A TV2 letiltotta Havas Henriket a képernyőről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
Végre nem kell nézni ezt a bunkó-tahó-pökhendi felkapaszkodott autószerelõt! (Bocs azoktól az autószerelõktõl, akik lelkiismeretesen dolgoznak!)
Felkapaszkodott a Forró Tamás hátán, aztán amikor az lebukott a pénzügyeivel, elegánsan más barátokat keresett magának...
Egyáltalán : MIT TANÍT???...
Én soha nem tartottam jó riporternek, legfeljebb ahhoz van érzéke, hogyan gerjesszen botrányt a bunkó beszólásaival.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
Na ennek örülök. 😉
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
A médiának pont ezekre a tahókra van szüksége.
Csak a TV2 reggeli mûsorát nem vezeti többé, lesz õ még képernyõn, nem is keveset.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
társadalmi munkába kítakaritaná a környezetüket õsszeronditó somákat, akkor továbbra is van helye a TV2-õn
Ennek ellenére én bírom a nyersen õszinte embereket (talán mert én is az vagyok). Igaz, hogy néha bántóan bunkó tud lenni, de sokkal jobb az, ha szemtõl-szembe kapod a pofont, mintha a hátadba a kést. El lehet szórakozni rajta, szó mi szó, bár néha tényleg túl sokat enged meg magán(hangsúlyozom, magánemberként még az is OK, de TV képernyõjén nem!). Az biztos, hogy a TV2 rosszul döntött, mert ettõl lehet, hogy 2 percig szimpatikus lesz jópár ember szemében, de aztán úgy elfelejtik az egészet, ahogy van. Ugyanezek az emberek valószínûleg 1x-2x bekapcsolták reggel a TV2-t, hogy jajdebunkóezahavas! egy kicsit kiutálhassák magukat. Így viszont már csak ezért sem kapcsolják be. Akik meg szerették Havas-t, azok meg nem biztos, hogy fogják nézni a mûsort. Szóval legalább annyira rossz döntés volt, mint a Rém Rendes Család Budapesten sorozat. Gratula! Ha így folytatják, még nagyobb bajban lesznek, kár lenne, ha megszûnnének, sokkal nézhetõbb, mint az RTL (nem mintha, ez akkora nagy érdem lenne<#mf1>#mf1>).
Blackmail the Universe
Az SZDSZ egy náci párt.
Mondom tegyél egy kirándulást ott, ahol az alábbiakban leírtam, aztán lehet, hogy megváltozik a véleményed! Gyõzike egy síkhülye, aki ezt nem veszi észre!
Az pedig, hogy Te a küllem aplapján veszed egy kalap alá õket elég szegény érvelés. Többek írták itt, hogy Havas ilyen meg olyan, de õt pont ezért kedvelik/utálják! Az pedig erõs túlzás, hogy soviniszta, mert Liptai Klaudiát( aki másról se tud riportot, csak a , szerelemrõl, szakításról meg az ezoterikáról, és amúgy is egy se iq bajnok) leszólta 1*-2*.
Amúgy is csak azt bunkózza le, aki megérdemli.
Havasnak sem a médiában, sem az oktatásban nincs helye!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
A jó riporter rá tud kérdezni kényes kérdésekre bunkóság nélkül is. Pl Gyárfás erre jó példa - bár kilóg a szájából a sarló-kalapács -, de rá tud tapintani a kényes kérdésekre. Úgymond mosolyogva teszi a riportalany torkára a kést. Ez igen, ez teljesítmény, akkor is ha a politikai nézetei, meg a maffia ügyei (pl Fenyõ gyilkosság megrendelõje, stb) miatt egy erkölcsi nullának tartom is.
Gyõzike a megtestesítõje a motani roma(ezt se mondanám, õ csak egy cigány, több száz olyat láthatsz, ha felsõ-Szabolcs megyében jársz) "kúltúrának", Havas viszont hiányozni fog a Mokkából, s míg az emberek többsége azért nézte hétfõnként a Gyõzikét, mert nem tudott mást nézni kábeles szolgáltatás hiányában, Õt visztont azért nézték, mert merész kérdéseire, és a vitakúltúrájára voltak kiváncsiak. Egyedül Õ volt az aki miatt érdemes volt nézni ezt a mûsort.
De ha a nézettségre utaltál, lehet, hogy igazad van, mert mind a ketten elég sok nézõt csaltak a képernyõre.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia