D-War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Victor1103
Mosom kezeimet én használtam a keresõt és a találatok száma 0 volt.Ha van már topic akkor sorry😞

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Brolly28
mondjuk ha használta a keresõt akkor nem tethet róla mert tényleg nem dobta ki:\
de erre a topikra emlékszem h már van 1 ilyen

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Brolly28
van már topkja

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

ScarY MAN
aszem van topicja... de lehet rosszul emlekszek... most nemtom...ha nincs akkor sry 😊 es igen...en mar hallottam rola es varom is ... 😊

...

Victor1103
Hi!
Valaki hallott már errõl a filmrõl?Én bevallom õszintén hogy csak véletlenül botlottam bele.Állítólag Szeptember 14 a premier napja.Nekem a trailer alapján tetszett.Ki tudja még kellemes csalódás is lehet😊
Official website

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2