Flash
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tök jó, hogy ilyen topik is van már. Megérte.
Macromedia Flash MX2004
Macromedia Flash
Macromedia Flash MX
Egyik sem tetszett?
Macromedia Flash MX2004
Macromedia Flash
Macromedia Flash MX
Egyik sem tetszett?
Töltsük le az internetet!
egyébként winreinstal.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
majd nyitok egy topikot, és oda leirom a megoldást, ok?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sziasztok!
Egy problémával kapcsolatban fordulok Hozzátok. Flashban van egy munkám és kb 4 napja a köbetkezõ problémával találkoztam:
a Flash CS3 Professionalban a File/Imort/Import to Stage-re kattintok a következõ hibaüzenet jelenik meg:
"93c: Flash.exe - Alkalmazáshiba
A "0x000e014e" címen található utasítás a "0x000e014e" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read"
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra."
Ezután meghal a progi.
A Flash 8 telepítésénél ugyanez a hibaüzenet, csak a memóriacím 0x000e013b és a telepítés megszakad.
Amiket már csináltam:
-újratelepítettem mindkét Flash verziót
-memóriallenõrzést csináltam(4-szer és semmi )
Mát a megõrülés szélén állok, mert a munka határidõs és nem tudom használni egyik Flash-t sem. Ha akármilyen ötletetek van a hibamentesítéssel kapcsolatban, kérlek Titeket ne tartsátok magatokban!
Elõre is köszi,
Zoli
Egy problémával kapcsolatban fordulok Hozzátok. Flashban van egy munkám és kb 4 napja a köbetkezõ problémával találkoztam:
a Flash CS3 Professionalban a File/Imort/Import to Stage-re kattintok a következõ hibaüzenet jelenik meg:
"93c: Flash.exe - Alkalmazáshiba
A "0x000e014e" címen található utasítás a "0x000e014e" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read"
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra."
Ezután meghal a progi.
A Flash 8 telepítésénél ugyanez a hibaüzenet, csak a memóriacím 0x000e013b és a telepítés megszakad.
Amiket már csináltam:
-újratelepítettem mindkét Flash verziót
-memóriallenõrzést csináltam(4-szer és semmi )
Mát a megõrülés szélén állok, mert a munka határidõs és nem tudom használni egyik Flash-t sem. Ha akármilyen ötletetek van a hibamentesítéssel kapcsolatban, kérlek Titeket ne tartsátok magatokban!
Elõre is köszi,
Zoli