Kongregate.com

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok, itt alig van game :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

takysoft
kongregate az jóságos.
lvl42 vagyok már... aki utánam csinálja, annak egy láda sör:D

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Super Saiyan
azaz... én ijjal szeretek lenni xD

>:C

Smile war az isten xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Most ezzel játszottam:)

Gondolom Registration, vagy hasonló...

Jah, nem rossz, engem a Fallout 2-re emlékeztetett:) de egy idõ után elég unalmas, meg nehéz követni, hogy hova mit érdemes szállítani.

A caravaner nagyon jó!!! Nem olyan, mint egy hagyományos flash játék, hanem olyan, mint egy teljes single player játék(na jó lehet, hogy kicsit rövidebb). A lényeg, hogy nyersanyagokat kell szállítani a városok között, közben banditák támadhatnak meg, akiket ha megölünk elrakhatjuk a cuccaikat, és ezekbõl is pénzt csinálhatunk, vagy ha jó fegyverük volt használhatjuk is. Lehet felbérelni zsoldosokat is és más npc caravanerekkel is harcolhatunk akiktõl kocsit meg minden szart rabolhatunk. De ami a legjobb, hogy rengeteg fegyver van.

Érdemes kipróbálni. A harc a régi jagged alliance-hoz hasonlít, körökre osztott.

Super Saiyan
kösz, hogy kell upolni?

>:C

Kedvencem az Onslaught, habár ennek már van külön topikja.

Egy jó kis oldal, ahol nem csak flash játékokkal lehet játszani, hanem szinteket lépni a különbözõ játékok feladatinak megoldásával.

Link