57
  • Lbalage
    Ha egy jót akarsz bulizni és még nem tudod, hova menj ma este, vagy a hétvégén:

http://dees.atw.hu/dees
  • Lbalage
    Ha egy jót akarsz bulizni és még nem tudod, hova menj ma este, vagy a hétvégén:

http://dees.atw.hu/

• mate317
    valaki tud egy jó pubot bp-n, ahova osztálytalálkozó gyanánt el lehet menni? ahol van KÜLÖNTEREM, kb 20 főre, és ne legyen drága hogy mindenki rábólintson
  • Tarajos Sül
    különben jó a banner,csak az alján van egy kis fehér csík,és talán a fejlécszín-t is be lehetne vinni a banner oldalaiba
    na értitek :D
    hamár a szépségre törekszünk,de az ötlet jó

[ha kell kiküszöböli a kisebb hibákat a banneren]
  • Tarajos Sül
    Hi all

Mi régebben light-osabb bulit szerveztünk
    kibéreltünk a városban(vidék)egy kis családi házat(volt benne minden,ami kell:TV,kanapé,hütő stb..)mi haverok ősszedobtuk a pénzt,és igy a végősszegből kibéreltük a pecót,vettünk piát,és a haverok is hozták a cd-ket,eggyik meg pc-t erősitővel :P
    persze mi feleltünk a ház épségéért... :)
  • SHADOWEYES7
    jó-e a banner???
  • Csacsi
    Mi az Undeground nevű szórakozóhelyen tartottuk. Két opció van azthiszem. Az egyik az fejenként 3000 Forint, és korlátlan italfogyasztás. Tavaly még volt olyan, hogy fejenként minimum 2000 Ft-os fogyasztás. Van külön terem, ahová csak ti mehettek, és előre jöhettek a másik terembe, ahol a szokványos diszkó van. Mindenféle dj-ket tudnak szerezni, de ha visztek cuccot úgy is jó. Ha érdekelnek a részletek, akkor előkeresem valahonnan a telefonszámot.
  • Max7
    borabora... szinvonalas hely hátul kaszinó kint projektor és discosarok választható karaokétól a mitomén miig.... és a hátsó szobábban 7 pool és 1 snooker asztal is van! ~.hu
  • magus
    morrisons, végülis nem mondom, a mediterrán szarabb de nem javallom
  • zoolee
    Menjetek el a camponaring gokart pályára és kérjetek, hogy rendezzék meg nektek...:)
    Annyit gokartoztok amennyit akartok, a kibérelt órák számában.:)
  • F1re
    hmm 1x voltam 1 szulinapi party ott monnyuk tobben voltak joval mint 100an de az a lenyeg hogy 1 Hangárba volt :DD geci nagy volt
  • nyamiag #6
    morrisons-ra gondoltunk, valószínűleg az lesz, ha ki lehet akkor bérelni.

~.hu
  • desigo
    mennyi pénzt szánsz rá?
  • VRSDM
    nővérem dolgozott étterembe, és ott a céges bulik alkalmával a bank-nak bérelték ki egy emeletét :] de nemtudom mennyire van kitömve a zsebetek :]
  • nyamiag #3
    Én valami bulisabb helyre gondoltam, tehát valami szórakozóhely szerűt kibérelni
  • SHADOWEYES7
    Valmi jó kemping,ahol vannak alvási lehetőségek(faház stb..) bográcsozni lehet,grillezni ,és nem zavarjátok a környezetet!
    utószezonzonban olcsón lehet bérelni.
  • nyamiag #1
    Tehát arról lenne szó, hogy egy születésnapi partyt szeretnék szervezni Budapesten. Ha van valakinek ilyen térem tapasztalata jó lenne ha megosztaná velem :D. Kb. 100 embert gondoltam meghívni, és Budapesten valami erre alkalmas helyet kibérelni.