9
  • Hegyikecske
    "és jóval olcsóbb lesz riválisánál, 999 euróba fog kerülni" >> rohanni fogok érte a boltba, én sosem szerettem a sony termékeit (pl PS) de itt mégis h azt kell h mondjam h lehet jobban kijönnék ha oat vennék, hisz az is lejátsza, +még teljes értékű konzol. Xbox360nal ugyanez a helyzet hd-dvd lejátszóval. Nem igaz?
  • qwas
    A dolog szépséghibája csak az hogy a Samsung cuccot még nem lehet kapni. Olyan holmiba ami még nincs mindent bele lehet igérni.
  • ghomby
    Ez természetesen csak olvasó. Szerintme ez egyértelmű. Író majd 5000 euróért. Csupa olcsóság. Kell azért még egy kis idő mire ezek elterjednek normális mértékben. Mondjuk mint a DVD.
  • dez
    Abból, hogy "ugyanis ekkora összegért a vásárlók külön megvásárolhatnak egy Blu-ray és egy HD-DVD lejátszót" neked nem jön le, hogy nem tud írni (mivel az 1000/2=500 dolcsis cuccok ma csak olvasók).
  • Axon
    Akkor most ez az új kütyü írni is tudja ezeket a lemezeket vagy csak olvasni. Mert az én szótáramban a teljes értékű HD-DVD Blu-ray készülék azt jelenti, hogy írja és olvassa mindkét szabványt, de írásról nem találtam egy szót sem a cikkben.
  • dez
    Hát ja, egyszerre két lejátszót ad el... :P
  • dez
    Mint a cikk is írja, már hónapok óta kapható hibrid lejátszó.
    Csak van egy bibi...

"A problémát pont az ár jelenti, ugyanis ekkora összegért a vásárlók külön megvásárolhatnak egy Blu-ray és egy HD-DVD lejátszót."
  • 1hengeresVmotor
    Lg -nél van az ész ... előre LG
  • AgentKis
    Ez látszott ennek az egész cirkusznak az elején is. Marad mindkét szabvány, és lesznek hibrid lejátszók. Okos dolog...