Rekordot döntött a Moziünnep

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Boss
moziunnep.hu-n. Eltekintve attól, hogy a filmeknél nem volt kiírva a vetítési idõpontjuk -mint azt lejjeb írtam- ... Most már semmi sincs a filmekrõl a honlapon, promo maradt kinn csak.
Egyetértek, idén maga a moziünnep sokkal jobb volt, de a honlap szar (volt), arra írtam, h tavalyi honlap nem emlékszem, milyen volt, de az idei használhatatlan.

hol? én azt 2006 novemberében se láttam 😊 Mind1, tavallyal ellentétben idén jobb volt sztem, tavaly gáz voplt h a premieres filmekre nem volt kedveztmény, idén nagyobb volt a választék

DJ Boss
Kiírták, hogy lesz. Kinn volt a honlapon. Én lemaradtam a Vadászpilótákról, és nagyon kár érte, nagyvásznas film... Az MI:3-ra azért mentem volna, mert hívtak és még nem láttam.

Az, hogy régi, semmit se jelent. Pl. Az ember gyermekét (2006 november) még mindig játszák...

a vadászpilótákat nem ismerem, de sztem olyan kaliberû lejhet mint a MI:3, az lenne a csoda ha még vetítenék, mikor kb féléve kijött dvdn, ki lenne az a hülye aki moziba nézze?

sztem nagyon jó a moziünnep, a 4 nap alatt én is 4filmet néztem meg, és tenném ezt akár év közben is ha az 1000ftos mozijegy sokkal olcsóbb lenne, sztem is 500 ft körül van a határ, amit még megér, de a moziünnep a csúcs 😄 Az tuti h jóval többen mennének el, de h ne legyen kevesebb a bevétel az akiós(abb) árat lehetne korlátozni hétfõtõl csütörtöking mondjuk (ahogy most is csinálja sok mozi) csak akkor azért kevesebbet kéne fizetni, emrt ugyis a többség csak hétvégén tud elmenni...

DJ Boss
Na igen... Moziünnep, jó is volt, meg nem is... Kinéztünk 2 filmet, amit megnéznénk, de nem vetítette sehol senki... (MI:3, Vadászpilóták)
A moziunnep.hu- honlapról meg már egy szót se írok. Megkapták a szervezõk levélben. Ide csak annyit, hogy béna, használhatatlan. (pl. a filmeknél nincs ott, melyik moziban mennek, semmi kapcs. ebbõl az irányból. A moziknál legalább ott van, mit mikor vetytenek, de ott sincsenek összelinkelve a filmek, a "lapjukkal").
Nem emlékszem, tavaly jobb volt-e, de ez így nem sokat ért. Csak felidegesítettem magam vele...

Én egyet sem néztem meg, mivel már láttam 1x azokat a filmeket, amiket Kaposváron játszottak 😊 Talán a 300-at és a Transformerst még igen...
"az árképzésbõl nagyon jól kiviláglik, hogy az ezer forint körüli árral lehetett maximalizálni a bevételt. harmadannyiért nem mozizna háromszorannyi ember"

Errõl nem vagyok teljesen meggyõzõdve. Talán ha kipróbálnák, hogy mondjuk hosszabb távon (pl 1 hónap)ennyiért lenne megnézhetõ 1 film. Vagy akár 500.- ért, akkor az inkább mérvadó lenne.
nem vagyok egy mozi-rajongó(ki akar 1000 pénzt kifizetni egy filmért,ami manapság lehet,hogy nem is jó?) de most 2 nap alatt 2 filmet néztem meg( két mesét:S)

Húú de odatetted magad. 😛 Bocs, hogy nem írtam le szakdolgozat szeruen, de nagyjából errol szólt az az egy mondat. Ha még ezt is így fejtegettem volna, akkor már elég hosszú lett volna a hozzászólás. De ha érted, akkor minek kotsz bele?
Broafka
én 4 filmet néztem meg 1 nap alatt! 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

"360ért inkább elmegy az ember moziba mint letöltse."

inkább valóban elmegy, de ha a 360 vs 0 forint kérdést teszed fel, akkor ki az a hülye, aki fizet 360 forintot. (a warezgondolkodást el kell felejteni, hiába szajkózzák a jogvédõk, a warez piciny szelet, nem különösebben bántja a mozis bevételeket)
"Az illetékesek már jó ideje tudják, hogy olcsóbban sokkal tobben járnának moziba, "

ó, még ilyen alapigazságokat, mester! az árképzésbõl nagyon jól kiviláglik, hogy az ezer forint körüli árral lehetett maximalizálni a bevételt. harmadannyiért nem mozizna háromszorannyi ember, hiszen még az ilyen speciálisan promózott ünnepen is csak alig több mint háromszorannyian voltak. promó nélkül egy szürke hétköznapon végképp nem lenne több a bevétel.
Az illetékesek már jó ideje tudják, hogy olcsóbban sokkal tobben járnának moziba, de úgy tunik semmiféle kovetkeztetést nem vonnak le. Nekik így éri meg, ez csupán egy marketing húzás a mozik népszerusítésére és nem egy próba, hogy hogyan reagálnának az emberek a sokkal elérhetobb árakra. Évente max 3 filmre megyek el, mert tobb nem nagyon érdemli meg a 1250 forintos jegyárat, de így én is 4 filmet láttam a hétvégén. Nagyon jó volt, de sajnos egy évben csak 4 nap unnep. 😊 Gyorben sajnos hiányoltam a 300-t a vetített filmek sorából, de azért jó volt. Ja meg nagyon ugyesnek kell lenni, hogy bejuss a filmekre mert akkora volt a tomeg.
Teppik Amon
Najah.. 360ért inkább elmegy az ember moziba mint letöltse. Énis 4 filmet néztem meg 4 nap alatt. Ez elfogadható ár egy mozijegyért, úgyérzem. Most mondjam azt hogy mindig ennyinek kéne lenni és akkor volna bevétel? 😊 Nem mondom. Majd az illetékesek levonják a következtetéseket.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok