Rekordot döntött a Moziünnep
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
moziunnep.hu-n. Eltekintve attól, hogy a filmeknél nem volt kiírva a vetítési idõpontjuk -mint azt lejjeb írtam- ... Most már semmi sincs a filmekrõl a honlapon, promo maradt kinn csak.
Egyetértek, idén maga a moziünnep sokkal jobb volt, de a honlap szar (volt), arra írtam, h tavalyi honlap nem emlékszem, milyen volt, de az idei használhatatlan.
Egyetértek, idén maga a moziünnep sokkal jobb volt, de a honlap szar (volt), arra írtam, h tavalyi honlap nem emlékszem, milyen volt, de az idei használhatatlan.
hol? én azt 2006 novemberében se láttam 😊 Mind1, tavallyal ellentétben idén jobb volt sztem, tavaly gáz voplt h a premieres filmekre nem volt kedveztmény, idén nagyobb volt a választék
Kiírták, hogy lesz. Kinn volt a honlapon. Én lemaradtam a Vadászpilótákról, és nagyon kár érte, nagyvásznas film... Az MI:3-ra azért mentem volna, mert hívtak és még nem láttam.
Az, hogy régi, semmit se jelent. Pl. Az ember gyermekét (2006 november) még mindig játszák...
Az, hogy régi, semmit se jelent. Pl. Az ember gyermekét (2006 november) még mindig játszák...
a vadászpilótákat nem ismerem, de sztem olyan kaliberû lejhet mint a MI:3, az lenne a csoda ha még vetítenék, mikor kb féléve kijött dvdn, ki lenne az a hülye aki moziba nézze?
sztem nagyon jó a moziünnep, a 4 nap alatt én is 4filmet néztem meg, és tenném ezt akár év közben is ha az 1000ftos mozijegy sokkal olcsóbb lenne, sztem is 500 ft körül van a határ, amit még megér, de a moziünnep a csúcs 😄 Az tuti h jóval többen mennének el, de h ne legyen kevesebb a bevétel az akiós(abb) árat lehetne korlátozni hétfõtõl csütörtöking mondjuk (ahogy most is csinálja sok mozi) csak akkor azért kevesebbet kéne fizetni, emrt ugyis a többség csak hétvégén tud elmenni...
Na igen... Moziünnep, jó is volt, meg nem is... Kinéztünk 2 filmet, amit megnéznénk, de nem vetítette sehol senki... (MI:3, Vadászpilóták)
A moziunnep.hu- honlapról meg már egy szót se írok. Megkapták a szervezõk levélben. Ide csak annyit, hogy béna, használhatatlan. (pl. a filmeknél nincs ott, melyik moziban mennek, semmi kapcs. ebbõl az irányból. A moziknál legalább ott van, mit mikor vetytenek, de ott sincsenek összelinkelve a filmek, a "lapjukkal").
Nem emlékszem, tavaly jobb volt-e, de ez így nem sokat ért. Csak felidegesítettem magam vele...
A moziunnep.hu- honlapról meg már egy szót se írok. Megkapták a szervezõk levélben. Ide csak annyit, hogy béna, használhatatlan. (pl. a filmeknél nincs ott, melyik moziban mennek, semmi kapcs. ebbõl az irányból. A moziknál legalább ott van, mit mikor vetytenek, de ott sincsenek összelinkelve a filmek, a "lapjukkal").
Nem emlékszem, tavaly jobb volt-e, de ez így nem sokat ért. Csak felidegesítettem magam vele...
Én egyet sem néztem meg, mivel már láttam 1x azokat a filmeket, amiket Kaposváron játszottak 😊 Talán a 300-at és a Transformerst még igen...
"az árképzésbõl nagyon jól kiviláglik, hogy az ezer forint körüli árral lehetett maximalizálni a bevételt. harmadannyiért nem mozizna háromszorannyi ember"
Errõl nem vagyok teljesen meggyõzõdve. Talán ha kipróbálnák, hogy mondjuk hosszabb távon (pl 1 hónap)ennyiért lenne megnézhetõ 1 film. Vagy akár 500.- ért, akkor az inkább mérvadó lenne.
Errõl nem vagyok teljesen meggyõzõdve. Talán ha kipróbálnák, hogy mondjuk hosszabb távon (pl 1 hónap)ennyiért lenne megnézhetõ 1 film. Vagy akár 500.- ért, akkor az inkább mérvadó lenne.
nem vagyok egy mozi-rajongó(ki akar 1000 pénzt kifizetni egy filmért,ami manapság lehet,hogy nem is jó?) de most 2 nap alatt 2 filmet néztem meg( két mesét:S)
Húú de odatetted magad. 😛 Bocs, hogy nem írtam le szakdolgozat szeruen, de nagyjából errol szólt az az egy mondat. Ha még ezt is így fejtegettem volna, akkor már elég hosszú lett volna a hozzászólás. De ha érted, akkor minek kotsz bele?
én 4 filmet néztem meg 1 nap alatt! 😛
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"360ért inkább elmegy az ember moziba mint letöltse."
inkább valóban elmegy, de ha a 360 vs 0 forint kérdést teszed fel, akkor ki az a hülye, aki fizet 360 forintot. (a warezgondolkodást el kell felejteni, hiába szajkózzák a jogvédõk, a warez piciny szelet, nem különösebben bántja a mozis bevételeket)
inkább valóban elmegy, de ha a 360 vs 0 forint kérdést teszed fel, akkor ki az a hülye, aki fizet 360 forintot. (a warezgondolkodást el kell felejteni, hiába szajkózzák a jogvédõk, a warez piciny szelet, nem különösebben bántja a mozis bevételeket)
"Az illetékesek már jó ideje tudják, hogy olcsóbban sokkal tobben járnának moziba, "
ó, még ilyen alapigazságokat, mester! az árképzésbõl nagyon jól kiviláglik, hogy az ezer forint körüli árral lehetett maximalizálni a bevételt. harmadannyiért nem mozizna háromszorannyi ember, hiszen még az ilyen speciálisan promózott ünnepen is csak alig több mint háromszorannyian voltak. promó nélkül egy szürke hétköznapon végképp nem lenne több a bevétel.
ó, még ilyen alapigazságokat, mester! az árképzésbõl nagyon jól kiviláglik, hogy az ezer forint körüli árral lehetett maximalizálni a bevételt. harmadannyiért nem mozizna háromszorannyi ember, hiszen még az ilyen speciálisan promózott ünnepen is csak alig több mint háromszorannyian voltak. promó nélkül egy szürke hétköznapon végképp nem lenne több a bevétel.
Az illetékesek már jó ideje tudják, hogy olcsóbban sokkal tobben járnának moziba, de úgy tunik semmiféle kovetkeztetést nem vonnak le. Nekik így éri meg, ez csupán egy marketing húzás a mozik népszerusítésére és nem egy próba, hogy hogyan reagálnának az emberek a sokkal elérhetobb árakra. Évente max 3 filmre megyek el, mert tobb nem nagyon érdemli meg a 1250 forintos jegyárat, de így én is 4 filmet láttam a hétvégén. Nagyon jó volt, de sajnos egy évben csak 4 nap unnep. 😊 Gyorben sajnos hiányoltam a 300-t a vetített filmek sorából, de azért jó volt. Ja meg nagyon ugyesnek kell lenni, hogy bejuss a filmekre mert akkora volt a tomeg.
Najah.. 360ért inkább elmegy az ember moziba mint letöltse. Énis 4 filmet néztem meg 4 nap alatt. Ez elfogadható ár egy mozijegyért, úgyérzem. Most mondjam azt hogy mindig ennyinek kéne lenni és akkor volna bevétel? 😊 Nem mondom. Majd az illetékesek levonják a következtetéseket.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok