13
-
stupido #13 Már szedhető a 2. évad első két része... -
Acheron #12 Ez kép lol -
HJPOWER #11 A legnagyobb sorozat, amihez mostanában szerencsém volt, mindenkinek ajánlom, aki nem riad vissza egy kis beteges tömeggyiloktól a jó ügy érdekében persze ;)
-
Librarian #10 Hehe... múlthét szerdán leszedtem és megnéztem az egész első évadot. :-) Sorozatban számomra Dexternél csak Dr.House jobb. Egyszóval irgalmatlanul jó volt. Az utolsó rész... basssszus... tátott szájjal, csorgó nyállal néztem!! :O BETEG nagyon! -
#9 Doakes magyar hangja nevetséges volt! :D -
Hesztia #8 Én csak tudogatok, úh nekem is kell.
Nekem nagyon teszik...de hát kinek a pap, kinek a papsajt.:) -
Brett Shaw #7 Egyetértek. Jobb eredetiben (igaz nekem muszály a felirat, nem tudok angolul). Viszont a nagy hype-ot sem értem a sorozat körül - nem rossz, nem rossz - de nekem nem jön be annyira. -
Hesztia #6 Mert még nem hallottad az eredetit.:)
Öli a színész produkcióját a szinkron. Persze HP ettől még jó szinkronszínész, de Hall-hoz nem passzol. -
Wittgen #5 Tegnap láttam az 1. részt, nagyon kafa sorozatnak tűnik, asszem nézni fogom.
Ja, és nekem NEM volt bajom a szinkronnal, eltalálták a szinkronszínészeket, illenek a karakterekhez. -
#4 Ez Istenkirálycsászár!!!
Imádom! -
Szefmester #3 Eszméletlen jó széria, már alig várom hogy lássam a folytatást, aki a tvben megnézi feltétlen nézzem meg feliratosan is... úgy jobban fog ütni úgy hiszem. -
KekszNET #2 Mindenki nezze, nagyon perverz! -
Jogurtosz #1 Már szert tett a nagy népszerűségre, ami a tévés bemutatással természetesen csak nagyobb lesz :)