79
Nem sampon reklám hanem a zenekar
-
Vlala #38 Szerintem sem kellene faji vitát szítani a Zene fórumban. (Nekem semmi bajom nincs az afrikaiakkal, ők is emberek, és egész jó a zenéjük. :) ) -
#37 Az a baj hogy ez nem erről szól! Mindenki ezzel riogatja az embereket. Pedig azért de nem eről van szó. Most nézzen magába mindenki. Ki szereti közületek a négereket? Szerintem kevés én választ fogunk kapni. Ők ezt irják be a szövegeikbe, de ha ezekbe a szövegekbe bárki talál olyat hogy holnap irtsuk ki őket, hát csodálkoznék. De ne menjünk bele ebbe. -
#36 a nyírjunkkimindenkitakinemmagyar zenekarokból is sajnos elég sok terjeng már, akik örömmel járnak pl. szálasi szülinapi bulijára, de az egészéges fejbőr (mondjuk már a neve is sokat sejtető...) szerintem egyáltalán nem tartozik még a durvább vonalba. -
#35 Hát én szeretem az ilyen zenéket, meg mindenféle ilyen dolog ami miatt hungaristának szoktak egy embert nevezni, de nem vagyok fajgyűlölő, persze a cigányokkal van egy kis előítéletem, de ennek megvan az oka, egy másik talán már bezárt topikban elég rendesen ki is lett tárgyalva. -
Vlala #34 Ráadásul ettől nem magyarok, csak állatok lesznek. -
csgj #33 Én nem ítélek el senkit, de az ilyen borzalmas nyírjunkkimindenkitakinemmagyar hozzáállás nem éppen követendő dolog... nem akarok nagyon belemenni, ezért sem mondtam ki mérgesen semmit (pedig tudtam volna) -
#32 olcsad te férfi állat :C -
#31 Amúgy még nem sok zenét hallottam tőlük, a Kárpátia viszont tetszik, van egy két jó számuk. Nekem a "Barátom mond merre vagy" tetszik. -
#30 Az Oláh Ibolya szám nem -
#29 a Magyarorszag c szam az ovek? v karpatia ? az bejon -
#28 jaja csak a cikkiroknak, lasd:
http://www.sg.hu/cikkek/54582/botrany_egy_internetes_fotomontazs_miatt -
#27 Gratulálok ehhez a magasröptű hozzászóláshoz! Remélem most büszke vagy magadra! Jól meg mondtad. Gratula!
-
AC2 #26 És van a harmadik eset, akit nem érdekel, csak továbbadja -
#25 Asszem ennek a zenekarok csak örülnek. Akinek tetszik, az legalább vegye meg. Akinek úgysem tetszik, annak meg teljesen mindegy, hogy le lehet-e tölteni. -
#24 Be kéne tiltani az összes nemzetietlen zenekart! Az egyik nagy torrent oldalról már szerencsére száműzték ezeket a mocskokat... -
AC2 #23 Az nem kérdés -
#22 A Kárpátia jobb szerintem. -
blackgamer #21 nem ismerem -
#20 Van pár jó és van pár kevésbé jó számuk, de még mindig sokkal színvonalasabbak mint a sok önmagát nemzeti rocknak kikiáltó neonáci fos. -
#19 Az Esküszünk című számmal egyébként semmi gond nincs. -
#18 Nagyon jó!!! Oi-Oi!!! Legjobb a Fekete Majmok cimű szám!! -
gyuri12 #17 kedvenc logom:D -
#16 Egyiket sem ismerem valami mélyrehatóan, de az Egészséges Fejbőrről az volt a benyomásom, hogy aránylag színvonalas. A Divívió88-ról nem hallottam ilyesmit :D -
#15 Itt eddig csak egy ember politizált.
Másrészt: Mivel a moderálás a szabályzat szerint történik, vagy mindkét topic marad, vagy mindkettő megy. -
#14 "Nem sampon reklám hanem a zenekar"
csakhogy3szorbelegyenmárírva ...
Ez amúgy olyan zenekar mint a Divízió 88? O.o
+gyuri: #12 -
F1re #13 Oi !Oi !Oi !Oi !Oi ! -
AC2 #12 Te se vagy gyenge, ilyen logóval bejönni ide :D -
Shadow_THH #11 sok őjreg nem tudja, hogy sg-n sosem volt szabad politizálni :cccc -
gyuri12 #10 "Nem sampon reklám hanem a zenekar"
D:
-
AC2 #9 Hallgatnám is őket, csak hát az a sok kopasz xD -
#8 Nacionalisták. Ennyi. -
#7 Magyar, védd meg a Hazát! -
Cat 02 #6 nagymagyarországos logo xD
Csodaszarvas asszem tőlük van, az jó :) -
#5 Pont most hallgatom:)))
"Egyedül levágok 9 alabárdost..." -
Szabi1991 #4 -
#3 "Nem sampon reklám hanem a zenekar"