Soha többet Jóbarátok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem is nagyon jó kis sorozat volt és 10 év hosszú idõ,megértem,hogy nem akarnak tovább szerepelni,DE egy mozifilm erejéig ha jó ajánlatot kapnak szerintem simán el kell hogy fogadják a felkérést,mert egy mozifilm a jóbarátokból csak is kasszasiker lehet...sztem

\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"

hát, a cikkhez annyit szólnék hozzá, hogy a fent említett színész nyilván csak jobb tárgyalási pozícióba akar kerülni egy esetleges felkérés esetére..(értsd: több pénzt fog kérni)

a sorozat: voltak nagyon jó részek, a karakterek szerethetõek, blabla-szerintem élvezhetõ volt!

Blackmail the Universe

jaja, a legtöbb sorozatra igaz is, de azért a jóbarátok klasszikusan böszme hibáktól hemzsegett, tényleg többet lehetett röhögni a "fordító" abed hadi forad baromságain, mint a megírt poénok😊

nyilván az assistant copywriterbõl is fénymásoló segédet lehetett csak kihozni, mert a reklmászövegíró-helyettes más nem ment😊 meg nála a melegek nem kitárulkoznak, színt vallanak (coming out of the closet), hanem "kijönnek a budiból".
schrank
nekem már nagyon unalmas ez a sok félrefordításos kecseg a dumájával miért nem értik meg hogy nem minden poént lehet szó szerint fordítani úgy hogy hazánkban is ütõs legyen <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"