52
Ingyenes fantasy mmorpg
-
#12 miért kell minden mmorpg topikba beírni hogy fos l2 klón? D: -
#11 De ha már ingyenes mmorpg, akkor miért nem Archlord? -
#10 tört szerverről hallottál már? :D én spec ott nyomom, és ez a game télleg elég gyér l2 klón :S -
#9 Ami ingyenes az szar, ezzel meg jatszanak vagy 500an biztos elvezetes lehet igy mmozni. -
#8 nem nagyon akar csatlakozni a gamma. nektek megy simán?nekem nincs erőgépem de a readme-nek bőven megfelel, és a netem sem lassu -
#7 Remélem jobb mint a wow.
Így első ránézésre annak tűnik.
TELVANA***** a wowwal. -.- (így perpill) -
#6 legalább unalmamban csinálok valamit legálisan ingyen. sosem toltam még ilyennel itt a proba ideje -
Kly9 #5 Az l2 egy nagy xar, ocsmány a grafikája és még van pofájuk pénzt kérni érte. Lehet hogy ez is ocsmány, meg koppintás, de legalább ingyenes, tessék ezen elgondolkodni ;) -
csgj #4 a l2 mangás, ez nem... és különben is, a legtöbb mmo nagyon hasonlít egymásra :P (meg hát ez ingyen van, és úgy kell nézni a dolgokat)
Ja, mindenkinek mondom, hogy én hétköznap csak este vagy késő délután lehetek fent (mert ugye ott a suli, meg a tanulás :( ) ! -
#3 kipróbálom, aztán meglátjuk :) -
#2 elég gyér l2 klónnak néz ki -
csgj #1 2007-es játék, és még csak a 0.9-es verziónál tart, de sztem ingyenes létére nagyon klassz! A 300 megás telepítő pedig hamar lejön, a regisztráció meg nem bonyodalmas. 105852 regisztrált tag van, ami sztem elég jó... Mivel a legtöbb játékos spanyol (és az elején a videóban is spanyol szinkron van, de angol a felirat), és nem találtam magyart, ezért jó lenne, ha a legtöbben (már ha tetszik) a Syrtis területen kezdenétek... ugyanis én is ott vagyok (egy erdős hely).
Honlap