NosTale (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
büntetés alatt nem tudott harcolni,és közös csetbe irni,ergo semmitse csak ülni egy helyben
Kérdésekre meg nemis válaszolnak,hogy akkormost miért is volt ez.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
FEWA

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Amugy valaki tudja hogy a nosmall-ban hogy lehet nosdollarokat szerezni? vagy csak pénzel lehet?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
@
DFTBA ಠ_ಠ
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
próbáltam, és nagyon nem jött be, de szerintem ezt már kapásból elvetem :|
practitioner of the forbidden arts of death
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Abban a levélben egy játék nyílvános bétatesztjének indulása állt, a tegnapi napi dátummal (Aug. 31.).
Megnézve az oldalt, és körülnézve a képek között, nyilvánvalóvá vált, hogy a játék az Anime, és Manga rajzolású világot kedvelõket tûzte ki célközönségül.
A képek alapján egész mókásnak ígérkezik, én úgy gondoltam adok neki esélyt, de amit ígérnek az oldalon, még jobban hangzik:
A FAQ-ból idézek:
"What means "for free"?
NosTale is completely free of charge and it will remain that way even when after its release in Final version.
The download of the client software is free of charge. And, there are no subscription or time-based fees for playing the game."
Álljon itt néhány kép:
Kép1
Kép2
Kép3 - micsoda parti :)
Kép4
Õszintén bevallom, nem volt még dolgom ilyen rajzolású MMORPG-vel, úgyhogy kíváncsian várom, hogy leérjen a 700 MByte-os kliens, és végre kipróbálhassam <(^.^)>