29
-
#29 Az is lehet, hogy olyan bonyolult az a kémprogi, hogy az amerikaiaknak ez már kínai... -
Wittgen #28 Több hivatalnok gépén is felugrott a windows hibaüzenet, miszerint szükséges telepíteni a háttérben futó programhoz a kínai karakterkészletet -
tar86 #27 Ebből következik az online házkutatások könnyű bevezetése. -
Szemi90 #26 Biztos ott fityeg a program végén, hogy "Made in China". -
AranyKéz #25 Júj; ne kísérts hogy újrakezdjem erről a vitát, az Anime topikban ebből háborúk robbantak ki.
-
Destro #24 @AranyKéjjz: Nem teccik az aláírásod második fele. Úgy látom nem érzed át a dolgokat, de még van időd fejlődni ;P -
xizor #23 Tajvan pontosan tudja, hogy nembír akkora hadsereget kiállítani amivel megvédhetné magát, így inkább értékesebbé teszi magát, hogy pl az USA majd megvédje :)
#20 egyszerűen megnézték, hogy hova küldi az infókat szerintem. -
#22 kb erröl van szó. -
fade2black #21 :) -
#20 lehet h már elhangzott a kérdés, de elég kézenfekvő: honnan tudják, hogy azok a programok pont kínai kémprogramok voltak ? Az igaz, hogy manapság már mindent ott gyártanak, de gondolom nem ilyen analógiát használtak :)) -
AranyKéz #19 "Mindezek a hírek és az, hogy Kína fenyegetést jelentene a világra, csak a hidegháborús mentalitásból táplált elméletek egyik változatának tekinthetők. Kína egy felelősségteljes ország, amely soha nem tenné meg az elhangzott ocsmány tetteket. Kína soha nem alkalmazna bebörtönzést, kínzást politikai ellenfelek ellen. Kína soha nem alkalmazna kivégzéseket az igazságszolgáltatásában. Kína soha nem támadná meg Taiwant. Kína soha nem használna propagandát. Kína soha nem nyomná el a vélemény-, sajtó- és vallásszabadságot. Kína soha nem szűrné meg az internetet. Kína soha nem verne le egy lázadást vagy forradalmat véres eszközökkel. Kína nem korrupt. Kína vezetői a nép érdekeit képviselik, igazságos választások útján jutnak hatalomra. Kína demokratikus ország."
-
Zenty #18 Nem fogja megtámadni, mert szinte tajvan be nyalt már kínának.
Ők mondták meg pontosan kína mikor támadhat. Ennek ellenére nem költekeznek nem vesznek új fegyvereket. Pedig lenne rá pénzünk. Vajon miért nem csinálják? Ha én tudom előre, hogy az országnál mikor várható támadás vagy bármi. Akkor nem azt csinálom, hogy minden gazdasági tényzeőt felrugva csak a hadseregre költök? Például az amcsikat mégjobban lefizetve csak tőlük vennék a legjújabb fegyvereket.
De semmi szal valószinüleg már le vn zsírózva az egész. Valami jó nagy pénz adományokkal vagy kötelező adózással kína felé. -
Yfel #17 Hu most fellelegeztem... meg jo, hogy a kinai kormany tagadta, mert kulomben meg elhittem volna a vadakat... lelki nyugalmamat helyreallitottak az elvtarsak.
Amerika soha nem ismerte el Tajvan fuggetlenseget. Ha Kina lerohanja oket, akkor Amerika csak szepen elnez a masik iranyba es azt mondja, hogy "marpedig ez Kina belpolitikai ugye es mi az ilyenekbe nem szolunk bele". Es ennyi. Minden megy tovabb.
Y -
xizor #16 Egyébként ha Kína megtámadja Tajvant, akkor az elég esélyes lesz akár a 3. világháborúra is. -
xizor #15 De egyébként is, kik találták meg a németeknél a kémprogikat?Biztos valamelyik rendszergazda ^^ Egyébként ezt csak nem kell elismerni, melyik országnak nincsenek hacherei vajon?Ez kb olyan, hogy a tvben bemondanák már nincsenek kémek :D -
Zenty #14 minek vallanák be? Csak az amerikaiak olyan hülyék, hogy még a legtitkosab szolgálatukat is reklámozzák :D -
bandypappa #13 Persze, persze, a generals-ba is vannak kinának hackerei, és még internetközpontjuk is van, onnan lopják a pézt, meg bénitanak meg épületeket is. Amugy semmi sem erösit meg egy gyanút jobban, mint egy hivatalos cáfolat felülröl. -
Brainpumper #12 Ja igen én meg soha nem voltam újszülött -
Inquisitor #11 "Kínának nincsenek katonai hackerei", Kínának csak nemzetvédelmi és hírszerző hackerei vannak ;) -
senoy #10 "az Egyesült Államok közel sem így tekintenének a háborúra és kötelességüknek éreznék Tajvan segítését, illetve megvédését."
Meg szep,h beavatkoznanak,hiszen nem keves penz lehet abban,ha megsegitik a tajvani sz.gep "manufakturat".
Ellenben,ha egy csoro afrikai orszag ker segitseget,azt magasrol leszarjak! -
Ronny #9 jah, végre újra a távol-keleten háborúzhatnának a semmiért. -
#8 A főcím nagyon ott van, feldobta az unalmas délutáni adminisztrációmat. -
#7 ugyanmár, majd be is ismerik hogy "igen, mi voltunk, és?" -
Zoleeca #6 "az Egyesült Államok közel sem így tekintenének a háborúra és kötelességüknek éreznék Tajvan segítését, illetve megvédését."
Hála a jó istennek... -
Inquisitor #5 És mi van ha kínai kémprogik voltak, de nem ők tették oda? Mi van, ha nem vagy nem csak Kínának van velük elszámolnivalója? Ha én most berendelek egy marék spy és backdoor progit egy ügyes és olcsó ruszki programozótól és azokat megtalálják teszem azt Argentinában egy kormányzati gépen, akkor rögtön bevádolják a ruszkikat? -
#4 naná hogy tagadják :) -
T0nk #3 Nincseneeek... Azok meg nem is katonai hekkerek voltak, hanem kis vattacukordarabkák, amik öntudatra keltek a... ő.... A nagy nyálbő száj közelségének látványától... Igen. Így történt na. -
bvalek2 #2 Már megint egy Kínaellenes álbalhé hír... -
1hengeresVmotor #1 főcímet elolvastam elkezdtem kacagni hogy kac kac kac ....