21
a Dreamworks új animációs filmje
  • stargatelost
    így van
    1/10
  • Landor
  • gabr
    Ez egy iszonyat szar film!
  • piamania
    www.xpress.hu-n utána nézel és akkor már láthatod is,hogy április 2-tól lehet onnan megrendelni.Na már most ezen dátum előtt pár héttel már fent lesz torrent oldalakon millió 1000 rilíz és le tudod tölteni.Amúgy én olyan március közepére saccolom,hogy megjelenik torrent oldalakon.
  • Minstrel
    magyar dvd mikor jelenik meg?
  • hellgatefan
    nem tudtok nekem olyan oldalt mondani ahhonan le is lehet a szinkronos mézengúzt tölteni?
  • adsa
    ki nézte már meg a filmet?
  • Landor
    misell vájldot meg maja goldot is akakrok! :D
  • hunbasser
    ha már így mondod...

• hunbasser
    :DDDddddd
  • Landor

"megbünteti őket"
    dö punisher :D
    maya going wild :DD
  • plas

Én ennél leragadtam...
  • trogerzsiger
    Az tényleg jó film!, bár sztem már egyre hülyébb animációs filmeket csinálnak..:/ ez sem lesz sztem valami jó
  • stargatelost
    a Vigyázz, kész szörf (Surf's up) sztem nagyon jó volt, és ebben a kategóriában a kivitelés is nagyon jóra sikerült (ez a kamera mindenhová követi Cody-t , meg a riportok :D)
    szal jó volt az...
  • Balidani
    nekem lassan elegem van az új animációs filmekből.
    már a shrek harmadik része is sok volt, aztán ez a szörfös izé meg hát ez a bee movie...

azért kezdhetnének a sztorira is gyúrni nem csak a látványvilágra. azért mostanába egy emberi nyelven is beszélő méh már nem nagyon állja meg a helyét. kivéve ha 10 évesek a célközönség, de szerintem a rajzfilmeknek inkább egyre tágabb közönségre kéne törekedni, mint a shreknek.
  • k3nGu
    azé a filmről is lehetne vmi vélemény, h jónak néz ki vagy vmi ilyesmi:)
  • Super Saiyan
  • ldavid
    nem is kicsit..
  • k3nGu
    ez az eredeti, Mézengúz:D
  • Brolly28
    loál cím
  • k3nGu
    "Rajzfilm egy emberi nyelven is beszélni tudó méhről, aki elégedetlen saját sorsával, a mézgyűjtéssel. Rádöbben, hogy az emberek már évszázadok óta ellopják a méhek által termelt mézet, ezért elhatározza, hogy megbünteti őket." forrás:SG
    infok a filmről + trailer
    És remélem nem nyitottak már ilyen témát, megnéztem keresőben magyar és angol címmel, de nem találtam.