29
  • Derapo
    #29
    Énmár ezt az egészet úgy unom.Ménem döglik meg az összes akik a mai politikai "elitet"alkotják?Orbán,Dávid,Gyurcsány, stb...és nem feltétlenül ebben a sorrendben muszály.Mindet a dunába hadd fuldokoljonak.Nem veszitek észzre,hogy mindkét oldal a maga javát akarja miközben LEFOSNAK bennünket.Tudjátok mit? ÉN FOSOK rájuk...mert megérdemlik:)
  • Randal
    #28
    És szerinted melyik állam nem szervezett eddig maga ellen tüntetést meg fenyegetést?:P
    Egyik legjobb taktika a világon.

    A jobbosok ellen meg nemigen félek. Mégha meg is döntenék egyszer a kormányt, kiket ültetnének be a parlamentbe? Azokat az embereket az egész országnak meg kellene szavazni. És akkor megint ugyanott tartunk.
    Ha meg nincs szavazás akkor puccs/ polgárháború/ radikális csoportok veszélyeztetik az országot címszó alapján lenne nagy haddelhadd, plusz lenne egy kis idegeskedés a szomszédok részéről.

    Ezek az emberek csak arra jók, hogy eljátszogassák a hülyeségeiket, plusz néha-néha vannak értelmes beszólásaik, másra nemigen képesek.
  • fflx
    #27
    szomoru es egyben elkeserito is, de azert a legtobbje par ev alatt kinovi :)
  • bvalek2
    #26
    A pozitív üzenetben akkor van igazad, ha a náciveszély valódi lenne, de nem az. Az aljasság az a dologban, hogy a kormány szervez álnácikat maga ellen. Már többször kiderült, hogy ez történt, biztos vagyok benne, hogy most is erről van szó.
  • tar86
    #25
    Ti mind provokátorok vagytok
  • Vorpal
    #24
    "bakker... legtöbben '89-ben még csak kis pisisek voltatok /vagy még nem is éltetek/, miből gondoljátok, h bármit is tudtok az életről/politikáról ?"

    ezt helytelenítem - ilyen alapon el lehet felejteni 50ezer év történelmét,
    a fiatal generáció az, amelyik jobbá teszi a világot és nem azért mert
    hülye a politikához.

    "Az első ok nagyon egyszerű. Meg kell ijeszteni az embereket, akik a "szélsőjobbtól" való félelmükben az MSZP-SZDSZ kormányra szavaznak."

    - ezt itt többen fel hoztátok, de bele gondoltatok, hogy ez az a pozitív
    üzenet, amit az ilyenfajta dolgoknak közölniük kell.
    ha az jönne le az egészből az embereknek, hogy - uccu neki lőjünk
    megint zsidókat a Dunába, a végeredmény rosszabb volna,
    mint, hogy ma baloldali kormány van.
  • aRoma
    #23
    bakker... legtöbben '89-ben még csak kis pisisek voltatok /vagy még nem is éltetek/, miből gondoljátok, h bármit is tudtok az életről/politikáról ?
  • angol
    #22
    na ugye mennyivel nyugisabb volt a puha cuculista diktatúra, a vezető politikusoknak meg azt üzenem, nem kötelező főnöknek lenni, tele vagytok zsével és még szeressenek is titeket, naaa
  • Jack Bauer ahős
    #21
    Rajtam kívül ide csak hülyék írhatnak? Gyerekek, mondjátok, hogy csak vicceltek, ennyire nem lehet idióta a jövő generációja...
  • kadar1
    #20
    Eddig nem látogatamm az oldalt , ezután majd fogom.Nem másból csak kiváncsiságból.Szerintem anonimusz oldalakrol vagy anonimusz szerverekröl,nehogy véletlenül is azonositsanak.Mert akkor jaj lesz :).
  • Normal
    #19
    Ó, hát ez kiváló!
    Beperelem a kormányt félelemkeltésért, áttérek a sámánisztikus hitre, beperelem az István a Király készítőit, Koppány miatt.
    Forint-hegyek, Havaj, Zsír! :D
  • TomiBone
    #18
    Hát én holnap utánanézek ennek a tervezetnek.
  • zola2000
    #17
    Ja igen ami most van az ellenallas.tk helyén az egy ál szélsőjobbos oldal a kuruc infosok szerkesztik, a régebbi oldal megszűnt. Az ilyen oldalak csak gőzlevezetőnek jók, illetve hogy megosszák a jobboldalt eltereljék a figyelmet a valós gondokról.
  • zola2000
    #16
    Tehát azt szüntetnek meg amit akarnak, a többi csak reklám.
  • zola2000
    #15
    Én csak azt nézem, hogy mit reklámoz a magyar média, és mit nem. A kuruc infot reklámozza, tehát nem érdemes foglalkozni vele. Régebben volt egy valóban /szélső/ jobb oldali weboldal, a www.Ellenallas.Tk azt valahogy sikerült megszüntetni, meg ballib reklámot sem kapott, egy haverom ajánlotta.
  • Requiem88
    #14
    Magyarországon NINCSEN demokrácia... csak papíron...
    cenzúra annál inkább.
  • egyember1
    #13
    a lényeget persze, mint mindig megint mindenki elfelejti.
    cenzúra? magyarországon? 2007-ben? demokráciában? az európai unióban?
    hát kik ezek az emberek, hogy azt képzelik, nekik bármit lehet?
    ezen kéne komolyan elgondolkodni...
  • kow83
    #12
    Proxin keresztül pedig a Parlamentből is olvashatom és szerkeszthetem, úgysem veszik észre.
  • ProClub
    #11
    Nyilván a saját gépeden ez könnyű, de gondolkodj csak egy kicsit, mi történne, ha Magyarországon bevezetnék az internet-cenzúrát? Egy EU országban? Kb 5 perc múlva 60 gazdasági szankció lenne rajtunk és jó, ha ki nem tesznek bennünket.
  • kicsy
    #10
    Műszaki számítógépes szakemberek szerint a hozzáférés korlátozása technikailag kivitelezhetetlen

    Valóban rendkívül bonyolult dolog blokkolni egy domént/ip-t, tényleg..
    (Nem mintha nem lenne hányingerem ettől az egész fasisztázzunk-és-nyerjünk-választást kampánytól)
  • bvalek2
    #9
    Azok adták fletó kezébe a képet, akik a kuruc.info-t is csinálják

    MNO-n van cikk olyan zsidóról, aki Magyar Gárda ünnepségén ott volt, és a következő alkalommal felveszik. Szóval a Magyar Gárda nem lehet antiszemita, ha egyszer zsidó tagjai, és szimpatizánsai vannak.

    Nagyon elegem van már ebből a habzószájú ballib csürhéből
  • avman
    #8
    paranoia.com
  • assdf
    #7
    "Ezért nincs fasisztaveszély Magyarországon, szerencsénkre."
    nem tudom mrie gondolsz, valamelyik nap láttam Feri bátyánkat, amint habzó szájjal beszélt a fasizmus és a magyar gárda kapcsolatáról miközben egy nyirségi nemzetőrőkről készült képet lobált ezzel alátámasztva hogy a magyar gárda menynire hasonlit a nácikra. Néha eszembe jut, hogy legalább akik a kezébe adnak valamit elgondolkodhatnának azon hogyha már a magyar gárdáról beszél akkor ne egy tök mást ábrázóló képet adjanak a kezébe...


    Egyébként engem az zavar, hogyha a kuruc.info azt mondja hogy kurva zsidok, akkor ezért most be akarják tiltani. Ha feri bátyánk azt mondja hogy kurva magyarország, akkor kitüntetik és marad miniszterelnök.
    Ha feri bátyánk azt monjda hogy fél a gárdától akkor össze kell tojni a gatyát rémületükben, azonba a romáktól nem fél. Pedig nyugodtan csinálhatnának egy statisztikát hogy hány embert raboltak/vertek/öltek meg a romák, és hányat a "fasiszta náci" magyar gárda...
  • bvalek2
    #6
    A kuruc.info-t a ballib elit szervezi. Mint Bácsfi Diánát, akinek belügyes az apja, és Szabó Albertet, akit annak idején egyenesen a Moszad küldött.

    - Az első ok nagyon egyszerű. Meg kell ijeszteni az embereket, akik a "szélsőjobbtól" való félelmükben az MSZP-SZDSZ kormányra szavaznak.

    A második ok, hogy amíg ezen csámcsog a média, mint az SG, senki sem foglalkozik a valódi problémákkal, pl. hogy a kormány szépen tönkreteszi az országot: FHB bank eladása, BP költségvetés szétesése, csecsemőhalandóság 8%-os növekedése, stb.

    - Harmadsorban arra is jó, hogy kiugrasztja a nyulat a bokorból. Ha például bejelentenek valami gyűlést, oda a valódi neonácik is elmennek, akiket a kurucos téglák szépen nyilvántartásba vesznek.

    - Van egy negyedik ok is: ez olyan, amikor úgy írtanak szunyogot, hogy sterilizált szúnyogokkal szórják tele az erdőt. Ha nem gondolunk bele, azt hihetnénk, hogy hülyeség, még több szúnyog fog csípni, de ez nem igaz. Amikor a szúnyogok párosodnak, a termékeny egyedek nagy eséllyel meddőkkel találkoznak, abból nem lesz pete. Jövőre alig lesz szúnyog. Ha megint teleszórják az erdőt, a szúnyogok nagy része az emberek "ügynöke" lesz.

    Ez utóbbi indokot 100%-osan támogatni tudom. Álnácikkal higítják a valódiak sorait, és belülről leépítik a mozgalmukat. Sokkal hatékonyabb, mint ha csak támadnák őket. Ezért nincs fasisztaveszély Magyarországon, szerencsénkre.
  • concrete
    #5
    nekem csak az nem jön át a szűrőn, hogy ha ez a szocionista olyan jó, meg f@sza, akkor az irtsuk ki az összes keresztényt miért nincs rendben ?
    (mert az egyébként nyilvánvaló hogy ez sincs rendben)

  • Requiem88
    #4
    akkora LoL... úgysem tudják bezárni, ezzel is csak a reklámot csinálják nekik
    és nem a kormány érdekeit szolgálja, szidják ők az mszp-t is, a zsideszt meg azért mert baszik tenni akármit is, csak a szájukat jártatják, szánalmasak. a Magyarellenes Szocionista Párt (ez olyan jó szöveg) meg egyszerűen undorító.
  • mogyi925
    #3
    Igen, ez a másik óriási hiba, amit a szélsőjobb elkövet.
  • mogyi925
    #2
    A kuruc.infóval semmi baj nem lenne, ha nem lenne állandó eposzi kellék az ész nélküli zsidózás. Sokszor közölnek le elgondolkodtató, más médiában meg nem jelenő vagy elferdítve megjelenő cikkeket, híreket. (Nyilván ők is a ferdítenek a szélsőjobb javára, ezért szoktam minden érdekesebb hírt 3-4 portálon is elolvasni, plusz blogok, így nagyjából ki tudom alakítani a saját véleményem.) Érthető, hogy be akarják zárni (bár nem tartom jogosnak), pláne az elég erős beszólások miatt (Gergényi nevét pl. mindig elgépelik, és valahogy Görényi lesz belőle).
  • bvalek2
    #1
    A kuruc.info csak a kormány érdekeit szolgálja, pl. a fideszt is rendszeresen szidja. Most lehet a sajtónak csámcsogni rajta, miközben eladják a fejünk fölül az országot. Például az FHB bankot is elkótyavetyélték, áron alul, ismeretlen vevőnek, Londonban. Ezer-milliárd forintnál is több a magyarok hitele annál a banknál. Szerintem ez sokkal riasztóbb.