24
They
-
They - Egy darabig még nem támadnak "Ők"
A tavaly felreppent pletykákkal ellentétben a Metropolis játékát nem törölte a CD Projekt, ám egyelőre nem is készül.
Érdekesnek ígérkező játékot fejleszt(tett) a Metropolis Software "They" címmel. Aztán jött a CD Projekt - akiket szeretünk ugye - és felvásárolta a srácokat jól. Ezek után jött a nagy gazdasági válság, és állítólag ennek esett áldozatul a Metropilis is. De nem.
A CD Projekt jelentése szerint a They egyelőre valóban parkolópályán van, de nem azért mert a kiadó nem lát benne fantáziát, esetleg elfogyott volna a pénz. Erről szó sincs, csupán az a helyzet, hogy a The Witcher 2 elsőbbséget élvez, és a CD Projekt átcsoportosította a Metropils embereit. Ez mindjárt két jó hír is ugye, mert ha többen dolgoznak rajta akkor hamarabb elkészül a nagyon várós The Witcher 2, és akkor már mehetnek is vissza a srácok, hogy tovább fejlesszék a saját projektjüket. Szóval csak várnunk kell, és jönnek "Ők".
info: -
They - Jégre került a sci-fi FPS, és utcára a fejlesztői.
A CD Projekt úgy döntött, belátható ideig nem kíván a Metropolis Software játékával foglalkozni.
Bár alapvetően illene elfogulatlannak lennem, játékosként mindig is szimpatizáltam a CD Projekt tevékenységével. The Witcher, Good Old Games, valamint a viszonylag tűrhető áron forgalmazott játékok váltották ki belőlem ezt a reakciót.
A tőzsdére kerülés minden vállalat életében komoly változásokkal, néha törésekkel jár. Sajnálatos módon most is erre került sor. A The Witcher: Rise of the White Wolf jegelése után meghozta a cég a második olyan döntését, amit képtelen vagyok pozitívan értékelni. Az Optimus általi felvásárlást megelőzően a tavaly bekebelezett, s időközben alaposan leépített Metropolis Software bezárására került sor, valamint a They címet viselő, példátlan módon fejleszthető fegyverrel izmoló sci-fi FPS leállítására is. A munkatársak egy részének más pozíciót ajánlottak, míg a többiek utcára kerültek.
A They további sorsa ismeretlen
Adózzunk együtt egy perc néma csenddel a Gorky 17, Gorky Zero: Beyond Honor, és az Aurora Watching című játékokat jegyző stúdió emlékének.
info: Gamestar -
Hát úgy tűnik ez sem fog idén megjelenni :( -
Vidi előzetes! -
strebacom #20 You are the best.... -
Erre most találtam PC Life előzetes
Hehe Nvidiára is kitérnek benne -
strebacom #18 Na erröl a játékról mi hir...gondolom semmi.... -
Új képek -
Márciusi GSTV videója
Engem most már nagyon elkezdett érdekelni! -
Levegőben repülő, áttetsző, piros mantarája? wtf -
már itt is kezded? -
Amúgy nemsemmi már évek óta vannak emberek akiket zavar hogy ki mennyi játéknak mér nyit topikot.Kb 2-3 éve bünbak voltam mert minek nyitok sok szarnak topikot. Mondjuk ahogy eddig kinéz a dolog legtöbb game kise jött aminek nyitottam vagy abbamaradt nemtom mi van velük.Szerencsétlenséget hoztam a gamekre nyitottam nekik topikot és eltüntek a süllyesztőbe :D
Azért játékosok fóruma akit nem érdekel nem lép be a topikba és kész! -
istenem nem mindegy neked, hogy meg van-e nyitva vagy nincs? Vannak róla infók, megnyitottak egyet, ennyi. Nem tudom mér zavar. -
ennyi erővel, nyithatunk 1 olyan topicot is, hogy "Felrobbant a Nap" mert 1x az is meg fog történni -
moralosan #10 Miért ne lehetne egy 2 évvel később megjelenő játéknak topicja? Előbb-utóbb úgyis lesz, akkor meg miért nem jó ez? -
ldavid #9 bezárni? akkor mi a helyzet a Duke Nukem Forever topic-al?
és ha hasonlít akkor mi van? mind2 értelmes szó és gondolom nem azért választották ezt mert hasonlít -
2009? hmm close topic, és nyissátok meg 2 év mulva -.-
amugy nagyon hasonlit a neve a "Prey" cimű jétákra... koppincs -
2009-még odébb lesz szerintem csiszolnak még rajta! -
ez úgy kb már most ronda a képek alapján, a hangulatot majd meglátjuk, de szerintem nem lesz egy nagy eresztés:P -
faxt -
sztem ez gagyi lesz :D -
Mikor volt?:) -
#2 Mostanában nincs hiány FPS játékokban :)
Ez is jól nézz ki. -
They néven futurisztikus FPS érkezik az IMC gondozásában.
Egyelőre ennyi az összes infó a játékról, megjelenés 2008-2009 során, PC/X360/PS3 platformokra.
További képek + Trailer
Forás: Hardwired