Kitűzte a TV2 a Jericho premierjét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Belekötni mindenbe bele lehet. Vegyük pl. a hozzászólásodat. A magyar nyelvben a mondatot nagybetûvel kezdjük, továbbá használunk írásjeleket is. Aki annyira felületes, hogy ezeket kihagyja, annak a véleményére miért adna bárki is?
A sorozatot nekem 2 hete ajánlották, megnéztem, és kifejezetten tetszett. Szerintem nagyságrendekkel jobb, mint az agyondicsõített Heroes.
A sorozatot nekem 2 hete ajánlották, megnéztem, és kifejezetten tetszett. Szerintem nagyságrendekkel jobb, mint az agyondicsõített Heroes.
a sztori nem lenne rossz de túl nagy falat egy sorozatnak a jó kivitelezés vagy a rendezõ volt balfasz de annyi belekötni való van azon kívül hogy cselekmény és izgalom kevés van benne hogy az már idegesítõ
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
eleje jo azt mindig azt az egy utcás városkát mutatják persze az összes paraszt
mindig ott van 😊
mindig ott van 😊
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
már megcsinálták a 7 részt.
Én pont mielõtt láttam a tv2 reklámját szántam rá magam, hogy megnézzem. Végignéztem és nekem nagyon bejött. Ez a most hihetlennek tûnõ, abszurd esemény, viszont sajnos igenis elképzelhetõ, ahogy megfigyeljük merre halad az emberiség/világ. Vagy bocsi a nagyhatalmak(G8).
Várom a folytatását. Állítólag fognak csinálni 7 részt, majd aztán eldöntik lesz e még folytatás.
Várom a folytatását. Állítólag fognak csinálni 7 részt, majd aztán eldöntik lesz e még folytatás.