Kínának nincsenek katonai hackerei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
#20 egyszerûen megnézték, hogy hova küldi az infókat szerintem.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Õk mondták meg pontosan kína mikor támadhat. Ennek ellenére nem költekeznek nem vesznek új fegyvereket. Pedig lenne rá pénzünk. Vajon miért nem csinálják? Ha én tudom elõre, hogy az országnál mikor várható támadás vagy bármi. Akkor nem azt csinálom, hogy minden gazdasági tényzeõt felrugva csak a hadseregre költök? Például az amcsikat mégjobban lefizetve csak tõlük vennék a legjújabb fegyvereket.
De semmi szal valószinüleg már le vn zsírózva az egész. Valami jó nagy pénz adományokkal vagy kötelezõ adózással kína felé.
Amerika soha nem ismerte el Tajvan fuggetlenseget. Ha Kina lerohanja oket, akkor Amerika csak szepen elnez a masik iranyba es azt mondja, hogy "marpedig ez Kina belpolitikai ugye es mi az ilyenekbe nem szolunk bele". Es ennyi. Minden megy tovabb.
Y
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyűzet.
Meg szep,h beavatkoznanak,hiszen nem keves penz lehet abban,ha megsegitik a tajvani sz.gep "manufakturat".
Ellenben,ha egy csoro afrikai orszag ker segitseget,azt magasrol leszarjak!
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Hála a jó istennek...
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/