74
fűmagok, pázsit gondozás
-
kisskertmohacs #74 20 kg-os zsákban fémzárolt friss "Sport" fűmagot használok, de a talajelőkészítés, tápanyagok,a szakszerű ápolás(hengerezés, gereblyézés, öntözés, nyírás) , valamint a fűvetés jó időzítése is legalább olyan fontos, mint maga az elit vetőmag...
Viccet félretéve...
Üdv : Rob -
Szerintem ez a fűmag megfelelő lenne.
AK47-es fű
Aszongya:
Flowering period: 53 - 63 days
Yield: 350- 500 grams/m2
Nem egy rossz hozam. Ez beltéri termesztésre pont megfelelő, de kell még hozzá lámpa, meg egy jó féle tágas szekrény is. -
kisskertmohacs #72 No mi lett azzal a füves szobával ?
Bekaszliztak a rendőrök az áruval együtt ??? :D
Rob -
cucmalajmc #71 a műgyep az kisárgul? -
cucmalajmc #70 tudom vannak kertészprogramok,de még nem. -
kisskertmohacs #69 Virtuális füvet nem próbáltál még vetni ? -
#68 Mert fiatal vagy még képen se láthattad: itt Magyarországon a 70's években volt már olyan nappali szoba, ahol nemcsak fű, de örökzöld fácskák is voltak (nem dézsában), a szoba közepét patak szelte át!
Majd még van hova fejlődnünk. Nekem még kút se jutott a kertbe :) -
cucmalajmc #67 híres leszek én! majd ott virítok a lakberendezőmagazin címlapján a fűborítású padlómmal. -
#66 Ha a kerted akarod szépíteni, akkor kéket. Rövidre nő, nemigen kell nyírni. Ha kan kutyád van, fát ültess, bekerítve. -
cucmalajmc #65 hogy belém tugy kötne azé -
#64 De ha ez művészet akkor miért a tudományos eszmecsere fórumba nyitottál topikot? -
cucmalajmc #63 ebből is látszik,hogy nem értessz hozzá -.-
mert ilyen dolgokat kitalálni művésznek kell lenni... -
#62 Ebben mi a művészet árúld már el nekem légyszíves? Mert ha ez ilyen performance dolog az minden csak nem az... -
cucmalajmc #61 nemértetek a művészethez -.- -
cucmalajmc #60 majd PS-el megcsinálom és látjátok, hogy nem is hülyeség.
mindenki ilyet fog kérni karácsonyra. -
bugócsigabiga #59 Ételeinktől lassanként elveszik az ízét,lehet 10 év múlva már oljan fűmagok lesznek,melyeknek,ha kinő nem lesz illata.Állítólag csökkent a Föld illatvilága is.Honnan is eredhet valójaban a depresszió? -
cucmalajmc #58 1 hétig nyaraltam Banamákon a topic miatt, úgy becsüljétek! (nahjó a Herry potter 5, Hány lyuk van a kapuhálón? is hozzátett).
egyébként a szobában füvetnyírni érdekes dolog lenne. vgy bűzát termelni. azt learatni... kombányt a szobába? alap -
#57 Én meg inkább kimegyek egy parkba vagy az erdőbe ha ilyesmire vágyom.. Nehogymár annyira kényelmesek legyünk, hogy még egy parkot is a lakásunkba építsük be?? A Yellowstone parkot nem akarjuk behozni a lakásunkba?? -
#56 kényelmes érfelvágás? -
#55 igazság szerint ha megvalósítható lenne, nem rohadna ki stb.stb. mondjátok azt nem esne jól reggel felkelni és szép zöld fű lenne a gombás lábatok alatt :] ha meglehetne oldani higénikusan rohadásmentesen stb. élő fűvel még kajak énis csinálnék egy szobát ;] -
Paranoia #54 White Widow vagy Great White Shark -ot -
#53 Jah! Panelszobát beműfüvesíteni hülyeség. Medencét kell oda rakni!! -
#52 hu ez a topic az az agyament aki a szobát szeretn füvesiteni biztos hiányzik egy kereke
szerintem nem lehetséges max mü fü !
de amugy milyen szobát szeretne füvesiteni családiház akor még ok de aor is veszélyes de gondljatok bele aba ha panel lenne -
#51 Lelátót nem szeretnél plusszba építeni a pálya köré? -
blackgamer #50 van kertészkedés topik! -
#49 Maj' bezárják a topikodat, osz' sose t'od maj' mek hoty ke' füvet "tenyészteni", osz' maj' csak annyit fox nyögdécseni, ho' "óóóóóóó, mán csak az a drága zőőőőőd gyep fog hijányozni..."... -
#48 Én meg medencét akarok a szobába!! :-/ -
#47 Még jó is lenne a topik, de mért pont a szobádba akarsz :o -
#46 :DD matloV -
#45 ennyi ésszel szabadlábon... -
jefferson83 #44 Most felvidultam egy kicsit, köszi :ASSDSAD -
#43 Én is akarok füvesíteni, csak én egy golfpályára gondoltam -
#42 ablak
slag
de nem is érdekel különösebben, én csak segítettem neki:) -
#41 az élő fű NEM fog megélni egy lakásban
a fűnek sok fény kell és persze némi csapadék -
#40 LOL, elképzelem, ahogy a gyerek a szobába füvet nyír -