10
-
lezso #10 "Az MSN jelenleg az Adexpert adatai szerint közel 2 millió regisztrált userrel és napi 600 ezer egyedi látogatóval rendelkezik, ezt a célcsoportot kívánjuk partnereink beépített microsote-jaival kiszolgálni." - mondta el kérdésünkre Mariánovich Félix, az ab&c Target country managere.
Ebben a mondatan nem találok Magyarországot.
-
SYB #9 2 millió Magyarországon, nem? -
ez teljesen felesleges funkció szerintem, már nagyon régen kikapcsoltam -
BandiG #7 ja basszus, a végén még kiderül, hogy ha sok emberrel akarsz dumálni, akkor jobban jársz ha a wow chat részét használod :)
Egyébként nem lehet, hogy itt az MSN kliensre gondoltak? Amin kívül ugye van az orig windows messenger és az összes többi más platformra készült progi is ami ugyanazt a hálózatot használja. -
m4G1c #6 linkelj valamit plz, en lemaradtam rola :)
a 2 millio tenyleg eleg erdekesen hangzik, ha mar vezeto az im-ek kozott...
(de nyilvan nem az, igy, hogy van egyedi, regelt, stb) -
Csaba42 #5 Miért, hol nem lesznek lassan reklámok? Már a játékokba is beépítik! Láttátok pl. a Quake Wars-os Pepsi reklámot? Milyen kib*szottul otroba!
-
chungey #4 Az a 2millio nem 200 akart lenni? Sztem csak M.o.-n van vagy 500.000. -
Újraindítás után nekem is megjelent a vigyori.
Szép lassan akkor telepakolják reklámokkal az MSN-t is. -
tompka #2 Észre vettem.mondom mi a p... amúgy ez mire jó? ha hírt nézek akkor böngészőből nézem. -
"Az MSN jelenleg az Adexpert adatai szerint közel 2 millió regisztrált userrel és napi 600 ezer egyedi látogatóval rendelkezik"
Csak 2 millió regisztrált?? A Skype-on szinte mindig 4 millióan vannak online...
És mi az, hog egyedi látogató? Hogy lehetne az MSN-nek látogatója? Ezt nem a honlapra érti??