5
Next Gen Szájber-Fantasy RTS
 • Agamemnon
  #5
  Valóban van már én nyitottam.

  Moderátornak, please close this topic.

  A kereső nálam sem találja.

  STREEX, gyere át a másikba.
 • csgj
  #4
  Van már ilyen topic

  A kereső viszont tényleg nem találja...
 • Thanatos
  #3
  hmhmmmm
  mikör jön ki? :)
 • STREEX
  #2
  Legújjabb képek
 • STREEX
  #1
  Röviddel a Naprendszer kolonizálásának kezdetét követően, valamikor a XXI. században járunk. A kezdeti sikereket azonban beárnyékolta a Pluto orbitális pályájára telepedett gigantikus sötét tárgy, melyet a tudósok csak Zéró Szilánknak neveztek el, miután felfedezték, hogy halálos aurája kozmikus dögvészt szít és csavar, illetve nyúvaszt ki minden élőlényt a közelében. A kisérletek rendre kudarccal végződtek, s mire észbekaptak a tudósok, hogy a Föld felé közeledik szép komótosan a drága, már késő volt. Becsapódott és páff abban a pillanatban vége is lett a civilizációnak.

  A WorldShift ezer évvel az incidenst követően játszódik, amikor már mindenkinek csak halvány ismeretei maradtak az emberi faj első és gyorsan kimurdelt civilizáció kapcsán. A Zéró Szilánk maradványai továbbra is terjesztik a halált a Földet pedig folyamatosan deformálja, csűri-csavarja a megmagyarázhatatlan aura. Mostanság öt óriásvárosban élnek az emberek és vért izzadva küzdenek minden meglévő erőforrásért. A Föld fennmaradó részét a Törzsek, a korai emberek közvetlen leszármazottai vették birtokukba, akik az évezred során szép adag dózist kaptak a szilánknak hála.

  Eddig a történet. A játék egy gyorsan megtanulható és könnyen játszható nextgen szájber-fantasy RTS. A Föld körüli, mozgalmas és brutális összecsapásokban vehetünk részt, s persze felfedhetjük a szilánk és aurájának ősi titkát. A meglévő frakciókat módosíthatjuk majd kedvünkre, egyedi többjátékos játékmenetet (jajj, de sokat hallottam már ezt) és még sok mást ígérnek a készítők.

  Technológiai fejlődésfa helyett a játékosokon múlik, hogy felfedezzék és magukévá tegyék a világban elszórt trezsörájtemeket és hatalmas relikviákat. Melyekkel jól szétüthetjük majd az ellent. A különféle küldetések teljesítéséért, illetve az utunkba akadt ellenségek legyakása után felkínált hullarablás során gyűjthetjük be a jó kis táp cuccainkat. Természetesen a legnagyobb táptenger megahent eszközökhöz csapatokba kell verődni, különben esélyünk sem lesz lenyomni a megabosszokat.


  Főbb jellemzők

  * Fast and furious (tudjátok, mint a filmben) többjátékos mód
  * Több ezer begyűjtésre váró tárgy és relikvia
  * A tárgyak és relikviák használatával alakíthatod a taktikát (jéé, eddig nem így volt?)
  * A legjobb koop, játékos vs. környezet játékmenet, ami valaha is napvilágot látott az RTS műfajban
  * Véletlenszerű térképek a végtelen felfedezés végett (kreatív fekete lyuk)
  * Primitív, hi-tech és posztapokaliptikus beállítás kellemes egyvelege (láncos kézigránát, kővető RPG, ilyenek)
  * Három játszható faj

  (Hardwired)
  Képek: