4
  • Acheron
    Sztem is nagyon jó kis sorozat volt és 10 év hosszú idő,megértem,hogy nem akarnak tovább szerepelni,DE egy mozifilm erejéig ha jó ajánlatot kapnak szerintem simán el kell hogy fogadják a felkérést,mert egy mozifilm a jóbarátokból csak is kasszasiker lehet...sztem
  • Su0my
    hát, a cikkhez annyit szólnék hozzá, hogy a fent említett színész nyilván csak jobb tárgyalási pozícióba akar kerülni egy esetleges felkérés esetére..(értsd: több pénzt fog kérni)

a sorozat: voltak nagyon jó részek, a karakterek szerethetőek, blabla-szerintem élvezhető volt!
  • winnie
    jaja, a legtöbb sorozatra igaz is, de azért a jóbarátok klasszikusan böszme hibáktól hemzsegett, tényleg többet lehetett röhögni a "fordító" abed hadi forad baromságain, mint a megírt poénok:)

nyilván az assistant copywriterből is fénymásoló segédet lehetett csak kihozni, mert a reklmászövegíró-helyettes más nem ment:) meg nála a melegek nem kitárulkoznak, színt vallanak (coming out of the closet), hanem "kijönnek a budiból".
  • schrank
    nekem már nagyon unalmas ez a sok félrefordításos kecseg a dumájával miért nem értik meg hogy nem minden poént lehet szó szerint fordítani úgy hogy hazánkban is ütős legyen