38
A telöltésvezérlőkkel kapcsolatos gond vagy észrevétel.
  • xNecroBladex
    Hello.

Mielőtt az összes hajszálamat kitépem:

A Flashget miért csinálja azt, hogy bizonyos oldalakról képtelen normálisan letölteni dolgokat, de egyszerűen idegölően: szal benyomsz pl. egy 6 megás fájlt, hogy szedje le, erre elmegy a letöltés mittomén 549 KB-ig, aztán megáll és nem szedi tovább. Egy perc múlva meg rányomja a piros X-et, vagyis hogy failed. Holott világosan be van állítva, hogy sose szakítsa meg a letöltést. Aztán van, hogy elmegy pl. 1543 KB-ig aztán hirtelen lenullázódik, és ÚJRA elkezdi letölteni az egészet, az eddig letöltött állomány meg eltűnik. Aztán van hogy nagynehezen elmegy 90%-ig, aztán megint megáll, aztán újra rányomja pár mp gondolkodás után a piros X-et. Volt hogy egy 10 megás fájlt 2 napba(!) telt, mire vért pisálva le tudtam vele tölteni végre valahára elérve azt az istenverte 100%-ot. Holott kb. 50 megás netem van.
    Van valakinek tippje, hogy ezt miért csinálja? Mert elég idegesítő...
  • newszepiking
    hali.
    hátha valaki tud segíteni:
    flash fxp, és total commander-t használok ftp-s letöltéshez évek óta, probléma nélkül ( az utóbbi időben win7-el). az utóbbi néhány napban a következő történt mindkét programmal: elindul a letöltés, fut néhány másodpercet, aztán megakad, a letöltésvezérlő pedig lefagy. bezárhatatlan, lelőhetetlen,csak a reset segít. reinstall nem segít, mindkét program ugyanúgy viselkedik, beállítások, net, minden változatlan a régi, működő időkhöz képest.
    ötlet?
  • Kly9
    Müködik thx.

Annyi csak a probléma h nem ad kiterjesztést a fileoknak, nekem kell utólag flv-be raknom.
  • Vardar
    Nekem se ment a Youtube Downloader 2.3.0.0 de frssítettem 2.4.1.0-ra és ment. Nekem nem ment ez a Firebugos megoldás inkább a letöltő program.
  • Dj Faustus #34
    Ezen hozzászólásom első részében találhatsz alternatív megoldást
  • Kaptár
    Ha van időd az internetes fájlok között megtalálod.
  • Kly9
    Kicsit off, de nem tudjátok mostanában mérnem lehet lekapni a videókat youtube-ról? ( vmi blokkolhatja vagy nem tom, de nem az én böngészőmmel van baj)
  • Cat 02 #31
    jah, de 50 megásat beépítettel kell xD
  • desigo
    Én is ezeket használom
    respect
  • Aspyrin
    Én firefoxot használok, de nem vagyok elégedett a flashget/flashgot párossal. Gyakran nem használta ki a 10Mbites sávszélem, hiába lett pontosan beállítva(illetve a szerver is engedte volna természetesen). Kipróbáltam sok-sok programot. Nálam egy magyarul is tudó, ingyenes szoftver vált be:
    Free Download Manager.
    Ugyanúgy figyeli a letöltéseket, mint a flashgot, több szálon is szed, stb.
  • Kaptár
    Kössz!
  • Kly9
    Sztem IE + Flashget (és mindig "minden letöltése flashgettel", aztán majd lehet válogatni :))
  • Kaptár
    Ezt internet explorer-el meglehet csinálni?
  • Requiem88
    a legjobb párosítás:
    Mozilla + FlashGot + Flashget
    ez így azt jelenti, hogy a mozillában akármilyen letöltésre rákatitntasz (mindegy hogy direct link-e vagy sem) flashgettel szedi le. ;)
  • Dying Soul
    nekem hálisten jól megy és tudok 990el tölteni
  • Kaptár
    Ha a szerver amiről le szeretnétek tölteni lehet hogy túl van terhelve és ezért lassú a kiszolgálás.
  • Bucser
    felháborodni fölösleges. A Technológia sajátságaiból adódik, hogy nem tudod kihasználni a max sávszéledet.

BTW: nekem volt olyan ,hogy japánból gyorsabban jött a cucc mint a T-com hivatalos mérő szerveréről. (15 másodperc különbséggel mértem)
  • scorpeeon
    Nekem 8 megabites netem van, 1024-el kéne töltenie. Mennyivel tölt most? 200kb/s. Mennyi volt a valaha elért legtöbb? 600kb/s. Én mit szóljak? A tcom persze jól kitalálta ezt, nem tudok reklamálni, mivel a minimum megvan. Találjátok ki, hogy mennyi a minimum 8 megabites csomagban! (8096 kbps) 480kbps! Fél megabitet nem garantálnak, kb az ígért sebesség 20adát garantálják. Jól ki van ez találva. A témához szólva: ftp-re flashfxp, http-re flashget.
  • Kaptár
    Hát ezzel egyetértek.
  • Vardar
    Ingyenes játék? Pro Libertate!, 1848 lejött simán nem is kellett kilépni a böngészőből max 1 óra. Én 3-4 játékot használok azokkal elvagyok ha kell egy új 1 hét alatt netezés közben torrentel le jön. Egyéb szoftver meg csak operációsrendszer telepítője. Nekem nem kell letöltésvezérlő nincs rászükségem.
  • Kaptár
    Tehát akkor nem lehet egyszerű letöltésvezérlővel letölteni.
  • Bucser
    Az meg nem azextra-n lesz terjesztve:)
  • Sadist
    Ingyenes játékról tetszett-e hallani, csókolom? :) Pl. America's Army, vagy az Ubisoft által nem rég ingyenesen kiadott Far Cry, Prince of Persia, stb.
  • Vardar
    Ha a fájl 2,5 GB akkor az csak játék/nagy szoftver lehet ami csak a torrenten keresztül jöhet.
  • Attila8805
    Örülj neki hogy csak 30 kb-al vagy rövidebb:D
    Nekem 4Mbit helyet csak 2.3-2.4Mbit-em van:-(
  • Kaptár
    De ha a fájl 2,5 gb és a neted csak 1m akkor ott ülsz a gép előtt 2 napig?
  • Vardar
    Én az újról töltöttem le az Operát és nem használtam letöltés vezérlő mert ott van a böngészőé és az sokkal egyszerűbb.
  • Kaptár
    Ez tényleg így van én sem tudok letölteni innen:www.origo.hu/szoftverbazis/index.html
  • beneizs
    Jó de a régi szoftverbázisról nem tudok letölteni semmit mert helyette megnyílt egy új és ez már bonyolultabb.
  • Bucser
    Ezt a 250 - 255-öt hol olvastad? Hol garantálták? ez elméleti sávszélesség ha a központ mellett laksz.
  • NEOreg3
    pedig nekem a flashget simán elkezdte tölteni (fifa08 demo-val teszteltem)
  • beneizs
    Úgy csináltam ahogy írod de csak egy weboldalt töltött le.
  • Prince of Máté
    Nem tudom hol kérdezzem meg, de itt fogom:
    2 megabites netem van, amivel ugye kb 250-255-el kéne töltenem...
    de csak kéne, mert nekem 210-220-al megy a letöltés!
    Hogy lehet kihasználni azt a maradék 30-40 kb-t?
    Előre is kössz!
  • NEOreg3
    rányomsz a letöltés gombra, a böngésződ rögtön töltené, de ne tedd

van iylen link: Nem indul a letöltés?

annak a linkjét beilleszted a letöltésvezérlődbe és máris indul a mandula D:
  • zoolee
    Töltsd le a beépített letöltővel..-.-
  • Yoda001
    jo topik ..
  • beneizs
    Az lenne a gondom hogy talaáltam a www.szoftverbazis.hu-n egy nagy fájlt és nem tudom a letöltésvezérlőbe a letöltendő fájl címét.