They

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
They - Egy darabig még nem támadnak "Õk"

A tavaly felreppent pletykákkal ellentétben a Metropolis játékát nem törölte a CD Projekt, ám egyelõre nem is készül.

Érdekesnek ígérkezõ játékot fejleszt(tett) a Metropolis Software "They" címmel. Aztán jött a CD Projekt - akiket szeretünk ugye - és felvásárolta a srácokat jól. Ezek után jött a nagy gazdasági válság, és állítólag ennek esett áldozatul a Metropilis is. De nem.

A CD Projekt jelentése szerint a They egyelõre valóban parkolópályán van, de nem azért mert a kiadó nem lát benne fantáziát, esetleg elfogyott volna a pénz. Errõl szó sincs, csupán az a helyzet, hogy a The Witcher 2 elsõbbséget élvez, és a CD Projekt átcsoportosította a Metropils embereit. Ez mindjárt két jó hír is ugye, mert ha többen dolgoznak rajta akkor hamarabb elkészül a nagyon várós The Witcher 2, és akkor már mehetnek is vissza a srácok, hogy tovább fejlesszék a saját projektjüket. Szóval csak várnunk kell, és jönnek "Õk".

info:

Next PC upgrade: 2022

grebber
They - Jégre került a sci-fi FPS, és utcára a fejlesztõi.

A CD Projekt úgy döntött, belátható ideig nem kíván a Metropolis Software játékával foglalkozni.

Bár alapvetõen illene elfogulatlannak lennem, játékosként mindig is szimpatizáltam a CD Projekt tevékenységével. The Witcher, Good Old Games, valamint a viszonylag tûrhetõ áron forgalmazott játékok váltották ki belõlem ezt a reakciót.

A tõzsdére kerülés minden vállalat életében komoly változásokkal, néha törésekkel jár. Sajnálatos módon most is erre került sor. A The Witcher: Rise of the White Wolf jegelése után meghozta a cég a második olyan döntését, amit képtelen vagyok pozitívan értékelni. Az Optimus általi felvásárlást megelõzõen a tavaly bekebelezett, s idõközben alaposan leépített Metropolis Software bezárására került sor, valamint a They címet viselõ, példátlan módon fejleszthetõ fegyverrel izmoló sci-fi FPS leállítására is. A munkatársak egy részének más pozíciót ajánlottak, míg a többiek utcára kerültek.

A They további sorsa ismeretlen

Adózzunk együtt egy perc néma csenddel a Gorky 17, Gorky Zero: Beyond Honor, és az Aurora Watching címû játékokat jegyzõ stúdió emlékének.

info: Gamestar

grebber
Hát úgy tûnik ez sem fog idén megjelenni 😞

Prince23
You are the best....<#eljen><#eljen>

grebber
Erre most találtam PC Life elõzetes

Hehe Nvidiára is kitérnek benne<#eplus2>

Na erröl a játékról mi hir...gondolom semmi....<#kerdes><#vomit>

grebber

STREEX
Márciusi GSTV videója
Engem most már nagyon elkezdett érdekelni!

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Jano
Levegõben repülõ, áttetszõ, piros mantarája? wtf

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Zomil
már itt is kezded?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Amúgy nemsemmi már évek óta vannak emberek akiket zavar hogy ki mennyi játéknak mér nyit topikot.Kb 2-3 éve bünbak voltam mert minek nyitok sok szarnak topikot. Mondjuk ahogy eddig kinéz a dolog legtöbb game kise jött aminek nyitottam vagy abbamaradt nemtom mi van velük.Szerencsétlenséget hoztam a gamekre nyitottam nekik topikot és eltüntek a süllyesztõbe 😄

Azért játékosok fóruma akit nem érdekel nem lép be a topikba és kész!

Atkamon
istenem nem mindegy neked, hogy meg van-e nyitva vagy nincs? Vannak róla infók, megnyitottak egyet, ennyi. Nem tudom mér zavar.

Super Saiyan
ennyi erõvel, nyithatunk 1 olyan topicot is, hogy "Felrobbant a Nap" mert 1x az is meg fog történni

>:C

Miért ne lehetne egy 2 évvel késõbb megjelenõ játéknak topicja? Elõbb-utóbb úgyis lesz, akkor meg miért nem jó ez?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bezárni? akkor mi a helyzet a Duke Nukem Forever topic-al?

és ha hasonlít akkor mi van? mind2 értelmes szó és gondolom nem azért választották ezt mert hasonlít
Super Saiyan
2009? hmm close topic, és nyissátok meg 2 év mulva -.-
amugy nagyon hasonlit a neve a "Prey" cimû jétákra... koppincs

>:C

grebber
2009-még odébb lesz szerintem csiszolnak még rajta!

NEOreg3
ez úgy kb már most ronda a képek alapján, a hangulatot majd meglátjuk, de szerintem nem lesz egy nagy eresztés😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

RaZoK
faxt

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Qwerty4
sztem ez gagyi lesz 😄

Qwerty4

asysoft
Mikor volt?😊

/*WTF?!*/

Törölt felhasználó
Mostanában nincs hiány FPS játékokban 😊

Ez is jól nézz ki.
grebber
They néven futurisztikus FPS érkezik az IMC gondozásában.
Egyelõre ennyi az összes infó a játékról, megjelenés 2008-2009 során, PC/X360/PS3 platformokra.

További képek + Trailer

Forás: Hardwired