D -
Szabi1991 #13 nah én töröltem is :))
RACER fényévekkel jobb :) -
Szabi1991 #12 szervered megy ? :P -
Szabi1991 #11 érdekes, a Hacsi hangja nagyon gáz XD -
#10 van szerver és kliens választás..
IP és port alapján lehet multizni -
#9 nemtom..nézem -
#8 be kell állítani..
0%van alapból a kormány..100%on már már túlkormányzott..
-
#7 az írányítás naon szar:( -
Szabi1991 #6 Mien a Multy ? Lan ? :) -
#5 úgynézki fentvan..csak indítási probléma akadt amit Ezzel a dll fájllal kijavíthatunk :) -
Szabi1991 #4 :O
nincs söfőr ? :S -
#3 Várjuk "pofás" darabnak tűnik -
#2 hamarosan irok az "ingame"ről csak még nem jött le. -
#1 Üdv!
A hivatalos honlapjáról már letölthető a vDrift névre keresztelt nyílt forráskódú autószimulátor (nevében bennefoglalja a DRIFT módot). Bár nem sűrűn fordul elő, de ez esetben ingyenesen juthat hozzá bárki a játékhoz.
Windows és Linux alapú rendszerek használóinak sem okozhat gondot a letöltés és telepítés, mivel mindkét operációs rendszerre elérhető.
Letöltés Windows Operációs Rendszerre
Mit tartalmaz?
This game is in the early stages of development but is already very playable. Currently the game features:
* 19 Tracks: Barcelona, Brands Hatch, Detroit, Dijon, Hockenheim, Jarama, Kyalami, Laguna Seca, Le Mans, Monaco, Monza, Mosport, Nürburgring Nordschleife, Pau, Road Atlanta, Ruudskogen, Spa Francorchamps, Weekend Drive, Zandvoort
* 28 Cars: 3S, AX2, C7, CO, CS, CT, F1, FE, FF, G4, GT, M3, M7, MC, MI, NS, RG, RS2, SB, T73, TC, TL, TL2, XG, XM, XS, Z06
* Compete against AI players
* Simple networked multiplayer mode
* Very realistic physics
* Mouse/joystick/keyboard driven menus
Hivatalos Honlap